kajkoowa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Jasne, ze nie! Bez wizyt w schronisku pewnie całą sobotę bym się nudziła a tak to mogę wnieść trochę radości do życia innych :) I te uśmiechnięte mordki, już w domach. Dla takiego widoku warto jeździć do schronisk :) Quote
Paula03 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 A dzisiaj Fionka razem z Pianką szalały na spacerze! Chyba żaden spacer nie był taką przyjemnością! One uradowane biegały, a my się nie mogłyśmy napatrzeć! Słońce świeciło... normalnie nie da się tego opisać! Quote
Paula03 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 W boksie strasznie trudno uchwycić ją nieruchomą, chyba, że je lub pije ;) Quote
Romka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Fionka zrobiła się ładniejsza nie sądzicie?Dopiero dzis zauwazyłam,ze ma ciemniejsza kufę niz reszta!Bardzo ładny psiak z niej wyrósł! Quote
Paula03 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Pamiętam jak szczekała, gdy siedziała na kwarantannie, a teraz siedzi grzecznie w boksie i czeka na swoją kolej! Quote
Romka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Bo ona tez juz wie ,ze jak jestesmy w schronisku to będzie fajnie! Quote
kajkoowa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Fiona była dziś na spacerze w towarzystwie mojego psa i Milci! Początek był trudny, bo biegający luzem bajkowy boks nie polubił Fionki! Po starciu z Trampem bała się mojego psa, jak podszedł i zaczął ją wąchać to szczeknęła, wiec mój pies automatycznie złapał ADHD :roll: Na polance rozwinęłyśmy linki i hulaj dusza! Wszyscy się ganiali ( raczej dziewczyny ganiały Sopla), kopali, węszyli, a Milka skakała z zadowolenia. Także spacer udany, czekamy na ładną pogodę i to powtórzymy :) Quote
kajkoowa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Zdjęcia ( na razie reszta z czwartku). Strasznie mi się pdooba jest podpalany pyszczek:loveu: Quote
Paula03 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Fiona uwielbia takie długie zbiorowe spacery, to był jej drugi! Przy lepszej pogodzie koniecznie trzeba to powtórzyć! Quote
mamanabank Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Zabrałam jedno zdjęcie na wątek łowicki :-) Quote
Recommended Posts