Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oba psiaki mają DT , sunia będzie u mnie ( udało się przebłagać TZ ) , a szczylek u Agaty69 , rozmawiałyśmy i zgodziła się na takie rozwiązanie . Więc teraz trzeba się postarać o transport . Musimy go załatwić do piątku .

Posted

Rozliczenie :

WUNIA -20 zł
AIMEZ_MOI -20 ZŁ
Moja mama -50 zł
margo001 i elik - 60 zł
DANUTA - 100 zł - proszę się przyznać kto to ???
ala123 - 20 zł

Razem : 270 zł :)

Posted

[quote name='Anja2201']Rozliczenie :

WUNIA -20 zł
AIMEZ_MOI -20 ZŁ
Moja mama -50 zł
margo001 i elik - 60 zł
ala123 - 20 zł

Razem : 270 zł :)
Anja, masz pelna skrzynke. Ciesze sie, ze psiaki maja DT (Henryka Danuta, to ja :lol:).

Posted

Czy to oko widział w ogóle jakiś wet? Przecież to rtrzeba załatwić. Piszesz w ogłoszeniach , że ona nie widzi na to oko, ale moze to jest do odwrócenia. No i sterylizacja. Jesli oddasz ja bez sterylki, za jakiś czas sytuacja moze się powtórzyć.
Kiedy w końcu pojedziesz do weta?

Posted

Rozliczenie :

WUNIA -20 zł
AIMEZ_MOI -20 ZŁ
Moja mama -50 zł
margo001 i elik - 60 zł
ala123 - 20 zł
BEAM6-25 zł

Razem : 295 zł

Posted

Czytam po cichu ten wątek i kibicuję chłopaczkowi, ale ta sunia - wątek założony 28 lutego, przez 10 dni wet jej nie widział? Przecież ją to oczko boli, widać na zdjęciach jak je mruży, 10 dni dla oka to ocean czasu, być albo nie być. Chciałabym pomóc, ale jak można coś zrobić, skoro nie wiadomo, na czym stoimy.
Na innym wątku dziewczyna pojechała do weta natychmiast, to przyciąga ludzi.

Posted

Byłyśmy u weta , wcześniej nie było jak , naprawdę . Sunia jest zaszczepiona i wszystko jest ok. Jeśli chodzi o oczko to dziwna sprawa , oczka wogóle nie ma , mało tego zostało usunięte operacyjnie , jakiś czas temu . Dziwi mnie to bardzo , bo kto najpierw bwydaje kasę na operację , a potem psa wyrzuca ??? Ogólnie nie ma co leczyć . Ze sterylką wet kazał poczekać jeszcze ze dwa tygodnie , bo sunia zbyt osłabiona jeszcze . Chyba ,że szybciej się znajdzie się domek , wtedy jesteśmy umówieni na telefon i na drugi dzień mamy sterylkę , jeśli chodzi o koszt to jeszcze nie wiem , mam jutro zadzwonić i zapytać , postara się zrobić jak najtaniej.

Posted

Rozliczenie :

WUNIA -20 zł
AIMEZ_MOI -20 ZŁ
Moja mama -50 zł
margo001 i elik - 60 zł
hesia- 100 zł
ala123 - 20 zł
BEAM6-25 zł
bico - 20 zł
AGATA??-20 zł
agat21 -50 zł

Razem : 385 zł

Posted

To ja już nic nie rozumiem. Mniejsza o mnie, ale wet określił jej wiek? Co dalej z tym chłopczykiem? Szukasz transportu dla 2 piesków, strasznie to pogmatwane, sunia miała zostać na DT...
Niczego na 100% nie mogę obiecać, ale mój TZ wybiera się 21 marca w stronę Inowrocławia jeśli by to coś dało to można pomyśleć. Niepewne jest tylko, jaka będzie pogoda, bo jeśli nieciekawa, to wyjazd będzie przełożony.

Posted

Sunia ma około 2 -3 lat . Chłopak ma DT we Włocławku , nie ma transportu narazie , a do piątku musimy go zabrać .Sunia jest u mnie na DT i zostae dopuki nie znajdzie domku .

Posted

Sunia ma około 2 -3 lat . Chłopak ma DT we Włocławku , nie ma transportu narazie , a do piątku musimy go zabrać .Sunia jest u mnie na DT i zostae dopuki nie znajdzie domku .

Posted

WUNIA -20 zł
AIMEZ_MOI -20 ZŁ
Moja mama -50 zł
margo001 i elik - 60 zł
hesia- 100 zł
ala123 - 20 zł
BEAM6-25 zł
bico - 20 zł
AGATA??-20 zł
agat21 -50 zł
Majki1510 - 50 zł