Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tolek jest we Włocławku.
BTW: czy widzisz pewne podobieństwo naszych awatarków? :)

Aha i dobrze dopisać, że pomożemy w transporcie.

Posted

Anja2201 napisał(a):
Umówiłam dzisaj Ufcię na sterylkę , na środę , koszt to około 150 zł , jeśli nie będzie komplikacji

Dziękujemy za informację i będziemy mocno trzymać kciuki, żeby wszystko było OK :lol:

Posted

Myślę ,że będzie . Wet który będzie robił sterylkę , nie tylko policzył najtaniej , ale też mam do niego duże zaufanie ... Sunia , noc po operacji spędzi pod moim łóżkiem ( czego nawet moje psy nie mogą :D ) więc będę ją miała na oku cały czas .

Posted

Przepraszam, że milczę ale dogo mi nie działało.
Dzięki za allegro. Zobaczcie czy u was się dobrze otwiera bo u mnie zdjęcia wyświetlaja się jedno na drugim.
Napiszę o Tolku parę słów, to można będzie uzupełnić. NA razie muszę wziąć się za robotę.

Posted

jak będzie potrzebny kołnierz to daj znać.
pożyczyłam od naszej prezesowej dla sznupki która u mnie nie tak dawno gościła i pewnie będzie mogła pożyczyć i sunieczce.

Posted

Niunia narazie ładnie śpi , tylko raz na jakiś czas zapiszczy , ale to chyba bardziej wołanie o uwagę. Gosiu kołnierz nie potrzebny , mamy kubraczek specjalny .

Posted

Ufcia narazie cały czas śpi , wstała raz na siku , zjadła pół słoiczka gerbera i poszła dalej spać . Zastanawiam się czy to dobrze ,że ona tak cały czas śpi .

Posted

[quote name='Anja2201']Ufcia narazie cały czas śpi , wstała raz na siku , zjadła pół słoiczka gerbera i poszła dalej spać . Zastanawiam się czy to dobrze ,że ona tak cały czas śpi .

Mówi sie że " sen to zdrowie""
myśle że lepiej dla suni że czas po operacji przesypia ...
przecież one nie powiedzą nam , że coś ich boli po operacji
człowiek chociaż leki przeciw bólowe ma a one ...

zdrowiej mała , musi być dobrze , trzymam kciuki

.

Posted

Tolek urósł i całkowicie sie już oswoił. Pogryzł mi: wiosenne buty, 2 lalki Barbi, hiszpańską poduszkę, czapkę z daszkiem, korale i kilka mniej ważnych drobiazgów, takżewzmianka w ogłoszeniach o tym, że zęby go nie swędza jest raczej nieaktualna.
Jest pieskiem dośc spokojnym i pogodnym. Niestety nie by ło w jego sprawie nawet pół telefonu. Tolek jest do bólu zwyczajny i jeszcze robi czasami zeza. Dla mnie jest słodki, niestety moje zdanie jest tu mało ważne.
Przejdę się do weta, zapytam o kastrację