mmd Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Tolek jest we Włocławku. BTW: czy widzisz pewne podobieństwo naszych awatarków? :) Aha i dobrze dopisać, że pomożemy w transporcie. Quote
beam6 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Anja2201 napisał(a):Umówiłam dzisaj Ufcię na sterylkę , na środę , koszt to około 150 zł , jeśli nie będzie komplikacji Dziękujemy za informację i będziemy mocno trzymać kciuki, żeby wszystko było OK :lol: Quote
Tymonka Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Myślę ,że będzie . Wet który będzie robił sterylkę , nie tylko policzył najtaniej , ale też mam do niego duże zaufanie ... Sunia , noc po operacji spędzi pod moim łóżkiem ( czego nawet moje psy nie mogą :D ) więc będę ją miała na oku cały czas . Quote
Lucyna Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Sprawdźcie proszę, mogę coś zmienić - tekścik, zdjęci? Wpisałam woj. kujawsko-pomorskie- może się mylę bo nie sprawdzałam http://www.allegro.pl/show_item.php?item=960966780 Quote
mmd Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Tak, kujawsko-pomorskie zobaczymy, co z tego wyjdzie Quote
Agata69 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Przepraszam, że milczę ale dogo mi nie działało. Dzięki za allegro. Zobaczcie czy u was się dobrze otwiera bo u mnie zdjęcia wyświetlaja się jedno na drugim. Napiszę o Tolku parę słów, to można będzie uzupełnić. NA razie muszę wziąć się za robotę. Quote
Tymonka Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 U mnie się normalnie pokazuje . Agata jak byś czegoś dla malucha potrzebowała to pisz PW :) Quote
Cantadorra Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Przypominam kochani o bazarku dla onka. Barni prosi o zajrzenie na stroonke: http://www.dogomania.pl/threads/181318-Kangurek-ksiazki-pA-yty-i-inne-rzeczy-dla-Barnaby-bazarek-do-20-marca-2010 Quote
Tymonka Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Niunia już po zabiegu , śpi sobie na podusi w sypialni :) zapłaciłam 170 zł . Quote
NusiaiJa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 jak będzie potrzebny kołnierz to daj znać. pożyczyłam od naszej prezesowej dla sznupki która u mnie nie tak dawno gościła i pewnie będzie mogła pożyczyć i sunieczce. Quote
Tymonka Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Niunia narazie ładnie śpi , tylko raz na jakiś czas zapiszczy , ale to chyba bardziej wołanie o uwagę. Gosiu kołnierz nie potrzebny , mamy kubraczek specjalny . Quote
Tymonka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Ufcia narazie cały czas śpi , wstała raz na siku , zjadła pół słoiczka gerbera i poszła dalej spać . Zastanawiam się czy to dobrze ,że ona tak cały czas śpi . Quote
Lucyna Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Biedna malucha, myślę, że potrzebuje jeszcze trochę czasu, nie martw się , będzie dobrze .... Quote
avii Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='Anja2201']Ufcia narazie cały czas śpi , wstała raz na siku , zjadła pół słoiczka gerbera i poszła dalej spać . Zastanawiam się czy to dobrze ,że ona tak cały czas śpi . Mówi sie że " sen to zdrowie"" myśle że lepiej dla suni że czas po operacji przesypia ... przecież one nie powiedzą nam , że coś ich boli po operacji człowiek chociaż leki przeciw bólowe ma a one ... zdrowiej mała , musi być dobrze , trzymam kciuki . Quote
Tymonka Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Ufcia już szaleje , wszystko się pięknie goi , wczoraj byliśmy na kontroli . Dziewczynka jest świetna , taka mała kochana przytulanka :) Quote
Basia1968 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 śliczna maleńka. Tak sen to najlepsze lekarstwo. Zwierzaczki o tym wiedzą. Quote
Agata69 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Tolek urósł i całkowicie sie już oswoił. Pogryzł mi: wiosenne buty, 2 lalki Barbi, hiszpańską poduszkę, czapkę z daszkiem, korale i kilka mniej ważnych drobiazgów, takżewzmianka w ogłoszeniach o tym, że zęby go nie swędza jest raczej nieaktualna. Jest pieskiem dośc spokojnym i pogodnym. Niestety nie by ło w jego sprawie nawet pół telefonu. Tolek jest do bólu zwyczajny i jeszcze robi czasami zeza. Dla mnie jest słodki, niestety moje zdanie jest tu mało ważne. Przejdę się do weta, zapytam o kastrację Quote
Recommended Posts