Igiełka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Anja2201 mam miejsce wolne u siebie w domowym sprawdzonym hoteliku. Quote
Agata69 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Igiełka napisał(a):Anja2201 mam miejsce wolne u siebie w domowym sprawdzonym hoteliku. Oferujesz dt dla psiaka czy płatny hotelek?Jesli hotelek to jaki koszt i gdzie to jest? Quote
Igiełka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Hotelik dla psiaka- zapewniam opiekę całodobową w warunkach domowych pełne wyżywienie, 4spacery dziennie dużo miłości drobne zabiegi pielęgnacyjne i odrobaczenie. Cena 9zł doba z pełnym wyżywieniem. W sytuacjach zagrażających życiu psa wszystko do ustalenia. Quote
Tymonka Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Z tego co rozumiem chcesz wziąść psiaka do hoteliku na swój koszt tak?? Czy mógł by to być szczeniak z tego wątku?? Pięknie dogaduje się z innymi psami , zachowuje czystość w domu .Jest malutki i raczej nie urośnie za duży. Quote
Igiełka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Przykro mi ale nie mogę sobie na to pozwolić. To jest płatne miejsce. Quote
Agata69 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Igiełka napisał(a):Przykro mi ale nie mogę sobie na to pozwolić. To jest płatne miejsce. Ale u ciebie w domu? Quote
Igiełka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Wszystkie informacje są na Kujawy-Domowe Zacisze-Hotelik dla małych psiaków. Quote
elik Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Proszę o nr konta. Razem z magro001 prześlemy po 30 zł. Quote
Igiełka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Wszystkie informacje są na Kujawy-Domowe Zacisze-Hotelik dla małych psiaków. Quote
Agata69 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Igiełka napisał(a):Wszystkie informacje są na Kujawy-Domowe Zacisze-Hotelik dla małych psiaków. Daj link do watku. Quote
Igiełka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Agata69 nie umiem wstawić. Jeśli Was naprawdę interesuje to sobie poszukacie. Quote
elik Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='Agata69']Daj link do watku. http://www.dogomania.pl/threads/175698-Kujawy-Domowe-Zacisze-PA-atny-DT-Hotelik-dla-maA-ych-psiakA-w Z google :) Quote
Igiełka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Elik sorry że nie na priv ale nie mogę wysyłać-dogo szwankuje. Tak istniałaby taka możliwość. Jeśli obydwa psiaki są łagodne do psich kolegów. Quote
elik Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Tak mi żal rozdzielać te psiaki, one nie maja nic więcej ponad siebie.Jak si je rozdzieli, resztki ich dotychczasowego świata runie w gruzach. Na pewno będą cierpieć i mogą się całkiem zagubić. Może dałoby się je umieścić razem u Igiełki i szukać domku, który wziąłby oba psiaki. Bywało już tak na dogo :) Quote
Tymonka Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Ja też jestem za tym , ale nie wiem czy damy rade finansowo ??Dwa psiaki to 540 zł , dużo . Quote
Igiełka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Jeśli się zdecydujecie to myślę że dojdziemy do porozumienia. Ja jestem otwarta na propozycje. Quote
Tymonka Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Igiełka , czyli po ile policzyła byś nam dwa psiaki?Bardzo bym chciała ,żeby były razem . Quote
Igiełka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Hotelik już sprawdzony zapewniam bardzo dobre warunki. cena 8zł Quote
Tymonka Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 ja myślę ,że warto spróbować , może uda się psiaki wyadoptować razem , a jeśli nawet nie to w hoteliku jest parę psiaków i zanim się rozdzieli Toto i Tolę , zdążą się zaprzyjaźnić z innymi psiakami . Więc zbieramy deklaracje ??Igiełko w jakiej miejscowości dokładnie jest twój hotelik ? I czy psiaki mogły by przyjechać po niedzieli ??? Quote
elik Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Anja2201 napisał(a):Igiełka , czyli po ile policzyła byś nam dwa psiaki?Bardzo bym chciała ,żeby były razem . Anja2201 gorąco dziękuję za poparcie :) Powiem Ci, że ogromnie bałam się zaproponować takie rozwiązanie. Bałam się, że mnie zakrzyczycie. Dziękuję :) Hotelik jest w Rypinie k. Torunia. Odległość od Tomaszowa Maz. w linii prostej około 180 km Quote
Igiełka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Rypin. Tak mogłyby tylko muszę wiedzieć wcześniej dokładnie termin. Quote
Recommended Posts