Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Igiełka napisał(a):
Anja2201 mam miejsce wolne u siebie w domowym sprawdzonym hoteliku.

Oferujesz dt dla psiaka czy płatny hotelek?Jesli hotelek to jaki koszt i gdzie to jest?

Posted

Hotelik dla psiaka- zapewniam opiekę całodobową w warunkach domowych pełne wyżywienie, 4spacery dziennie dużo miłości drobne zabiegi pielęgnacyjne i odrobaczenie. Cena 9zł doba z pełnym wyżywieniem. W sytuacjach zagrażających życiu psa wszystko do ustalenia.

Posted

Z tego co rozumiem chcesz wziąść psiaka do hoteliku na swój koszt tak?? Czy mógł by to być szczeniak z tego wątku?? Pięknie dogaduje się z innymi psami , zachowuje czystość w domu .Jest malutki i raczej nie urośnie za duży.

Posted

Tak mi żal rozdzielać te psiaki, one nie maja nic więcej ponad siebie.Jak si je rozdzieli, resztki ich dotychczasowego świata runie w gruzach. Na pewno będą cierpieć i mogą się całkiem zagubić.
Może dałoby się je umieścić razem u Igiełki i szukać domku, który wziąłby oba psiaki.
Bywało już tak na dogo :)

Posted

ja myślę ,że warto spróbować , może uda się psiaki wyadoptować razem , a jeśli nawet nie to w hoteliku jest parę psiaków i zanim się rozdzieli Toto i Tolę , zdążą się zaprzyjaźnić z innymi psiakami . Więc zbieramy deklaracje ??Igiełko w jakiej miejscowości dokładnie jest twój hotelik ? I czy psiaki mogły by przyjechać po niedzieli ???

Posted

Anja2201 napisał(a):
Igiełka , czyli po ile policzyła byś nam dwa psiaki?Bardzo bym chciała ,żeby były razem .

Anja2201 gorąco dziękuję za poparcie :)
Powiem Ci, że ogromnie bałam się zaproponować takie rozwiązanie. Bałam się, że mnie zakrzyczycie. Dziękuję :)
Hotelik jest w Rypinie k. Torunia. Odległość od Tomaszowa Maz. w linii prostej około 180 km