basiapron Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 gadałam z mamą czy tymczasa byśmy wziąć nie mogły ale ona nie chce, a ja muszę się dostosować bo bądź co bądź tu mieszkam. Ale bazarek mogę zrobić, jeśli to pomoże. Coś na bazarek mam a ostatnio kupiłam sobie lepszy aparat więc i zdjęcia lepsze będą i może coś to pomoże. Quote
ala123 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 jestem na zaproszenie Ani, mogę wspomóc pieski jednorazową i to w dodatku nie wielką kwotą,bo mam już kilka stałych deklaracji i nie dam rady finansowo. poproszę o nr konta na pw Quote
Tymonka Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc i tą finansową i za to ,że jesteście !!!! Psiaki jutro będą zaszczepione narazie u wiejskiego weta , więc nie liczę na trafną diagnozę i jego leczenia nie chcę , ma tylko zaszczepić psiaki , żeby poszły poszczepione gdyby ktoś wziął je na DT . Transport do Włocławka też mam już załatwiony ( na 99% darmowy) praktycznie . Quote
Agata69 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Anja2201 napisał(a):Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc i tą finansową i za to ,że jesteście !!!! Psiaki jutro będą zaszczepione narazie u wiejskiego weta , więc nie liczę na trafną diagnozę i jego leczenia nie chcę , ma tylko zaszczepić psiaki , żeby poszły poszczepione gdyby ktoś wziął je na DT . Transport do Włocławka też mam już załatwiony ( na 99% darmowy) praktycznie . Tylko pamiętaj, ze szczepienia mozesz robić dopiero kilka dni po odrobaczeniu. No i koniecznie zrób im p/wirusówki. Szukajcie dt dla chłopczyka, bo chyba nie oddamy go do schronu? Sunia moze do mnie przyjechać w przyszłym tygodniu. Quote
Asior Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 kurcze... rozdzielać psiaki :( ??? to chyba będzie dla nich straszna trauma... Potrzebuje zdjęcia psiaków w pełnej rozdzielczości.. Wyślij mi na maila, to zrobię allegro... Quote
Tymonka Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 odrobaczane były w poniedziałek , ale w sumie możemy się wstrzymać z szczepieniem do poniedziałku , masz rację . Asior , dzięki wielkie za allegro . Zrób może narazie na pare dni , a jak się uda uzbierać więcej pieniążków to zrobimy wyróżnione co ? Quote
Tymonka Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Agata69 , a pasuje Ci następna sobota/ niedziela ?? Wtedy prawdopodobnie będę miała darrmowy transport . Quote
Agata69 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Anja2201 napisał(a):Agata69 , a pasuje Ci następna sobota/ niedziela ?? Wtedy prawdopodobnie będę miała darrmowy transport . Moze być. A na pieska masz juz pomysł? Quote
Tymonka Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 jeszcze nie , tzn. jeśli nic się nie znajdzie to chyba hotelik , ale szukam , wysyłam cały czas pw . Napewno nie pójdzie do schronu . Quote
Agata69 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Zbieraj kasę, bo bedzie potrzebna na sterylke i leczenie. Quote
Tymonka Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Wiem , zbieram już od dwóch dni , niestety nie jest to takie proste . Quote
Aimez_moi Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Kochane dzieki za zaproszenie..... Za wiele nie moge przeslac ale jak dostane numer konta na pw to cos wyskrobie....:) Grosik do grosika... :) Quote
Basia1968 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 ja też cos wyślę, no jak tu ominąć. Gdzieś mam nr konta, ale nie wiem czy do Ocelotka czy do Patiiczy do Ani - hehe podaj lepiej na pw. Quote
Chantell Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 o Boże... biedactwa... :( Jak im można pomóc? Quote
Tymonka Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Chantell napisał(a):o Boże... biedactwa... :( Jak im można pomóc? Najpilniejsze teraz to DT dla szczeniaka , pieniądze też bardzo potrzebne . Quote
avii Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 biedne maleństwa , powystrzelać tych nieodpowiedzialnych ludzi nie czytalam od poczatku , doczytam potem podajcie konto na pw , tylko tak mogę pomóc Quote
Tymonka Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [SIZE="4"]Doszłą wpłata Aimez_moi - 20zł :loveu::loveu::loveu: Bardzo dziękujemy!!! Quote
Agata69 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Mam 20 zł na sterylke małej od Wuni. Dziękujemy. Quote
Tymonka Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Czyli mamy : Wunia (?) 20 zł Aimez_moi 20zł Razem : 40 zł :) Tak?? Quote
Agata69 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Anja2201 napisał(a):Czyli mamy : Wunia (?) 20 zł Aimez_moi 20zł Razem : 40 zł :) Tak?? A powinno być przynajmniej 5, 6 razy tyle. Wstaw na pierwszej stronie, dużymi literami informacje o aktualnej sytuacji piesów: ze sunia ma od soboty dt ale potrezbne pieniądze na sterylkę, leczenie i karmę. Że piesek nie ma nic i w zwiazku z tym prosimy o wpłaty na niego i o dt. Napisz tez ile mamy a ile nam potrezba. I napisz o zbiórce w tytule. ........ Quote
Tymonka Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Bazarek dla psiaków : http://www.dogomania.pl/threads/177455-Tanie-ogA-oszenia-pojedyA-cze-i-w-pakiecie-Zapraszamy-do-10-03-10r?p=13869247#post13869247 Quote
Recommended Posts