Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gadałam z mamą czy tymczasa byśmy wziąć nie mogły ale ona nie chce, a ja muszę się dostosować bo bądź co bądź tu mieszkam.
Ale bazarek mogę zrobić, jeśli to pomoże. Coś na bazarek mam a ostatnio kupiłam sobie lepszy aparat więc i zdjęcia lepsze będą i może coś to pomoże.

Posted

jestem na zaproszenie Ani, mogę wspomóc pieski jednorazową i to w dodatku nie wielką kwotą,bo mam już kilka stałych deklaracji i nie dam rady finansowo. poproszę o nr konta na pw

Posted

Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc i tą finansową i za to ,że jesteście !!!!

Psiaki jutro będą zaszczepione narazie u wiejskiego weta , więc nie liczę na trafną diagnozę i jego leczenia nie chcę , ma tylko zaszczepić psiaki , żeby poszły poszczepione gdyby ktoś wziął je na DT . Transport do Włocławka też mam już załatwiony ( na 99% darmowy) praktycznie .

Posted

Anja2201 napisał(a):
Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc i tą finansową i za to ,że jesteście !!!!

Psiaki jutro będą zaszczepione narazie u wiejskiego weta , więc nie liczę na trafną diagnozę i jego leczenia nie chcę , ma tylko zaszczepić psiaki , żeby poszły poszczepione gdyby ktoś wziął je na DT . Transport do Włocławka też mam już załatwiony ( na 99% darmowy) praktycznie .

Tylko pamiętaj, ze szczepienia mozesz robić dopiero kilka dni po odrobaczeniu. No i koniecznie zrób im p/wirusówki. Szukajcie dt dla chłopczyka, bo chyba nie oddamy go do schronu?
Sunia moze do mnie przyjechać w przyszłym tygodniu.

Posted

kurcze... rozdzielać psiaki :( ???
to chyba będzie dla nich straszna trauma... Potrzebuje zdjęcia psiaków w pełnej rozdzielczości.. Wyślij mi na maila, to zrobię allegro...

Posted

odrobaczane były w poniedziałek , ale w sumie możemy się wstrzymać z szczepieniem do poniedziałku , masz rację . Asior , dzięki wielkie za allegro . Zrób może narazie na pare dni , a jak się uda uzbierać więcej pieniążków to zrobimy wyróżnione co ?

Posted

Anja2201 napisał(a):
Agata69 , a pasuje Ci następna sobota/ niedziela ?? Wtedy prawdopodobnie będę miała darrmowy transport .

Moze być. A na pieska masz juz pomysł?

Posted

biedne maleństwa , powystrzelać tych nieodpowiedzialnych ludzi
nie czytalam od poczatku , doczytam potem
podajcie konto na pw , tylko tak mogę pomóc

Posted

Anja2201 napisał(a):
Czyli mamy :
Wunia (?) 20 zł
Aimez_moi 20zł

Razem : 40 zł :)

Tak??

A powinno być przynajmniej 5, 6 razy tyle.

Wstaw na pierwszej stronie, dużymi literami informacje o aktualnej sytuacji piesów: ze sunia ma od soboty dt ale potrezbne pieniądze na sterylkę, leczenie i karmę. Że piesek nie ma nic i w zwiazku z tym prosimy o wpłaty na niego i o dt.
Napisz tez ile mamy a ile nam potrezba. I napisz o zbiórce w tytule. ........