Tymonka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Tylko nie wiem czy tak odrazu znajdzie się ktoś chętny , psiaki są wychudzony , strasznie zaniedbane .Jak tak można ?? Quote
polubek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 musisz porozsyłać wątek. więcej osób to i szczeniaki mają większą szansę na adopcję. spróbuj na szybko prasa i media lokalne. ogłoszenia w internecie też jakieś porób. najlepiej jeszcze dzisiaj. jak możesz to na cafeanimal i kupiepsa koniecznie zrób wyróżnienie tak aby rzucały się w oczy jako pierwsze. Quote
Tymonka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Mam dobre wieści , mamy trochę więcej czasu , jakieś dwa tygodnie :) To już coś , jak tylko maluchy będą miały lepsze foty to zaraz zrobię ogłoszenia . Media to u nas raczej kiepskie i nie mam żadnego dojścia , a bez tego ani rusz . Quote
NusiaiJa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Tolka trzeba natychmiast wykastrować jak mają być razem. Aniu dzwoń do naszej Pani prezes, załatwi kastrację na cito. A wcześniej trzeba odpchlić to małe towarzystwo! na ten temat też z nią porozmawiaj, koniecznie. Wydaje mi się, że może pomóc w tej kwestii. Quote
Tymonka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 A ja się zastanawiam czy nie lepiej sunie wysterylizować najpierw?? Quote
polubek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 jak potrzebne ogłoszenia papierowe daj znać. zrobię jak tylko będą lepsze foty. napisz w czym możesz wydrukować i koniecznie wersję programu podaj żeby potem nie było niespodzianek że coś wychodzi nie tak. mam propozycję ie do odrzucenia. każdy z nas robi ogłoszenia dajmy na to 10 i wstawia info w poście. czas operacyjny do piątku. jeżeli da się zrobić to róbmy jakiekolwiek wyróżnienia. niech każdy zrobi chociaż po dwa. dla tylu osób obciążenie niewielkie. jedna mogłaby się zajeździć. co wy na to? i ściągajcie ludzi!!! to samo zaproponowałam właśnie na innym wątku i mam nadzieję że przejdzie i tutaj. Quote
Tymonka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Jak będą foty lepsze to postaram się jeszcze allegro wyróżnione zrobić . Quote
NusiaiJa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Anja2201 napisał(a):A ja się zastanawiam czy nie lepiej sunie wysterylizować najpierw?? Koszt kastracji tańszy, ale i sunię też by należało wysterylizować. nie ma co gdybać i się jeszcze zastanawiać-zadzwoń to się dowiesz wszystkiego. Quote
zuzka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 może sie komus przyda: http://arka.strefa.pl/Akcja-2010/akc...acji_2010.html Quote
Tymonka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Jutro będą fotki , dzisiaj już nie mam siły , psiaki są cudowne !!To chyba jednak nie rodzeństwo , chłopak to na bank szczeniak , sunia chyba koło roku , szczeniaków raczej nie miała bo nie ma cycuszków wyciągniętych koniecznie trzeba ją zabrać do weta bo kiepsko to jej chore oczko wygląda , niestety brak funduszy ....:-( Quote
Lucyna Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Podaj je na wątek szczeniaczków, banerek w moim podpisie ... Quote
Lucyna Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Sunieczkę, jeśli waży do 6 kg można podać do mikropsiaków, też banerek w moim podpisie. Quote
Agata69 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Lucyna napisał(a):Sunieczkę, jeśli waży do 6 kg można podać do mikropsiaków, też banerek w moim podpisie. Trzeba pilnie złozyć sie na sterylke i na weta. Odpchlić, odrobaczyć. Wykąpać, ładne fotki. Tylko błagam nie oddawajcie bez sterylki. Quote
Tymonka Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 odpchlone i odrobaczone są już . Teraz bardzo chciała bym zrobić tą sterylko , tylko zastanawiam się czy da rade zrobić zabieg jak ona jest taka wychudzona ?? Quote
Agata69 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Anja2201 napisał(a):odpchlone i odrobaczone są już . Teraz bardzo chciała bym zrobić tą sterylko , tylko zastanawiam się czy da rade zrobić zabieg jak ona jest taka wychudzona ?? Oczywiście, nic jej nie będzie. czasu jest mało więc nie ma na co czekać. Jak duża jezt ta sunia? Ile kg mniej więcej? A piesek jest młodszy jak zrozumiałam? Przepraszam ale nie mam czasu przebijać sie przez watek. Quote
Tymonka Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 sunia , myśle że też młoda koło 1-2 lat , waży może 3 kg , nie wiem jak będzie jak przytyje , ale myśle że ięcej niż 6 kg , nie będzie ważyć . Chłopak ma może z pół roku . Sika na kucki i zachowuje się jak szczeniak , jest bardzo wesoły , ale mniej ufny , bardzo opiekuje się sunią , najpierw myślałam , że to rodzeństwo i dlatego tak. Sterylkę trzeba jak najszybciej owszem , jest teraz ta akcja " marzec miesiącem sterylizacji " czy jakoś tak i znalazłam nawet lecznice w Tomaszowie która bierze w tym udział , jutro się wszystkiego dowiem , ale tu jest kasa potrzebna , zaszczepić by je też psaowało , no i sprawdzić co z oczkiem dziewczynki . Quote
Agata69 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Może jakąs zbiórkę ogłoście. Oferuję 10 zł na dobry poczatek. Quote
Recommended Posts