Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mieliśmy domek , ciepłe miejsce do spania i pełną miskę ... to było kiedyś ... pamiętamy jeszcze . Pewnego dnia nasz pan wsadził nas w samochód , wywiózł daleko od domu , zostawił na skrzyżowaniu dwóch wiejskich dróg. Ja jestem silniejszy więc musiałem się opiekować moją przyjaciółką , broniłem jej , ogrzewałem gdy było jej zimno . Dzisiaj pewna pani przyszła do nas , mówiła że chce nam pomóc , nie wierzyłem jej . Moja przyjaciółka od razu poszła do tej pani , mówiłem jej ,żeby tego nie robiła , szczekałem na panią żeby ją zostawiła , ale moja nie mądra siostra wsiadła z nią do auta , cóż ja też musiałem , nie mogłem zostawić przyjaciółki . Na szczęście okazało się ,że pani chciała nam pomóc . Później przyjechała córka tej pani , pomogła nas przenieść do domu , dała jeść i pogłaskała . Tak ładnie do nas mówiła . Sam nie wiem czy mam jej ufać , moja przyjaciółka mówi ,że tak . Pani nam obiecała , że znajdzie nam domki . Ale ja słyszałem jak mówiła ,że jeśli w ciągu tygodnia nikt nas nie weźmie to zawiezie nas do schroniska bo wraca jej mąż , a on nie zgadza się na tymczasy . Boję się bardzo .Tutaj mam cieplutko , nie jestem głodny , nie chce znów trafić na ulicę . I tak strasznie się martwię o moją przyjaciółkę , ona ma chore oczko , chciał bym ,żeby ktoś jej to oczko wyleczył . No to na tyle .... Pomóż nam nie bać się więcej .

[SIZE="6"]Psiaki mają tymczas na tydzień , góra półtora , później wraca mąż mojej mamy , a on nie zgadza się na tymczasy . Jeśli nie znajdziemy DT suńki trafią do schronu , a mi chyba serce pęknie ...

Toto :

Tola :

[SIZE="6"]Więcej zdjęć str. 5

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tola ma około 2 lat ( na moje oko ) , jest wspaniałą , kochaną i wesołą przytulanką . Jest bardzo ufna .waży może 3 kg

Toto ma około 6 miesięcy , jest mniej ufny od Toli , ale też radosny i bezproblemowy .waży około 4 kg

[SIZE="6"]Bardzo proszę o pomoc finansową dla psiaków
( Tola ma chore oko , potrzebna wizyta u wet ) trzeba je zaszczepić . Jeśli nie znajdziemy ttymczasu to oddać do jakiegoś hotelu . Te psiaki zginą w schronie .

A tu sunieczki razem ...

Posted

WUNIA -20 zł
AIMEZ_MOI -20 ZŁ
Moja mama -50 zł
margo001 i elik - 60 zł
hesia- 100 zł
ala123 - 20 zł
BEAM6-25 zł
bico - 20 zł
AGATA??-20 zł
agat21 -50 zł
Majki1510 - 50 zł
Anja2201- 100 zł
Avii - 50 zł
Basia1968 - 30 zł
Bazarek ogłoszeniowy – 18,50 zł
Bazarek- 15 zł
Razem: 633 zł

Wydatki:

Wizyta suni u wet ( szczepienie) 20 zł
Krople do oczka dla suni 18 zł
wizyta u wet Totka ( szczepienia ) 20 zł
Karma ( dla szczeniaka ) 30 zł
Opłata za transport Totka -260 zł
Sterylizacja Ufy -170 zł

Stan konta na 14.03.2010 r – 130,50 zł (przesłane do Agata69 )

Posted

Małe sprostowanie Tara to Totek , chłopczyk . Dzwoniłam właśnie do mamy , mówi ,że Totek jest niesamowity , bardzo opiekuje się siostrą , cały czas ją całuje , kładzie się zawsze tam gdzie siostra .

Posted

Małe sprostowanie Tara to Totek , chłopczyk . Dzwoniłam właśnie do mamy , mówi ,że Totek jest niesamowity , bardzo opiekuje się siostrą , cały czas ją całuje , kładzie się zawsze tam gdzie siostra .

Posted

Pod Tomaszowem , ale jeśli znajdzie się jakiś DT lub DS , moja mama dowiezie je wszędzie .Jej bardzo zależy na psiakach , niestety ze względu na swojego męża nie może ich zatrzymać nawet na DT .

Posted

o to mi chodzi właśnie , narazie skupiłam się na szukaniu DT , bo mamy bardzo mało czasu , tylko tydzień :( one są takie kochane , najbardziej wzruszyło mnie to jak Totek opiekuje się siostrą ...One zasługują na najwspanialszy domek ...

Posted

Postaram się dzisiaj o zdjęcia chociaż im cięszko zrobić bo strasznie ruchliwe są :) Ja też miałam wątpliwości co do rozdzielenia , ale doszłam do wniosku ,że lepiej osobno w DT , DS niż razem z schronie .