Limonka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 No, tylko jak my się poznamy? ;) Może jakieś indentyfikatorki, jak Weron? :) Quote
Gazuś Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Ja wystawiam (jak się uda) dwie seterki (irlandzką i angielską) w otwartych...No, okaże się jutro z rana :lol: Zależy, czy będę miała jak wrócić z Dobrego Miasta, bo jak nie, to niestety w Mku będę dopiero w środę wieczorem :-( Quote
bognik Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Limonka napisał(a):No, tylko jak my się poznamy? ;) Może jakieś indentyfikatorki, jak Weron? :) Hmmm ... co np. ??? Nie mam nic takiego zbytnio :oops: Quote
jovanna Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Dostałam własnie list z potwierdzeniem ;) Quote
bognik Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 jovanna - chyba już do wszystkich doszło :lol: Kurcze - ciekawe jaka pogoda będzie :razz: Narazie to LEJE u mnie :roll: Quote
virtavalo Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Chowmaniaczki co wy macie takie słodkie zachcianki? No z bonią bedziemy produkować jakies ciacho na wystawke ale czy damy rade? - tego to nie wiem - przeciez nie widziałyśmy sie tyle czasu więc:oops: :drink1:więc pewnie może nam nie wyjść :cunao: . Ale starać się będziemy :tort: . Do zobaczenia przed ringiem.:evil: Quote
bonia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ringiem nr 7 Do zobaczenia p.s. zapowiadaja piękną pogode Quote
bognik Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 bonia napisał(a): p.s. zapowiadaja piękną pogode Mam nadzieję że taka będzie ;) Co prawda ja jestem w hali (no bo ozdóbki mają znowy w hali, prawda?), ale lepiej jak jest ładnie, słonecznie i bez deszczu :lol: Quote
fidekangela Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ah, oh, eh ...JADE :D normalnie boskooo :D :) I mam nadzieje ,że pogoda dopisze ;) Quote
Gazuś Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Jaaaaadę! :lol: Na 100% ! :lol: Do wystawiania mam: Seter irlandzki, suki, otwarta: SMOTH SAILING z Arislandu (Mł.Ch.Pl) Seter Angielski, suki, otwarta: WIKTORIA z Orszaku Chrobrego Obie sunie znajome, kochane i przecudowne! :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ja co prawda nie samojedowa ale wpraszam się na ciasteczko :cool3: z moimi potforami :p Sprzeciwu nie widzę :evil_lol: Quote
Iwa-R Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Ja co prawda nie samojedowa ale wpraszam się na ciasteczko :cool3: z moimi potforami :p Sprzeciwu nie widzę :evil_lol: Jaka Samoyedowa? Ciacho będzie Chow-Chowkowe :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 O w mordę, nie ten adres :evil_lol: Jeszcze raz. Jaco prawda nie chowkowa ale wpraszam się na ciacho z moimi potforami :cool3: W sumie warto wprosić się i do samojedów, ciacho razy dwa bardzo nam się uśmiecha :multi::lol: Quote
Weron_ciau Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='bonia']Ringiem nr 7 Do zobaczenia p.s. zapowiadaja piękną pogode o której godzinie? ;) Quote
Iwa-R Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Weron_ciau napisał(a):o której godzinie? ;) Tego to chyba nikt nie wie jeszcze :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Weron jaki ty masz obrzydliwie obrzydliwy awatar i baner... fuj :crazyeye::evil_lol: Quote
Weron_ciau Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Weron jaki ty masz obrzydliwie obrzydliwy awatar i baner... fuj :crazyeye::evil_lol: w zupełności odzwierdziedla moją twarz 8) Quote
bonia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Weron_ciau napisał(a):o której godzinie? ;) my będziemy napewno już ok 9, ale będzie majówka :lol: Quote
Weron_ciau Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 taa...żebym kogoś tam znalazła... plakaty nawet porozwieszali, nawet na telebimie jak grał II Zawisza były reklamy 8) Quote
virtavalo Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Bonia będziemy juz na 8 rano, żeby miec dobre miejsca i nie kombinować z wjazdem. Ja zreszta mam do przygotowania jszcze 2 psy - przynajmniej doglądac musze jak będa zrobione więc 9 to za późno.Nie mysl, że pospisz u mnie - nie da rady :) A jeszcze próby uciągu, gdzie mam sie "produkować" więc napewno będziemy wcześniej. Quote
Marta Chmielewska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Weron_ciau napisał(a):w zupełności odzwierdziedla moją twarz 8) No to łatwo cię poznamy w tłumie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Elitesse Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 ciekawe czy na Bydgoszcz pogoda sie poprawi ? :roll: Quote
jovanna Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 oby oby bo leje jak cholera i ciemno jest i buro pomyśleć że w zeszłym roku był ukrop yhhh ale ponoć ma się wypogodzić po niedzieli czy ja tez sie moge na ciacho wprosić ?:D Quote
Weron_ciau Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):No to łatwo cię poznamy w tłumie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: z pewnością 8) Pogoda beznaziejna, w zezłym roku no było gorąco 8) cała czerwona później chodziłam, tylko fotki robiłam :roll: :P pjonteczka wrs Quote
Recommended Posts