jovanna Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 dziewczyny znajdzie transport dla fidekangeli bo mi dziewczyna psa nie wystawi jak ktoś jej nie podrzuci samochodem...please!!! Quote
jovanna Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Yyyy moment dostałam z Olsztyna potwierdzenie emailowe na wplate i zgloszenie to oni numerki tyz rozsyłaja poczta zwykłą ? :roll: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Ja jak już wcześniej napisałam nie mogę nikogo ze sobą zabrać Quote
Elitesse Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 wlasnie wyjelam potwierdzenie ze skrzynki :multi: nawet prowizoryczna mapke dojazdu dolaczyli ! szkoda tylko ze godzin sedziowania nie ma podanych Quote
bognik Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 A ja nic nie dostałam :placz: Mieszkam około 60 km od Bydgoszczy, a nic nie mam :shake: Godzin sędziowania to oni sami nie znają, jak dzwoniłam i się pytałam to tak powiedziała pani ze Związku :cool1: Quote
Iwa-R Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 bognik napisał(a):Mieszkam około 60 km od Bydgoszczy, a nic nie mam To akurat nie ma najmniejszego znaczenia, po potwierdzenia wysyła Olsztyn a nie Bydgoszcz! Quote
bognik Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Jest !!! Przed chwilą listonosz przywiózł - juz chodził, ale do nas jeszcze paczkę przywiózł, więc samochodem później przyjechał :P Quote
Elitesse Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 bognik napisał(a): Godzin sędziowania to oni sami nie znają, jak dzwoniłam i się pytałam to tak powiedziała pani ze Związku :cool1: no to niezle :) moze w czasie weekendu cos pojawi sie na zwiazkowej stronie Quote
Bushak Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Na stronie Zw Kyn w Bydgoszczy są już stawki :loveu: My znowu mamy za konkurenta tego samego psa, co w Inowrocławiu, więc już na pewno wiemy, że nie wygramy młodzieży, bo rywal, chociaż ma dopiero 10 miesięcy, jest naprawdę cudny, a mój pieszczoch, chociaż jest przekochany, do ideałów nie należy. Ale co tam, i tak jedziemy :razz: Może chociaż będzie postęp w jego postawie na ringu, bo ostatnio były cyrki. Trochę wprawy nie zaszkodzi :p A na zwycięzcę rasy typuję Amira, należącego do udzielającej się w tym wątku Nescaland :-) Zobaczymy, czy się nie pomylę :-) Quote
Limonka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 A ja też będę :) Co prawda bez psa... Ale będę pomagać jakiemuś jurorowi, notować coś ;) Dogomaniacy, jak Was rozpoznać? :) :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Limonka napisał(a):A ja też będę :smile: Co prawda bez psa... Ale będę pomagać jakiemuś jurorowi, notować coś ;-) Dogomaniacy, jak Was rozpoznać? :smile: :smile: A czy przypadkiem nie będziesz notować ocen?:razz: ;) Quote
Elitesse Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 o rany psa Supronowicz mamy w kalsie :shake: Quote
Bushak Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 To ja tak jeszcze podpytam, czy ktoś był sędziowany przez Pana Lewandowskiego? Na co przede wszystkim zwraca uwagę? Quote
Limonka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Cavalierka napisał(a):A czy przypadkiem nie będziesz notować ocen?:razz: ;) Ja tam nie wiem :lol: Nie znam się. Podobno będę pisać np. umaszczenie, wielkość, wielkość uszu - takie rzeczy ;) Sama nie wiem, bo mnie kumpela w to wkręca ;) i jeszcze nie mam dokładnych informacji. Quote
Limonka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 A jednak nie będę :smile: Właśnie dzwoniła pani ze związku kynologicznego. Ale to nawet lepiej, będę mogła sobie spokojnie chodzić po całej wystawie. No to jak Was rozpoznać moje drogie Dogomaniaczki? Quote
Iwa-R Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Limonka napisał(a):A jednak nie będę :smile: Właśnie dzwoniła pani ze związku kynologicznego. Ale to nawet lepiej, będę mogła sobie spokojnie chodzić po całej wystawie. No to jak Was rozpoznać moje drogie Dogomaniaczki? Np. po psie :evil_lol: Zdjęcia moje i psa można obejrzeć na stronie Esika ;) Quote
AiMiN Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Iwa-R, a czy ktoś z "naszych" robi ciacho może? Quote
Iwa-R Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 AiMiN napisał(a):Iwa-R, a czy ktoś z "naszych" robi ciacho może? No ponoć Marek od Wanga pępkowe stawia :evil_lol: Nic na temat ciacha nie wiem :lol: A Wy jak jedziecie? Może mielibyście miejsce dla mnie? :razz: Quote
bonia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 AiMiN napisał(a):Iwa-R, a czy ktoś z "naszych" robi ciacho może? Czy masz może mnie na myśli ??? ;) Quote
Weron_ciau Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Dobra. Ja jestem chętna an spotkanie. Mój nr gg 8492482. Jakby co. Jeansy na pewno. słuchawki na uszach 8) mam 14 lat. ok 160cm :/ z aparatem w ręku i na zębach. Pewnie najwięcej będe przy ringu beagli. Tak więc tam będzie mnie łatwo znaleźć. Będe miała identyfikator z napisem: Weron i logo dgm. Fotke zaraz wrzuce! Quote
bognik Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Mnie rozpoznacie napewno :lol: Będę przy ozdóbkach (dokładnie ring 2). Jak zobaczycie moją lhasaczkę (jej fotki są na moim blogu) to napewno mnie rozpoznacie - to ja --> 1 i 2. Prawdopodobnie będę ubrana na czarno :evil_lol: Quote
Weron_ciau Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 werson.blog.onet.pl tam jest dużo. pjona wrs Quote
Limonka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Weron_ciau napisał(a):Dobra. Ja jestem chętna an spotkanie. Mój nr gg 8492482. Jakby co. Jeansy na pewno. słuchawki na uszach 8) mam 14 lat. ok 160cm :/ z aparatem w ręku i na zębach. Pewnie najwięcej będe przy ringu beagli. Tak więc tam będzie mnie łatwo znaleźć. Będe miała identyfikator z napisem: Weron i logo dgm. Fotke zaraz wrzuce! No to prawie tak jak ja :) Ja też w jeansach, bez słuchawek, aparat tylko w ręku. Lat 14. Pewnie będę przed wystawą, albo przy ozdobnych :) Quote
bognik Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Limonka']Pewnie będę przed wystawą, albo przy ozdobnych :) Przy ozdobnych ??? To podejdź do mnie :lol: Ja mam 15 lat (za 9 dni). www.moj-lhasak.blog.onet.pl (tylko muszę nowe fotki psa dac :P) :cool3: Quote
Recommended Posts