Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja nic nie dostałam :placz:

Mieszkam około 60 km od Bydgoszczy, a nic nie mam :shake:

Godzin sędziowania to oni sami nie znają, jak dzwoniłam i się pytałam to tak powiedziała pani ze Związku :cool1:

Posted

bognik napisał(a):
Mieszkam około 60 km od Bydgoszczy, a nic nie mam

To akurat nie ma najmniejszego znaczenia, po potwierdzenia wysyła Olsztyn a nie Bydgoszcz!

Posted

bognik napisał(a):

Godzin sędziowania to oni sami nie znają, jak dzwoniłam i się pytałam to tak powiedziała pani ze Związku :cool1:

no to niezle :) moze w czasie weekendu cos pojawi sie na zwiazkowej stronie

Posted

Na stronie Zw Kyn w Bydgoszczy są już stawki :loveu:

My znowu mamy za konkurenta tego samego psa, co w Inowrocławiu, więc już na pewno wiemy, że nie wygramy młodzieży, bo rywal, chociaż ma dopiero 10 miesięcy, jest naprawdę cudny, a mój pieszczoch, chociaż jest przekochany, do ideałów nie należy. Ale co tam, i tak jedziemy :razz: Może chociaż będzie postęp w jego postawie na ringu, bo ostatnio były cyrki. Trochę wprawy nie zaszkodzi :p
A na zwycięzcę rasy typuję Amira, należącego do udzielającej się w tym wątku Nescaland :-) Zobaczymy, czy się nie pomylę :-)

Posted

Cavalierka napisał(a):
A czy przypadkiem nie będziesz notować ocen?:razz: ;)

Ja tam nie wiem :lol: Nie znam się. Podobno będę pisać np. umaszczenie, wielkość, wielkość uszu - takie rzeczy ;) Sama nie wiem, bo mnie kumpela w to wkręca ;) i jeszcze nie mam dokładnych informacji.

Posted

A jednak nie będę :smile: Właśnie dzwoniła pani ze związku kynologicznego. Ale to nawet lepiej, będę mogła sobie spokojnie chodzić po całej wystawie. No to jak Was rozpoznać moje drogie Dogomaniaczki?

Posted

Limonka napisał(a):
A jednak nie będę :smile: Właśnie dzwoniła pani ze związku kynologicznego. Ale to nawet lepiej, będę mogła sobie spokojnie chodzić po całej wystawie. No to jak Was rozpoznać moje drogie Dogomaniaczki?

Np. po psie :evil_lol:
Zdjęcia moje i psa można obejrzeć na stronie Esika ;)

Posted

AiMiN napisał(a):
Iwa-R, a czy ktoś z "naszych" robi ciacho może?

No ponoć Marek od Wanga pępkowe stawia :evil_lol:
Nic na temat ciacha nie wiem :lol:

A Wy jak jedziecie? Może mielibyście miejsce dla mnie? :razz:

Posted

Dobra. Ja jestem chętna an spotkanie. Mój nr gg 8492482. Jakby co.
Jeansy na pewno. słuchawki na uszach 8) mam 14 lat. ok 160cm :/
z aparatem w ręku i na zębach. Pewnie najwięcej będe przy ringu beagli. Tak więc tam będzie mnie łatwo znaleźć. Będe miała identyfikator z napisem: Weron i logo dgm. Fotke zaraz wrzuce!

Posted

Mnie rozpoznacie napewno :lol:
Będę przy ozdóbkach (dokładnie ring 2).

Jak zobaczycie moją lhasaczkę (jej fotki są na moim blogu) to napewno mnie rozpoznacie - to ja --> 1 i 2.

Prawdopodobnie będę ubrana na czarno :evil_lol:

Posted

Weron_ciau napisał(a):
Dobra. Ja jestem chętna an spotkanie. Mój nr gg 8492482. Jakby co.
Jeansy na pewno. słuchawki na uszach 8) mam 14 lat. ok 160cm :/
z aparatem w ręku i na zębach. Pewnie najwięcej będe przy ringu beagli. Tak więc tam będzie mnie łatwo znaleźć. Będe miała identyfikator z napisem: Weron i logo dgm. Fotke zaraz wrzuce!

No to prawie tak jak ja :) Ja też w jeansach, bez słuchawek, aparat tylko w ręku. Lat 14. Pewnie będę przed wystawą, albo przy ozdobnych :)