Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jUZ TERZ ZGŁUPIAŁAM ale chyba tak prawie na KAZDEJ WYSTAWIE MUSI BYC ŚWIDECTWO ZDROWIA i ksiązeczka zdrowia.zresztą wiadomośc o tym i tak przyjdzie razem z numerem startowym(jezeli wystawa została opłacona)i potwirdzeniem zgłoszenia listowni

Posted

Mi nigdy w Bydgoszczy czegoś takiego nie sprawdzali bo wjeżdżałam z psem na teren wystawy samochodem i właściwie to mogłam wwieźć co i ile chciałam, najważniejsza to zapłata za wjazd:lol:

Posted

Full House napisał(a):
jUZ TERZ ZGŁUPIAŁAM ale chyba tak prawie na KAZDEJ WYSTAWIE MUSI BYC ŚWIDECTWO ZDROWIA i ksiązeczka zdrowia.zresztą wiadomośc o tym i tak przyjdzie razem z numerem startowym(jezeli wystawa została opłacona)i potwirdzeniem zgłoszenia listowni

no wlasnie na zdecydowanej mniejszosci wystaw jest takie swiadectwo wymagane, podstawa to zaswiadczenie o szczepieniu na wscieklizne

Posted

Full House to napisz na jakich wystawach wymagali, bo z tego co ja wiem, nie spradzaja w zasadzie nigdzie (sporadyczne przypadki). Chyba, że trafi sie nadgorliwy wystawca i sam podaje do sprawdzenia. Na kilkanaście ostatnich wystaw na których byłam nie sprawdzał nikt, na tą też nie biorę. Szczepienia na wściekliznę owszem. :cool1: Mam wymienić które oddziały nie wymagają?:cool3:

Posted

[quote name='Full House']a ja nie byłam na wystawie gdzie tego niewymagali na niektórych rzeczywiście później nie sprawdzali ale wymagać wymagali

W tym roku np: Grudziądz i Opole (klubowa IX) wymagają tylko świadectwa szczepienia psa przeciw wściekliźnie !

Posted

Elitesse napisał(a):
ja bym musiala z polowe oddzialow w polsce wymienic :) bo jeszcze nigdy mi tego nie sprawdzali - tzn w Poznaniu raz chcieli ale im ucieklam :evil_lol:

W Poznaniu chyba dwa lata temu, tak i to bardzo chcieli nawet napisali w zgłoszeniu, że jak nie okaze to nie wejde, no to ja tak bardzo chciałam okazać ,tylko ,że żaden wet nie chciał oglądać;) .
Teraz już nie robie zaswiadczeń na żadną wystawe.

Posted

tak dlatego mowię wymagają prawie zawsze sprawdzają-nikoniecznie
mi w zeszłym roku w poznaniu nic nie sprawdzili oprócz potwierdzenia zgłoszenia .moj wet Jacek Markowski Hodowla- Jozefinka-zawsze daje swiadectwo na kazda wystawe i sam zawsze tez zabiera a on jezdzi duzo

Posted

Dzwoniłam do nich -albo książeczka z wpisem ze pies był szczepiony na wścieklizne albo samo zaswiadczenie lekarskie z tym samym
Zwracam honor :oops: tu nie wymagaja ale w warszawie zawsze

Posted

Drodzy użytkownicy :)

Chciałabym się Was zapytać czy ktoś mógł by pożyczyć psa na konkurs Młodego Prezentera/poniewaz nie wiem czy do tego czasu uda mi sie wyszkolic psa mojej siostry/?? Oczywiscie jeśli pies nie będzie zmeczony i będzie po ocenie na ringu :) Jesli tak to bardzo prosze o jakikolwiek kontakt,oraz ring poniewaz chcialabym wtedy przyjsc szybciej i zobaczyc czy piesek ze mna pojdzie :)

Pozdrawiam
Martyna Sapała

Posted

Mogę wam uzyczyc mojej suni bo pojdzie na pewno bardzo lubi dzieci i wogole wszystkich kocha z tym ze jest młoda ma 12 msc i martwie sie ze będzie miała zbyt duzo werwy normalnie szaleje za psami i chce sie z nimi bawic .To jej pierwsza wystawa i jest nauczona tylko stac w pozycji wystawowej przez 2 min i pokazywać zęby
zdecyduj sama:p

Posted

ja chetnie uzycze albo bernardyna albo sznaucerka miniaturke:)ten drugi to mlodziak ale umie sie prezentowac:p jedynie moze jest zbyt zainteresowany wszystkim ale potrafi sie skupic:)pozdrawiam