Full House Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 no to czekamy :loveu: niecierpliwie:razz: jak ktos będzie wiedział cos więcej to czekamy:lol: Quote
jovanna Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Ja e-mailem dostalam potwerdzenie zgloszenia i lakoniczne Ok na e-mailem wyslany dowod wplaty... Quote
Full House Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 nie zapomnij ze musisz wziac od lekarza swiadectwo zdrowia wystawione na trzy dni przed wystawą Quote
Elitesse Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Full House napisał(a):nie zapomnij ze musisz wziac od lekarza swiadectwo zdrowia wystawione na trzy dni przed wystawą jestes pewien ze jest taki wymog ?? Quote
Full House Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 jUZ TERZ ZGŁUPIAŁAM ale chyba tak prawie na KAZDEJ WYSTAWIE MUSI BYC ŚWIDECTWO ZDROWIA i ksiązeczka zdrowia.zresztą wiadomośc o tym i tak przyjdzie razem z numerem startowym(jezeli wystawa została opłacona)i potwirdzeniem zgłoszenia listowni Quote
jovi Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Mi nigdy w Bydgoszczy czegoś takiego nie sprawdzali bo wjeżdżałam z psem na teren wystawy samochodem i właściwie to mogłam wwieźć co i ile chciałam, najważniejsza to zapłata za wjazd:lol: Quote
Elitesse Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Full House napisał(a):jUZ TERZ ZGŁUPIAŁAM ale chyba tak prawie na KAZDEJ WYSTAWIE MUSI BYC ŚWIDECTWO ZDROWIA i ksiązeczka zdrowia.zresztą wiadomośc o tym i tak przyjdzie razem z numerem startowym(jezeli wystawa została opłacona)i potwirdzeniem zgłoszenia listowni no wlasnie na zdecydowanej mniejszosci wystaw jest takie swiadectwo wymagane, podstawa to zaswiadczenie o szczepieniu na wscieklizne Quote
Full House Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 a ja nie byłam na wystawie gdzie tego niewymagali na niektórych rzeczywiście później nie sprawdzali ale wymagać wymagali Quote
Full House Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 ibarsdzo mozliwe ze w Bydgoszczy nie sprawdzaja bo w zeszlym roku moja znajoma tam mieszkająca weszła na wystawe z psem z ulicy bez zgłoszenia na wystawe Quote
Marta Chmielewska Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Full House to napisz na jakich wystawach wymagali, bo z tego co ja wiem, nie spradzaja w zasadzie nigdzie (sporadyczne przypadki). Chyba, że trafi sie nadgorliwy wystawca i sam podaje do sprawdzenia. Na kilkanaście ostatnich wystaw na których byłam nie sprawdzał nikt, na tą też nie biorę. Szczepienia na wściekliznę owszem. :cool1: Mam wymienić które oddziały nie wymagają?:cool3: Quote
Elitesse Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 ja bym musiala z polowe oddzialow w polsce wymienic :) bo jeszcze nigdy mi tego nie sprawdzali - tzn w Poznaniu raz chcieli ale im ucieklam :evil_lol: Quote
Minimolos Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Full House']a ja nie byłam na wystawie gdzie tego niewymagali na niektórych rzeczywiście później nie sprawdzali ale wymagać wymagali W tym roku np: Grudziądz i Opole (klubowa IX) wymagają tylko świadectwa szczepienia psa przeciw wściekliźnie ! Quote
bonia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Elitesse napisał(a):ja bym musiala z polowe oddzialow w polsce wymienic :) bo jeszcze nigdy mi tego nie sprawdzali - tzn w Poznaniu raz chcieli ale im ucieklam :evil_lol: W Poznaniu chyba dwa lata temu, tak i to bardzo chcieli nawet napisali w zgłoszeniu, że jak nie okaze to nie wejde, no to ja tak bardzo chciałam okazać ,tylko ,że żaden wet nie chciał oglądać;) . Teraz już nie robie zaswiadczeń na żadną wystawe. Quote
Full House Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 tak dlatego mowię wymagają prawie zawsze sprawdzają-nikoniecznie mi w zeszłym roku w poznaniu nic nie sprawdzili oprócz potwierdzenia zgłoszenia .moj wet Jacek Markowski Hodowla- Jozefinka-zawsze daje swiadectwo na kazda wystawe i sam zawsze tez zabiera a on jezdzi duzo Quote
bognik Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Mi się wydaje właśnie, że tylko wystarczy książeczka zdrowia i karta wykazująca, że pies był szczepiony przeciwko wściekliźnie :lol: Quote
Full House Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Dzwoniłam do nich -albo książeczka z wpisem ze pies był szczepiony na wścieklizne albo samo zaswiadczenie lekarskie z tym samym Zwracam honor :oops: tu nie wymagaja ale w warszawie zawsze Quote
Full House Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Dzisiaj w nocy a najpóźniej jutro będą wysyłać potwierdzenia (tak to jest jak sie cos robi na ostatnią chwilę he he :diabloti: Quote
Elitesse Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 to mam nadzieje ze zdaza dojsc przed weekendem ! bo po to juz bedzie za pozno :) Quote
martyna. Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Drodzy użytkownicy :) Chciałabym się Was zapytać czy ktoś mógł by pożyczyć psa na konkurs Młodego Prezentera/poniewaz nie wiem czy do tego czasu uda mi sie wyszkolic psa mojej siostry/?? Oczywiscie jeśli pies nie będzie zmeczony i będzie po ocenie na ringu :) Jesli tak to bardzo prosze o jakikolwiek kontakt,oraz ring poniewaz chcialabym wtedy przyjsc szybciej i zobaczyc czy piesek ze mna pojdzie :) Pozdrawiam Martyna Sapała Quote
Full House Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Mogę wam uzyczyc mojej suni bo pojdzie na pewno bardzo lubi dzieci i wogole wszystkich kocha z tym ze jest młoda ma 12 msc i martwie sie ze będzie miała zbyt duzo werwy normalnie szaleje za psami i chce sie z nimi bawic .To jej pierwsza wystawa i jest nauczona tylko stac w pozycji wystawowej przez 2 min i pokazywać zęby zdecyduj sama:p Quote
martyna. Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Full House bardzo dziekuje za propozycje :) Chciałabym sie zapytać jakiej rasy jest Twoja suczka ?? Pozdr, Martyna Quote
martyna. Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Full House, dziekuje za zdjecie:) Sliczna...tylko szkoda ze nie mala,bo z duzymi mi nie wyrabiam sie na zakretach :( Ale bardzo dziekuje za propozycje :* Quote
nescaland Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 ja chetnie uzycze albo bernardyna albo sznaucerka miniaturke:)ten drugi to mlodziak ale umie sie prezentowac:p jedynie moze jest zbyt zainteresowany wszystkim ale potrafi sie skupic:)pozdrawiam Quote
Recommended Posts