Marta Chmielewska Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Mikul się po prostu rozchorował, od kleszcza dostał zapalenia ucha, dzisiaj zapalenia spojówek i nie jest w formie. Nie nadaje się ani do jazdy samochodem długo ani do wystawiania. Ale pewnie będzie jeszcze okazja;) Penny za to biorę, także będę w Bydgoszczy. Wyjazd 05:15 :placz: nie wyśpię się :placz: Quote
setka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [LEFT]Witam, Czy ktoś z Was mógłby porobić fotki mastifom neapolitańskim, proszę... [/LEFT] Quote
jovanna Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Ja zaraz wychodze trzymajcie kciuki ;)do zobaczyska pa Quote
Limonka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 setka napisał(a):Witam, Czy ktoś z Was mógłby porobić fotki mastifom neapolitańskim, proszę... Jak będę miała czas i je odnajde to mofę trochę pofocić :) Dziewczyny, trzymam za Was kciuki :) Quote
Weron_ciau Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 ja już wróciłam...nie wiem czy moge powiedziec jak poszło Jovannie...a w zasadzie Angie...niech same powiedzą :) chyba wystawiała fidekangela Marta chyba Ciebie widziałam :P nie przyznałam się że ja to ja bo bałam się że iż wystraszysz się mej twarzy... 8) Mam fotek troche, nie spotkałam nikogo oprócz wyżej wymienionych nie wiem czy Elitesse nie widziałam :/ no to chyba tyle :D Quote
UTAAP Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Weron, fotki zawsze mile widziane - w kazdej ilosci:cool3: :diabloti: No i czekamy na relacje dogomaniakow:p Quote
Weron_ciau Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 no za dużo to ich nie mam bo mi się odwidziało robienie zdjęć ale to co mam to postaram się wrzucić... pjonteczka wrs dogomaniacy piszcie jak wam poszło 8) Quote
setka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Weron_ciau napisał(a): dogomaniacy piszcie jak wam poszło 8) Właśnie... jak poszło? Quote
jovanna Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Nio to się pochwalę jako pierwsza. Moja kochana łobuzica dzięki Angeli dostała lokatę 4/6 i ocenę doskonałą faktem jest że siurku na ringu zrobiła to i tak bardzo dobrze jej poszło hyhy :D fotki wrzucę za jakąś chwilę tylko je obrobię ;) Quote
setka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [LEFT]Jednym słowem olała sprawę:lol:. Gratuluję Wam! [/LEFT] Quote
Nugatowa Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Czy mogę prosić setery, jak dużo to tylko angliki :modla: :modla: :modla: Quote
fidekangela Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 zmęęęczona ale zadowolona ;D bo mimo ,,boskiego,, zachowania Angie mamy lokate 4/6 i ładny opis ( szkoda ,że krótki) i powiem sędzią b.miły :D Quote
Marta Chmielewska Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 No wiesz Weron, widziałaś i nie podeszłaś... :mad: Ja niestety zostałam niespodziewanie obarczona rodzinką i odpadło podjadanie ciasta i zawieranie znajomości, zaraz zaczęli marudzić i chcieli wracać do domu.:roll: A takie miałam piękne plany...:placz: Dzisiaj Penny ukończyła Championa Polski :multi: Tak przy okazji :cool3: Quote
bongobongo Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']No wiesz Weron, widziałaś i nie podeszłaś... :mad: Ja niestety zostałam niespodziewanie obarczona rodzinką i odpadło podjadanie ciasta i zawieranie znajomości, zaraz zaczęli marudzić i chcieli wracać do domu.:roll: A takie miałam piękne plany...:placz: Dzisiaj Penny ukończyła Championa Polski :multi: Tak przy okazji :cool3: Bardzo się cieszymy i GRATULUJEMY!!!:Cool!: :Cool!: :Cool!: Oczywiście gratki dla wszystkich Dogomaniaków i ich pupili!!! A dla Peny szczególne buziaki!!!:iloveyou: Quote
daga10011 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 my wrocilismy ze zwyciestwem mlodziezy i best puppie,ale najlepsze z tej wystawy byly zdecydowanie opisy naszej sedziny-z Finlandii.Bardzo dlugie i szczegolowe,macala psy tez bardzo szczegolowo-oczy,uszy ,ogony-pierwszy raz sie z tym spotkalam:loveu: .Moja best szczeniorka dostala opis taki,ze w ramki tylko oprawic i powiesic gdzies-na wszystkie linijki i same ochy i achy o kazdym jej szczegole-glowie,kolorze,ruchu,kosci,proporcjach,ogonie itd:lol: :multi: .Ani jednej negacji:multi: Bardzo fajnie zorganizowana wystawa,bede jezdzic tam co roku,zwlaszcza jesli takich fajnych sedziow beda nam zapraszac:loveu: :lol: Quote
bognik Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ja wszystkim gratuluję i też się chwalę :lol: Lhara dostała ocenę doskonałą, CWC - wystawa bardzo fajna. Dużo ludzi spotkałam, szczególnie hodowców lhasa :) Na końcu spotkałam się też z Angelą i jovanną. Musiałam leciec, więc tylko powiedziałam ,,dzień dobry" :) Quote
setka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [LEFT]Nooo suuper! WSZYSTKIM UCZESTNIKOM GRATULUJE! Czy ktoś wreszcie pokaże foteczki?:lol: [/LEFT] Quote
AiMiN Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Dogomaniackie chow-chow też dziś pięknie sie spisały :) Mój rudasek otrzymał ocenę doskonałą i Zw. Mł. :loveu: Wystawa bardzo fajna, ciasto pyszne :D , pogoda słoneczna, jednak po sędziowaniu przyszedł deszcz; wyjazd z wystawy zajął nam ponad godzinę. Quote
bognik Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='setka']Nooo suuper! WSZYSTKIM UCZESTNIKOM GRATULUJE! Czy ktoś wreszcie pokaże foteczki?:lol: Ja mam tylko foteczki ozdóbek (no i mam yorka, collie i 2 westie). Ozdóbki zobaczycie TUTAJ a lhasaki TUTAJ Wstawię Wam te inne fotki :) Quote
UTAAP Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Dla wszystkich zwyciezcow(wiekszych i mniejszych) - GRATULACJE :laola: !!! Quote
Bushak Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 No to ja też tak troszkę się pochwalę :eviltong: Ocena doskonała i srebro w młodzieży :p Co prawda już jadąc na wystawę wiedzieliśmy, że nie wygramy, bo ten sam pies, który wygrał młodzież teraz, został zwycięzcą rasy w Inowrocławiu - naprawdę ładny. Ale za to opis mamy fajny: "Duży, masywny. Wyrazista, samcza głowa, grzbiet prosty. Głęboka klatka piersiowa, kątowanie przodu bardzo dobre, tył nieco stromy. Dobra szata. Poprawny w ruchu." :loveu: No i mój glutek wiercił się już troszkę mniej niż w Inowrocławiu, chociaż jeszcze sporo pracy przed nami - przede wszystkim nad postawą, bo m.in. z tego wynika jego kątowanie tylnych łap. Tak czy inaczej ja jestem zadowolona - zwłaszcza z oceny, bo medal to sprawa drugorzędna. No i narazie na dwie wystawy w młodzieży mamy dwie oceny doskonałe, więc idzie nam nieźle. Szkoda tylko, że za każdym razem trafiliśmy na tego samego rywala :mad: No ale skoro ma już dwa Zwycięstwa Młodzieży na krajówkach, a na międzynarodową wybiera się do Łodzi (czyli tam, gdzie my nie jedziemy) to może w końcu gdzieś wygramy :evil_lol: A nawet jeśli nie, to i tak jest fajnie, jak idę z moim potworkiem i co chwilę słyszę: "Jejku, jaki on wielki!" albo "On ma ogon taki duży jak mój cały pies!" (bo ogon ma faktycznie fantastycznie puchaty ;) ). A już jak mówię, że on ma dopiero 13 miesięcy i jeszcze rośnie, to ludzie robią wielkie oczy :crazyeye: A najlepsze było przy weight pullingu, jak zatrzymaliśmy się na chwilę, żeby popatrzyć, a jakiś facet do mnie: "Niech pani idzie z tym olbrzymem - on pewnie ze trzy tony pociągnie" :lol!: I jakoś nie przekonały go moje wyjaśnienia, że to jeszcze dzieciuch i to za duży wysiłek dla jego stawów :razz: Generalnie wystawę będę wspominała bardzo sympatycznie i pewnie za rok też się pojawię. No i oczywiście gratuluję wszystkim sukcesów :multi: Quote
jovanna Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 zaraz ja fotki wkleje :) te najladniejsze :) Quote
Marta Chmielewska Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Dziękujemy za gratulacje i przesyłamy je pozostałym większym lub mniejszym zwycięzcom. :multi::p Quote
Recommended Posts