Limonka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Ja mam 10-kilową chihuahua, w zeszłym roku kupiłam pod wystawą :) Quote
martyna. Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Jak zobaczycie taka prawie ruda dziewczyne na zielono ubrano ktora miota sie na wystawie-to bede ja-:lol: Będę na terrierach ;) I na sznaucerach,bo pozyczam pieska;) Quote
bognik Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 No i miałyście rację - rozpogodziło się !!! :multi: :multi: :multi: Oby już nie padało :cool3: Quote
jovanna Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Niebo sie przeciera oby tak trzymało do jutra .... Quote
Elitesse Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 jovanna napisał(a):Niebo sie przeciera oby tak trzymało do jutra .... u mnie jest slicznie ale to ponad 300 km :eviltong: Quote
Marta Chmielewska Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Dary dziękczynne za znośną pogodę proszę składać przy ringu 17 lub 2 :p:cool3: Quote
gigi Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Pogoda cuuuuuuuudowna - 250 kilometrów od Bydgoszczy.;) ;) Quote
Marta Chmielewska Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 E tam jutro już nie będzie, nie marudzić :lol: Quote
Elitesse Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 jovanna napisał(a):pada :( pada nie strasz !!!!!! Quote
Marta Chmielewska Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Wy mi lepiej powiedzcie, która będzie miała czas i siłę, żeby w razie czegoś wystawic mi grzywka... Nie ma godzin sędziowania, jeśli nałożą mi się obie oceny na raz to leżę. Quote
Weron_ciau Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Marta leżysz :devil: a na ring 2 i 17 wpadnę 8) jak będzie pogoda blee ha Ja będe przy beaglach pewnie...najwięcej, bo beagle to taka zajaFka :) werson.blog.onet.pl tam są fotki...no i ten baner to prawie moja twarz... tyle pjonteczka wersonik Quote
bognik Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Padało znowu :roll: Ale teraz jest pięknie, jeszcze lepiej niż rano !!! :multi: Quote
paulinka13 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 a ja w toruniu mieszkami mnie nie bedzie...:(:(:(:(:( Quote
Marta Chmielewska Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Weron, z taką gębą, to bym ci w życiu na ring z moim psem nie powoliła wejść :evil_lol::evil_lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Wy mi lepiej powiedzcie, która będzie miała czas i siłę, żeby w razie czegoś wystawic mi grzywka... Nie ma godzin sędziowania, jeśli nałożą mi się obie oceny na raz to leżę. Ja mam czas i jeśli chcesz to mogę Ci z chęcią grzywka wystawić ;) Quote
Weron_ciau Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Marto sama bym się wstydziła wejść i się wstydze stąd to że psa nie mam 8) z chomikiem nie musze się nigdzie pokazywać 8) ale nawet tego już nie mam 8) mam mysz za to, polną , widzianą na oczy 4 razy, za łóżkiem raz, pod kaloryferem dwa, obok plecaka pod biurkiem trzy, na środku pokoju cztery, jest mądrzejsza ode mnie bo się na łapki nie łapie... swoją drogą to kto wie jak wytępić mysz...powinna sama uciekac jak mnie widzi tyle że...ja nie miałam okazji spojrzeć na tę istote ... pjonteczka wersonik Quote
Marta Chmielewska Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Nie wiem jak się pozbyć myszy, ale za to od kilku godzin jestem włłaścicielką parki golusieńkich kosów i też srednio mi to pasuje. Cavalierka, spotkamy się przed ocenami, jak już przyjedziesz, najpierw będę przy ringu 17, czarny stafik i biały grzywek pp. poznasz mnie bez trudu, wysoka, długaśne jasne włosy i okularki. Jeśli okazałoby się, że oceny się pokryją, wystawisz grzywka. Ale musisz wcześniej spróbować, bo to nie jest pies dla każdego. Zobaczysz na miejscu :p Quote
Weron_ciau Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 hmm czyżbym była tak głupia...bo nie wiem co to golusienkie Kosy polacy przegrywają z litwinami... Quote
Gazuś Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 No to do jutra :lol: O 6,30 wyjazd z Malborka... Jeszcze muszę z Dziewczynkami pobiegać, bo nigdy na ringówce ich nie trzymałam (z wyjątkiem chwili na ogrodzie :lol: ) Quote
UTAAP Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Powodzenia dla wszystkich - owocnego biegania po ringach :painting: !!! I przywiezcie duuuuzo fotek(bylabym szczegolnie wdzieczna za jedyne dwa softy jakie sa zgloszone:cool3: ):loveu: !! Quote
Marta Chmielewska Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Hm, Cavalierka, jednak chińczyk nie jedzie, biorę tylko stafkę. Tak wyszło, tak musi być. Dziki za chęci. ;) Golusieńkie kosy to małe, łyse ptaszki z dziobami otwartymi do wiecznego żarcia. :p Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Marta,a czemu?:-( Dobra,nie ma za co,ja zawsze z chęcią pomagam i zawsze i wszędzie jestem do usług :p Quote
bognik Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 No to ja też się żegnam :evil_lol: Do zobaczenia i powodzenia !!! :lol: Quote
Iwa-R Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 A ja jeszcze trochę posiedzę. Wyjazd o 7 :evil_lol: Quote
Recommended Posts