gwiezdny-wyslannik Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 bognik napisał(a):Jestem jak najbardziej za ;) Ok, ja pewnie będę przy ringu gdzie będą Cavisie ;) Tylko o której godzinie? Quote
bognik Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Weron_ciau napisał(a):ale za to się płaci 8) No wiadomo :lol: Quote
bognik Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Cavalierka napisał(a):Ok, ja pewnie będę przy ringu gdzie będą Cavisie ;) Tylko o której godzinie? A ja przy ringu 2, gdzie lhasaki :evil_lol: Kurcze, organizatorzy sami nie znają godzin - a szkoda ! :cool1: Quote
fidekangela Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 ja będe na ringu 3 z yorkiem a na 4 z beaglem ;) Quote
Marta Chmielewska Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Pogoda będzie ładna, już zamówiłam :p Quote
jovanna Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Byle realizacja zamówienia nie nawaliła :D Quote
Iwa-R Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Ech.... my wrócili z Opola, pogoda nam w miarę dopisała (zimno, ale nie padało). Jednak warto było, wróciliśmy z CWC :evil_lol: A Bydgosz....... coś znowu pogoda się spsuła, i znowu żyjemy nadzieją na poprawę. Tym razem wystawiamy się na dworze (w Opolu jednek byliśmy w środku). Quote
Elitesse Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 ja tez mam nadzieje ze sie poprawi ! bo zachoruje na dobre - teraz tyloo pokasluje po wczoraj :evil_lol: Quote
kala66 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Poszukuję transportu do Bydgoszczy z Łodzi w sobotę, jedna osoba z malą suczką Quote
bognik Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Pogoda będzie ładna, już zamówiłam :p Kurcze, znowu leje - już 3 dzień !!! :placz: Quote
Marta Chmielewska Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Spoko ludzie, jak mówię, że zamówiłam, to będzie ładnie. A przynajmniej nie będzie padało ;) Zawsze wiozę ze sobą ładną pogodę, wszędzie :p Jakby ktoś mnie zukał, żeby podziękować za ładną pogodę to będę przy fingu 2 i 17 ;) Jak będzie brzydka, proszę mnie nie szukać :mad::evil_lol: Quote
Iwa-R Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Jak będzie brzydka, proszę mnie nie szukać :mad::evil_lol: Cwaniara :evil_lol: Przynajmniej więcej ciacha będzie dla nas :evil_lol: :diabloti: Quote
Full House Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Nescaland- my niestety odpadamy Figunia dostala cieczke a miała dostac pod koniec maja:placz: Quote
Marta Chmielewska Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Nie no, na ciacho to ja podejdę, choćby lało jak z cebra, podam się za kogoś innego z dogomanii :evil_lol: Quote
bognik Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Marta Chmielewska - ja Cię napewno znajdę (ring 2 :eviltong: ), więc módl się żeby nie padało :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 :shocked!::megagrin: Trzeba będzie popracować nad kamuflarzem :evil_lol: Quote
Elitesse Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 wprowadzili jakies poprawki w planie sedziowania !! Quote
bognik Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Elitesse napisał(a):wprowadzili jakies poprawki w planie sedziowania !! Co ??? Ja nic nie widzę ... :roll: Quote
jovanna Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Ja to tylko mam nadzieję ze mój żołądek się nie zbuntuje do środy na amen bo boli mnie znów od kilku dni, zostanie mi wtedy doczołgać się na wystawę na bazie prochów i wyjdę na narkomankę hehe ;) najwyżej pies sam pójdzie ja w domu legne i będę zdychać :P... Quote
Elitesse Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 gigi napisał(a):A gdzie to wypatrzyłaś???????? na stronie glownej jest napis nowy przy planie sedziowania :roll: Quote
Iwa-R Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Elitesse napisał(a):na stronie glownej jest napis nowy przy planie sedziowania :roll: Tylko plan z tego co widze nie jest kompletny. Ja np. mam rywala a w planie Esio jest sam. No i godzin nie ma. Dodano.... Sprawdziłam dokładnie, rywal jednak jest. Gapa ze mnie :P Quote
martyna. Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Ja się zaraz zaczynam pakować :p Potwierdzenia przyszły;) Już się nie mogę doczekać,tym bardziej,że pozyczam piesa na MP(za co jestem strasznie wdzieczna):p Powodzenia ;) :p Quote
Limonka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 No to dziewczyny, jeszcze raz, żeby się nie pogubić, kto i gdzie będzie? Ja będę albo przy ozdóbkach, albo przy malamutach. Albo przed wystawą będę obserwowała pseudochodowców. Jak zobaczycię przed wystawą świruskę z aparatem, to to ja ;) Quote
bognik Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Ja też będę przy ozdóbkach :lol: Kurcze - masz rację, z chęcią przejdę się obejrzec "rasowe" pieski ... Moja znajoma takiego "rasowego" lhasaka od jednej pani co tam sprzedawała kupiła - może ją zobaczę i co nieco powiem - bo zamiast lhasaka jest to spaprany, chorowity pekińczyk :mad: :mad: :mad: Quote
Recommended Posts