Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cavalierka napisał(a):
Ok, ja pewnie będę przy ringu gdzie będą Cavisie ;) Tylko o której godzinie?

A ja przy ringu 2, gdzie lhasaki :evil_lol:

Kurcze, organizatorzy sami nie znają godzin - a szkoda ! :cool1:

Posted

Ech.... my wrócili z Opola, pogoda nam w miarę dopisała (zimno, ale nie padało). Jednak warto było, wróciliśmy z CWC :evil_lol:

A Bydgosz....... coś znowu pogoda się spsuła, i znowu żyjemy nadzieją na poprawę. Tym razem wystawiamy się na dworze (w Opolu jednek byliśmy w środku).

Posted

Spoko ludzie, jak mówię, że zamówiłam, to będzie ładnie. A przynajmniej nie będzie padało ;) Zawsze wiozę ze sobą ładną pogodę, wszędzie :p Jakby ktoś mnie zukał, żeby podziękować za ładną pogodę to będę przy fingu 2 i 17 ;)
Jak będzie brzydka, proszę mnie nie szukać :mad::evil_lol:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Jak będzie brzydka, proszę mnie nie szukać :mad::evil_lol:

Cwaniara :evil_lol: Przynajmniej więcej ciacha będzie dla nas :evil_lol: :diabloti:

Posted

Ja to tylko mam nadzieję ze mój żołądek się nie zbuntuje do środy na amen bo boli mnie znów od kilku dni, zostanie mi wtedy doczołgać się na wystawę na bazie prochów i wyjdę na narkomankę hehe ;) najwyżej pies sam pójdzie ja w domu legne i będę zdychać :P...

Posted

Elitesse napisał(a):
na stronie glownej jest napis nowy przy planie sedziowania :roll:

Tylko plan z tego co widze nie jest kompletny. Ja np. mam rywala a w planie Esio jest sam.
No i godzin nie ma.

Dodano....
Sprawdziłam dokładnie, rywal jednak jest.
Gapa ze mnie :P

Posted

Ja się zaraz zaczynam pakować :p Potwierdzenia przyszły;) Już się nie mogę doczekać,tym bardziej,że pozyczam piesa na MP(za co jestem strasznie wdzieczna):p Powodzenia ;) :p

Posted

No to dziewczyny, jeszcze raz, żeby się nie pogubić, kto i gdzie będzie?

Ja będę albo przy ozdóbkach, albo przy malamutach. Albo przed wystawą będę obserwowała pseudochodowców. Jak zobaczycię przed wystawą świruskę z aparatem, to to ja ;)

Posted

Ja też będę przy ozdóbkach :lol:

Kurcze - masz rację, z chęcią przejdę się obejrzec "rasowe" pieski ...
Moja znajoma takiego "rasowego" lhasaka od jednej pani co tam sprzedawała kupiła - może ją zobaczę i co nieco powiem - bo zamiast lhasaka jest to spaprany, chorowity pekińczyk :mad: :mad: :mad: