Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jovanna napisał(a):
oby oby bo leje jak cholera i ciemno jest i buro pomyśleć że w zeszłym roku był ukrop yhhh ale ponoć ma się wypogodzić po niedzieli
czy ja tez sie moge na ciacho wprosić ?:D

Dziewczyny robie wielką blache ciasta, virtavalo też zapowiedziała się z ciachem ,tak ,że ZAPRASZAMY :lol:

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eee tam, wy nie możecie sie objadać, trzeba dbać o linię :evil_lol: Będziemy stać nad wami z naszymi potforami i ślinić się wam na blachę :cool3: Czemu do środy jeszcze tak daleko... Opole już wystartowało a my czekamy...:placz: A może to lepiej, mają paskudną pogodę :diabloti:

Posted

Muszę cię Dorotko zmartwić, moje cudowne podejście do psów naprawiło Mikiego i ładnie stoi, nawet chodzi na ringówce :p ;) Tylko to ma się nijak do ocen sedziego. Nie wiem czy wiesz, ale kurcze blade chłopaków w szczeniakach jest aż trzech, podczas gdy inne klasy mają po 1 psie, góra 2. :angryy: To ja specjalnie jadę na małą wystawkę, żeby poprawić sobie humor a tu aż trzy szczeniory :mad:
Jakbyś miała ciasto, to też chętnie sie załapię :cool3:;)

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Muszę cię Dorotko zmartwić, moje cudowne podejście do psów naprawiło Mikiego i ładnie stoi, nawet chodzi na ringówce :p ;) Tylko to ma się nijak do ocen sedziego. Nie wiem czy wiesz, ale kurcze blade chłopaków w szczeniakach jest aż trzech, podczas gdy inne klasy mają po 1 psie, góra 2. :angryy: To ja specjalnie jadę na małą wystawkę, żeby poprawić sobie humor a tu aż trzy szczeniory :mad:
Jakbyś miała ciasto, to też chętnie sie załapię :cool3:;)

Marta,ależ ja się bardzo cieszę,że Miki się uspokoił i ładnie się zachowuje!
Za to muszę Cię zmartwić,bo chlopaków wcale nie będzie trzech,ale czterech!Hoovera nie będzie,natomiast będzie Twój Miki,mój Gilbert,Dodi Oczar(swoją drogą nie wiem co to za pies-może Ty wiesz?),i powinien tam być rownież Hobbit Pastoral,który nie wiem dlaczego figuruje w młodziezy,a jest młodszy od mojego!!!!?????
Z ciastem to się raczej nie wybiorę-ale chętnie Cię poznam osobiście!!!

Posted

4???? Nie no, porażka... :placz: I pewnie trzy będą łyse... No jeśli będzie Hobbit (widziałam, że jest w młodzieży ale nie patrzyłam na datę urodzenia) to już wszystko jasne :cool1: Nie wiem czy go wrzucą w szczeniaki, zwykle jak jest w katalogu tak zostaje na ringu.
Dodiego nie widziałam na oczy, ani na zdjęciach, pozostała trójkę tak. Ciężko będzie, ciężko ;)

Posted

Iwa-R napisał(a):
Ehm..... wypraszam sobie, ja w nocy do Opola ruszam :diabloti:

ja tyz:-( .i nie wiem po co ,bo mam taka stawke ze nie mamy szans-ale jedziemy:roll: .Ale do Bydgoszczy tez jedziemy-wiec mam nadzieje,ze choc tutaj pogoda dopisze:roll: .Do Bydgoszczy w sumie tez nie mam po co jechac-suka sama w klasie,juz 2 zwyciestwa mlodziezy w krajowkach ma-ale fin nas sedziuje-dlatego chetnie sie przejade-mam nadzieje,ze to spec od leonow-bo w Finlandii wlasnie sa najladniejsze leony:loveu:

Posted

gigi napisał(a):
Mam pytanie ..
Czy może ktoś wie gdzie będzie parking w Bydgoszczy?:oops:

Ja wiem :eviltong:

Można wjechac na teren wystawy zaparkowac, a mozna przy wystawie (ale nieraz jest straszny tłok, że miejsc nie ma :roll: , ludzie wszędzie stają).
Ja wjeżdżam na teren wystawy :lol:

Posted

Dzięki Bognik , doskonale.

Więc wjadę na teren wystawy ,ale z pewnością trzeba być zdecydowanie

wcześniej. I tak wyruszamy o 5' 30.

Posted

4???? Nie no, porażka... :placz: I pewnie trzy będą łyse... No jeśli będzie Hobbit (widziałam, że jest w młodzieży ale nie patrzyłam na datę urodzenia) to już wszystko jasne :cool1: Nie wiem czy go wrzucą w szczeniaki, zwykle jak jest w katalogu tak zostaje na ringu.
Dodiego nie widziałam na oczy, ani na zdjęciach, pozostała trójkę tak. Ciężko będzie, ciężko ;)

Marta będzie jak będzie,nie ma co się stresować!!!
Ważne miłe towarzystwo:cool3:

Posted

Dorota_33 napisał(a):
Ja powinnam się chyba bać,bo to moja i jego pierwsza wystawa!!!:shock:

Ja już się boję, to też moja i mojej suni pierwsza wystawa :evil_lol:

Posted

Bójcie się, bójcie, wystawianie jest przerażające, blade, spocone twarze wystawiających, przerażone pieski, trzęsące tyłkami i ten straszny, potworny widok gdy podchodzi do ciebie sędzia i zimnymi jak lód oczami świdruje wady twojego psa.... Zdąrzy przy tym zauważyć za mocny makijaż i dziurę w rajstopach....
Ja też bym sie bała na waszym miejscu....:diabloti::evil_lol: Wystawianie jest koszmarne, nie zapomnijcie zabrać smektę :evil_lol:

Posted

Bójcie się, bójcie, wystawianie jest przerażające, blade, spocone twarze wystawiających, przerażone pieski, trzęsące tyłkami i ten straszny, potworny widok gdy podchodzi do ciebie sędzia i zimnymi jak lód oczami świdruje wady twojego psa.... Zdąrzy przy tym zauważyć za mocny makijaż i dziurę w rajstopach....
Ja też bym sie bała na waszym miejscu....:diabloti::evil_lol: Wystawianie jest koszmarne, nie zapomnijcie zabrać smektę :evil_lol:

Opisałaś to tak,że aż ja się przestraszyłam!:lol:A ja już przecież jeżdżę na wystawy i wystawiam psy od ponad roku!:lol: Przedstawiłaś tzw.szarą rzeczywistość wystaw albo raczej chciałaś nastraszyć swojego konkurenta :diabloti:Dziewczyny nie ma się co bać ;)
Bognik,co myślisz o spotkaniu się przy ringu ozdóbek?:cool3:

Posted

Och, wszystko zepsułaś no.... przecież wystawianie jest przerażające! ;) Pamiętam swój pierwszy raz, jak musiałam brać leki uspakajające, nie staraj się je uspokoić, bo się za bardzo wyluzują i będą zaskoczone tym koszmarem ringowym...:evil_lol: Mogą nie wytrzymać napięcia...
One nie są świadome tego, co się z nimi potem stanie... uzaleznią się... to będzie najgorsza rzecz z możliwych... będą musiały jechać od wystawy do wystawy, będą musiały patrzeć w zimne oczy sędziego.... to już choroba....Będą pragnęły tego poniżania, strachu... :evil_lol:

Posted

bognik napisał(a):
Ja wiem :eviltong:

Można wjechac na teren wystawy zaparkowac, a mozna przy wystawie (ale nieraz jest straszny tłok, że miejsc nie ma :roll: , ludzie wszędzie stają).
Ja wjeżdżam na teren wystawy :lol:

ale za to się płaci 8)

Posted

Marta Chmielewska - Ty mnie kobieto nie strasz :lol: :evil_lol:

[quote name='Cavalierka']
Bognik,co myślisz o spotkaniu się przy ringu ozdóbek?:cool3:
Jestem jak najbardziej za ;)