bonia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 jovanna napisał(a):oby oby bo leje jak cholera i ciemno jest i buro pomyśleć że w zeszłym roku był ukrop yhhh ale ponoć ma się wypogodzić po niedzieli czy ja tez sie moge na ciacho wprosić ?:D Dziewczyny robie wielką blache ciasta, virtavalo też zapowiedziała się z ciachem ,tak ,że ZAPRASZAMY :lol: Quote
Weron_ciau Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 też bym przyniosła 8) ale jak wy przynosicie :P a jest jakaś wstępna ustawka? albo godzina ustawki? pjonteczka wrs Quote
Iwa-R Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Te.... Bonia, tylko nie rozdawaj za szybko wszystkiego, żeby dla mnie choć po jednym kawałku zostało :diabloti: Quote
Marta Chmielewska Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Eee tam, wy nie możecie sie objadać, trzeba dbać o linię :evil_lol: Będziemy stać nad wami z naszymi potforami i ślinić się wam na blachę :cool3: Czemu do środy jeszcze tak daleko... Opole już wystartowało a my czekamy...:placz: A może to lepiej, mają paskudną pogodę :diabloti: Quote
Iwa-R Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ehm..... wypraszam sobie, ja w nocy do Opola ruszam :diabloti: Quote
Marta Chmielewska Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Buachachachacha :evil_lol::evil_lol: To był duży błąd :eviltong: Quote
Dorota_33 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Marta jak tam Miki??? Dalej tak wariuje,czy chłopak się poprawił??? Quote
Marta Chmielewska Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Muszę cię Dorotko zmartwić, moje cudowne podejście do psów naprawiło Mikiego i ładnie stoi, nawet chodzi na ringówce :p ;) Tylko to ma się nijak do ocen sedziego. Nie wiem czy wiesz, ale kurcze blade chłopaków w szczeniakach jest aż trzech, podczas gdy inne klasy mają po 1 psie, góra 2. :angryy: To ja specjalnie jadę na małą wystawkę, żeby poprawić sobie humor a tu aż trzy szczeniory :mad: Jakbyś miała ciasto, to też chętnie sie załapię :cool3:;) Quote
Dorota_33 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Muszę cię Dorotko zmartwić, moje cudowne podejście do psów naprawiło Mikiego i ładnie stoi, nawet chodzi na ringówce :p ;) Tylko to ma się nijak do ocen sedziego. Nie wiem czy wiesz, ale kurcze blade chłopaków w szczeniakach jest aż trzech, podczas gdy inne klasy mają po 1 psie, góra 2. :angryy: To ja specjalnie jadę na małą wystawkę, żeby poprawić sobie humor a tu aż trzy szczeniory :mad: Jakbyś miała ciasto, to też chętnie sie załapię :cool3:;) Marta,ależ ja się bardzo cieszę,że Miki się uspokoił i ładnie się zachowuje! Za to muszę Cię zmartwić,bo chlopaków wcale nie będzie trzech,ale czterech!Hoovera nie będzie,natomiast będzie Twój Miki,mój Gilbert,Dodi Oczar(swoją drogą nie wiem co to za pies-może Ty wiesz?),i powinien tam być rownież Hobbit Pastoral,który nie wiem dlaczego figuruje w młodziezy,a jest młodszy od mojego!!!!????? Z ciastem to się raczej nie wybiorę-ale chętnie Cię poznam osobiście!!! Quote
Marta Chmielewska Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 4???? Nie no, porażka... :placz: I pewnie trzy będą łyse... No jeśli będzie Hobbit (widziałam, że jest w młodzieży ale nie patrzyłam na datę urodzenia) to już wszystko jasne :cool1: Nie wiem czy go wrzucą w szczeniaki, zwykle jak jest w katalogu tak zostaje na ringu. Dodiego nie widziałam na oczy, ani na zdjęciach, pozostała trójkę tak. Ciężko będzie, ciężko ;) Quote
daga10011 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Iwa-R napisał(a):Ehm..... wypraszam sobie, ja w nocy do Opola ruszam :diabloti: ja tyz:-( .i nie wiem po co ,bo mam taka stawke ze nie mamy szans-ale jedziemy:roll: .Ale do Bydgoszczy tez jedziemy-wiec mam nadzieje,ze choc tutaj pogoda dopisze:roll: .Do Bydgoszczy w sumie tez nie mam po co jechac-suka sama w klasie,juz 2 zwyciestwa mlodziezy w krajowkach ma-ale fin nas sedziuje-dlatego chetnie sie przejade-mam nadzieje,ze to spec od leonow-bo w Finlandii wlasnie sa najladniejsze leony:loveu: Quote
gigi Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Mam pytanie .. Czy może ktoś wie gdzie będzie parking w Bydgoszczy?:oops: Quote
bognik Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 gigi napisał(a):Mam pytanie .. Czy może ktoś wie gdzie będzie parking w Bydgoszczy?:oops: Ja wiem :eviltong: Można wjechac na teren wystawy zaparkowac, a mozna przy wystawie (ale nieraz jest straszny tłok, że miejsc nie ma :roll: , ludzie wszędzie stają). Ja wjeżdżam na teren wystawy :lol: Quote
gigi Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Dzięki Bognik , doskonale. Więc wjadę na teren wystawy ,ale z pewnością trzeba być zdecydowanie wcześniej. I tak wyruszamy o 5' 30. Quote
Dorota_33 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):4???? Nie no, porażka... :placz: I pewnie trzy będą łyse... No jeśli będzie Hobbit (widziałam, że jest w młodzieży ale nie patrzyłam na datę urodzenia) to już wszystko jasne :cool1: Nie wiem czy go wrzucą w szczeniaki, zwykle jak jest w katalogu tak zostaje na ringu. Dodiego nie widziałam na oczy, ani na zdjęciach, pozostała trójkę tak. Ciężko będzie, ciężko ;) Marta będzie jak będzie,nie ma co się stresować!!! Ważne miłe towarzystwo:cool3: Quote
Marta Chmielewska Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 No wiesz, trochę przesadzam ;) Miki jedzie tylko dla zabawy i oceny przez sędziego, większe nadzieje pokładam w Penny :p Będzie fajnie bo zawsze jest fajnie. :multi: My ruszamy o 5 rano, żeby nie gnać na złamanie karku. :cool1: Quote
Dorota_33 Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Ja powinnam się chyba bać,bo to moja i jego pierwsza wystawa!!!:shock: Quote
bognik Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Dorota_33 napisał(a):Ja powinnam się chyba bać,bo to moja i jego pierwsza wystawa!!!:shock: Ja już się boję, to też moja i mojej suni pierwsza wystawa :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Bójcie się, bójcie, wystawianie jest przerażające, blade, spocone twarze wystawiających, przerażone pieski, trzęsące tyłkami i ten straszny, potworny widok gdy podchodzi do ciebie sędzia i zimnymi jak lód oczami świdruje wady twojego psa.... Zdąrzy przy tym zauważyć za mocny makijaż i dziurę w rajstopach.... Ja też bym sie bała na waszym miejscu....:diabloti::evil_lol: Wystawianie jest koszmarne, nie zapomnijcie zabrać smektę :evil_lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Bójcie się, bójcie, wystawianie jest przerażające, blade, spocone twarze wystawiających, przerażone pieski, trzęsące tyłkami i ten straszny, potworny widok gdy podchodzi do ciebie sędzia i zimnymi jak lód oczami świdruje wady twojego psa.... Zdąrzy przy tym zauważyć za mocny makijaż i dziurę w rajstopach.... Ja też bym sie bała na waszym miejscu....:diabloti::evil_lol: Wystawianie jest koszmarne, nie zapomnijcie zabrać smektę :evil_lol: Opisałaś to tak,że aż ja się przestraszyłam!:lol:A ja już przecież jeżdżę na wystawy i wystawiam psy od ponad roku!:lol: Przedstawiłaś tzw.szarą rzeczywistość wystaw albo raczej chciałaś nastraszyć swojego konkurenta :diabloti:Dziewczyny nie ma się co bać ;) Bognik,co myślisz o spotkaniu się przy ringu ozdóbek?:cool3: Quote
Marta Chmielewska Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Och, wszystko zepsułaś no.... przecież wystawianie jest przerażające! ;) Pamiętam swój pierwszy raz, jak musiałam brać leki uspakajające, nie staraj się je uspokoić, bo się za bardzo wyluzują i będą zaskoczone tym koszmarem ringowym...:evil_lol: Mogą nie wytrzymać napięcia... One nie są świadome tego, co się z nimi potem stanie... uzaleznią się... to będzie najgorsza rzecz z możliwych... będą musiały jechać od wystawy do wystawy, będą musiały patrzeć w zimne oczy sędziego.... to już choroba....Będą pragnęły tego poniżania, strachu... :evil_lol: Quote
Weron_ciau Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 bognik napisał(a):Ja wiem :eviltong: Można wjechac na teren wystawy zaparkowac, a mozna przy wystawie (ale nieraz jest straszny tłok, że miejsc nie ma :roll: , ludzie wszędzie stają). Ja wjeżdżam na teren wystawy :lol: ale za to się płaci 8) Quote
Dorota_33 Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Marta ,ale się ubawiłam jak to przeczytałam!!!:evil_lol: Ja się nie boję-bardziej obawiam się tej brzydkiej ,deszczowej pogody!!! Quote
bognik Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Marta Chmielewska - Ty mnie kobieto nie strasz :lol: :evil_lol: [quote name='Cavalierka'] Bognik,co myślisz o spotkaniu się przy ringu ozdóbek?:cool3: Jestem jak najbardziej za ;) Quote
Recommended Posts