jovanna Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Klasa młodzieży suki beagle 1 miejsce: Imprezka Dan Lu, II miejsce: Klara Xandrina III miejsce:Female Lizard Krotoski IV miejsce: Crazy True Angel Beguelle (moja Angie) A tak olałam wystawę :D reszta fotek pod banerkiem pierwszym od góry :) Quote
Weron_ciau Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):No wiesz Weron, widziałaś i nie podeszłaś... :mad: Ja niestety zostałam niespodziewanie obarczona rodzinką i odpadło podjadanie ciasta i zawieranie znajomości, zaraz zaczęli marudzić i chcieli wracać do domu.:roll: A takie miałam piękne plany...:placz: Dzisiaj Penny ukończyła Championa Polski :multi: Tak przy okazji :cool3: no tak...nie podeszłam mam nawet fotke twojej psiny...chyba nie widziałaś mnie...czerwona bluza,torba spodnie jeansowe... byłam jakiś czas przy 17ringu... nie wiem czy elitesse nie widziałam :/ widziałam że byłaś z ekipą :D Quote
jovanna Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 szczerze mówiąc bladego pojęcia nie mam kto wział rasę bo sobie z wrażenia poszłam ...gapa jestem hehe, ale właśnie w mlodzieży suk było najwięcej piesków reszta to jakieś pojedyncze egzemplarze były... Quote
Weron_ciau Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Najgorsze jest to że nie mam gdzie fotek wstawiać...a chciałam wsadzić.. imageshack mi nie działa...ale to u mnie ten problem tylko... Quote
Weron_ciau Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Dobra słabe wymiary ale są Może to Penny MartyChmielewskiej? A tutaj Angie Jovanny więcej kiedy indziej...bo padam Gratuluje wszystkim!! pjonteczka wrs Quote
bonia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 No tak wszyscy chcieli ciasto ,ale nikt nie przyszedł na jedzenie:placz: , wiecej nie upieke :shake: . Ale pochwale sie wynikami ,mój czarny chowek wygrał NJwR i BOB a cynamonowa chowka Najpiękniejsze Szczenie Wystawy. Quote
Pearl Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Gratuluje wszystkim! A wyniki z BIS Juniora znacie? Quote
Weron_ciau Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 bonia gratulacje! my szukałyyśmy z Jovanną was! Poważnie...nikogo nie było :( a szkoda... ide spac pjontka wrrs Quote
Elitesse Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 zmoklam, zmarzlam, mam wszytkie rzeczy mokre i ktos mi zarabal obroze :evil_lol: a tak stronniczej oceny dawno nie widzialam ! :diabloti: Quote
jovanna Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 tak bardzo chcialam was poznac kobietki i pozrec ciasto, ale sie niezle zakamuflowalyscie .... Quote
bonia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 To fakt byłliśmy troche zakamuflowani, pod białym baldachimem, no to do nastepnej wystawy, na pojedzienie ciasta :lol: Quote
Nugatowa Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Czy mogę prosić o setery :loveu: :cool3: jak dużo to tylko angliki :lol: Quote
virtavalo Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Oj kobiety, V była na 7 ringu i nie sposób było nas nie zobaczyć - był nas tam tłum z chowkami i samkiem. Bąbelki na pępkowe i pyszne ciasta. Żałujcie, że tak szybko się zniechęciłyście w tych poszukiwaniach (chybaże dbacie o linie i to jest tylko taka wymówka) No Moja czarna Wiesia - chowka dzisiaj została Najlepsza suka w Rasie, z czego bardzo się cieszymy. i składam jeszcze raz gratulacje boni i jej chowkom bo to super psiaki :multi: :multi: :multi: Quote
Marta Chmielewska Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Weron, ukatrupię, byłaś tak blisko, mogłaś się oflagować czy coś... Tylko na tej focie, na której oczywiście jest Penny, trzyma ją mój tato, ja wtedy pewnie biegałam po sekretariatach albo z aparatem:evil_lol: To łysawe, brodate to nie ja :cool3: Też mam trochę fotek, Bonia, nie mogłam was znaleźć a miałam tak mało czasu :placz::placz: *** *** *** *** Quote
UTAAP Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']Weron, ukatrupię, byłaś tak blisko, mogłaś się oflagować czy coś... Tylko na tej focie, na której oczywiście jest Penny, trzyma ją mój tato, ja wtedy pewnie biegałam po sekretariatach albo z aparatem:evil_lol: To łysawe, brodate to nie ja :cool3: Też mam trochę fotek, Bonia, nie mogłam was znaleźć a miałam tak mało czasu :placz::placz: Suuuuuper fota:loveu: !!! Quote
UTAAP Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Marta Chmielewska'] Boshe! Piekne te foty:loveu: ! Co to za gonczak - polski? Quote
Marta Chmielewska Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 UTAAP, dziękuję :oops: szybko robiłam zdjęcia, na stadionie była patelnia i nie mam pojęcia jak Elitesse zmokła i zmarzła :evil_lol: Nam było gorąco i przyjemnie całą drogę w obie strony i na stadionie :pWygrzałam nareszcie stare kości :lol: *** *** *** *** Quote
UTAAP Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']UTAAP, dziękuję :oops: szybko robiłam zdjęcia, na stadionie była patelnia i nie mam pojęcia jak Elitesse zmokła i zmarzła :evil_lol: Nam było gorąco i przyjemnie całą drogę w obie strony i na stadionie :pWygrzałam nareszcie stare kości :lol: Ja nie moge! Jak masz wiecej takich, to dawaj - zakofffac sie mozna:iloveyou:!! Ma taki sliczny, soczysty czerwony kolor w tym pregowaniu:jumpie: Quote
Marta Chmielewska Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ostatnia tura:-) *** *** *** *** *** *** i moje kosy niewystawowe ;) KONIEC;) Quote
Elitesse Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Marta bo w pewnym momencie zaczela sie prawdziwa ulewa !! :evil_lol: Quote
jovanna Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 zgadza się padało ;)...ja nie latałam z aparatem po wystawie bo mój mąz sierota zapomnial zabrać dodatkową baterię a ta na której robilam foty Angie ledwo zipała .Tak to jest zdać się na chłopa...:evil_lol: Quote
AiMiN Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Przy ringu stało 6 dogomaniackich chowków i 2-ka samków, więc zawsze można było za język pociągnąć właściciela :eviltong: Jak się komuś na kliszę nawinęły chow-chow, to czekam na fotki. Pozdr.! Marta - przepiękne zdjęcia plenerowe wstawiłaś :) Quote
Recommended Posts