Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wystawiam (jak się uda) dwie seterki (irlandzką i angielską) w otwartych...No, okaże się jutro z rana :lol: Zależy, czy będę miała jak wrócić z Dobrego Miasta, bo jak nie, to niestety w Mku będę dopiero w środę wieczorem :-(

Posted

Chowmaniaczki co wy macie takie słodkie zachcianki?
No z bonią bedziemy produkować jakies ciacho na wystawke ale czy damy rade? - tego to nie wiem - przeciez nie widziałyśmy sie tyle czasu więc:oops: :drink1:więc pewnie może nam nie wyjść :cunao: . Ale starać się będziemy :tort: . Do zobaczenia przed ringiem.:evil:

Posted

bonia napisał(a):

p.s. zapowiadaja piękną pogode

Mam nadzieję że taka będzie ;)

Co prawda ja jestem w hali (no bo ozdóbki mają znowy w hali, prawda?), ale lepiej jak jest ładnie, słonecznie i bez deszczu :lol:

Posted

Jaaaaadę! :lol: Na 100% ! :lol:
Do wystawiania mam:
Seter irlandzki, suki, otwarta:
SMOTH SAILING z Arislandu (Mł.Ch.Pl)
Seter Angielski, suki, otwarta:
WIKTORIA z Orszaku Chrobrego

Obie sunie znajome, kochane i przecudowne! :lol:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Ja co prawda nie samojedowa ale wpraszam się na ciasteczko :cool3: z moimi potforami :p Sprzeciwu nie widzę :evil_lol:

Jaka Samoyedowa? Ciacho będzie Chow-Chowkowe :evil_lol:

Posted

Bonia będziemy juz na 8 rano, żeby miec dobre miejsca i nie kombinować z wjazdem. Ja zreszta mam do przygotowania jszcze 2 psy - przynajmniej doglądac musze jak będa zrobione więc 9 to za późno.Nie mysl, że pospisz u mnie - nie da rady :)

A jeszcze próby uciągu, gdzie mam sie "produkować" więc napewno będziemy wcześniej.

Posted

oby oby bo leje jak cholera i ciemno jest i buro pomyśleć że w zeszłym roku był ukrop yhhh ale ponoć ma się wypogodzić po niedzieli
czy ja tez sie moge na ciacho wprosić ?:D

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
No to łatwo cię poznamy w tłumie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

z pewnością 8)
Pogoda beznaziejna, w zezłym roku no było gorąco 8) cała czerwona później chodziłam, tylko fotki robiłam :roll: :P
pjonteczka wrs