Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zawsze na tej wystawie byłam, ale teraz nie wiem :lol: chyba nie będzie mnie, (na koncert może pojade). ale jeśli będe to będzie miło się spotkać, talut ja Ciebie widziałam na ringu na walentynkowej ;)

Posted

Mam pytanie...Jesli nie mam rodowodu to wpisuje "w przygotowaniu" ,ale czy w tej sytuacji musze poslac kserokopie metryki czy nic ?
I w tym zgloszeniu elektronicznym jest pytanie o wielkosc i odmiane wlosa to co mam kurna wpisac ? (krotkowlosy ?)

Posted

[quote name='jovanna']Mam pytanie...Jesli nie mam rodowodu to wpisuje "w przygotowaniu" ,ale czy w tej sytuacji musze poslac kserokopie metryki czy nic ?
I w tym zgloszeniu elektronicznym jest pytanie o wielkosc i odmiane wlosa to co mam kurna wpisac ? (krotkowlosy ?)
Tak, piszesz "w przygotowaniu" i nic nie wysyłasz, bo przecież tego nie masz :)
A jak masz beagla, to pisz "krótkowłosy".

Jovanna - Pierwszy raz wystawiasz?

Posted

Ta pierwszy raz ;) ale juz sobie poradziłam, dzieki za pomoc.
Kase wpłaciłam, teraz tylko sie zastanawiam czy posłać im potwierdzenie wpłaty e-mailem czy zwykłą pocztą...hmmmm

Posted

jovanna napisał(a):
Ta pierwszy raz ;) ale juz sobie poradziłam, dzieki za pomoc.
Kase wpłaciłam, teraz tylko sie zastanawiam czy posłać im potwierdzenie wpłaty e-mailem czy zwykłą pocztą...hmmmm

Ja też pierwszy raz :)
Potwierdzenie wyślę e-mailem :lol:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Tylko pamiętajcie, żeby nigdy nie wysyłać dowodu wpłaty a jedynie jego kopie (ksero) bo może zginać jedyny dowód, że wystawa została opłacona. ;)

No to wiadomo :lol:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Asta, jak się uda to co ma sie udać (wiesz) to prawdopodobnie będę potrzebowała drugiej ręki bo mam dwa psy i może się pokryć ocenianie ;) Tylko to juz od was zależy;)

Ja również jestem chętna jak coś,ale Asta zgłosiła się pierwsza ;)