Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze okazuje się,że moja sunie będę musiała wystawić w klasie młodzieży bo wątpie, żeby do tego czasu wyrobiono rodowód :( a tam w zgloszeniu elektronicznym jak byk pisze ze cyt: " Numer rodowodu (PKR) wymagany jest dla wszystkich psów, z wyjątkiem klasy szczeniąt i młodzieży, gdzie dopuszczalna jest adnotacja "w przygotowaniu". ...

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj dopiero mogłam zrobić to w drugiej połowie lutego więc może dopiero w maju dostane rodowód, ale już po wystawie, więc zostaje mi tylko klasa młodzieży która jest od 9 do 18 miesięcy a Angie w tym czasie będzie mieć prawie 17 miesięcy.. Nawet gdyby jakimś cudem rodwód doszedł prędzej to i tak nic z tego bo do 17.04 trzeba ostatecznie zgłosić chęć uczestnictwa w wystawie...I mam kurcze jeszcze jeden kłopot oby nie dostała w tym czasie cieczki bo sie pochlastam, ona nie miała jej wcześniej i wciąż czekam aż wreszcie ją dostanie i oby nie na wystawę ...yhhh a natura lubi być złośliwa....

Posted

talut napisał(a):
my też się stresujemy pierwszą cieczką, której jeszcze nie ma ;)

nic mi nie mów :shake: ..Za miesiąc 2 wystawy (na których mi zależy). Suka ma 12 m-cy..cieczki na dzień dzisiejszy ....brak. :roll:

Posted

talut napisał(a):
my też się stresujemy pierwszą cieczką, której jeszcze nie ma ;) więc do zobaczenia na ringu ;)

to witaj w klubie i do miłego ;)

Posted

Ja będę na wystawie z moją suńką (lhasa apso). To będzie mój i jej pierwszy raz. Na samą myśl o wystawie boli mnie brzuch, ale cóż - trzeba spróbować :lol: Lhara też będzie w młodzieży, rodowodu jeszcze nie mam, jest w trakcie przygotowania więc tylko podam nr. w zgłoszeniu.

A ile kosztuje zgłoszenie? Coś koło 60zł, nie ?

Pozdrawiam ;)

Posted

I loklata i ocena doskonała :cool3:
Mimo eee... niezbyt dobrego zachowania się pieska na ringu :lol:
I okrutnie wymagającej rosyjskiej sędziny...

Posted

No to dobrze - doskonała, wow :lol:
Gratuluję :)

A ja się STRASZNIE boję jak mi wyjdzie, czy czegoś źle nie zrobię, czy się nie pogubię, czy Lhara dobrze po ringu pójdzie itp ... masakra

Posted

Nie martw się miałam to samo :)
Ztymże jakoś mi się to nie udzielało za bardzo, bo ja wogóle człowiekiem optymistą jestem i "jak bedzie tak bedzie, i tak Luposz jest najpiekniejszy ;)".
Dopiero przed ringiem dostalam drgawek :lol: Ale juz na samym ringu wszystko opadło. :)

Posted

Aha - to dobrze :evil_lol: Ja staram się myśleć optymistycznie, ale różnie z tym jest :eviltong:
Najgorsze, że jak ja zacznę się denerwować, to Lhara to wyczuje i ... KLAPA. Muszę z tym uważać :lol:
Fakt, będzie co musi być - dzięki ;)

Posted

też debiutowaliśmy na Walentynkowej :) najgorszy stres był przd samym wejściem na ring-podobno byłam wtedy blada jak truposz :lol: potem zapomniałam co się robi z ringówką i poprawić Monulcowe nogi :lol: