asl Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Dziś na konto dla Daszki wpłynęło: 15,00 zł od Jolanty08 oraz 30,00 zł od Krysi. Bardzo dziękuję :) :) Quote
Czarodziejka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Daszeńka wciąż stabilna i w dobrej kondycji. Żwawo maszeruje i zagląda w kątki. Zdominowała wszystkie posłanka i na każdym leży i warczy 8) Ale tak profilaktycznie ;) Quote
ewa36 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Najdalej jutro powinna być amigdalina dla Daszki. We wtorek odbieram amigdalinę w kremie i na ten tychmiast wysyłam. 2 opakowania canivitonu (w sumie 2 kg) pakuję w karton i wysyłam z końcem tygodnia :) Quote
asl Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Od Marzeny wpłynęło dla Daszki 11-go października 150,00 zł Dziękuję bardzo :) I dopisuję Quote
bela51 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Zapraszam na bazarek, z ktorego dochod przeznaczony bedzie na zakup lekow dla psiego hospicjum u Czarodziejki http://www.dogomania.pl/threads/2160...um-do-30.10.br. Quote
Zofija Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Dziewczyny do dnia dzisiejszego nie dotarłą do nas żadna faktura za pieniążki przelane na Daszy lekarstwo-200zł. To były pieniądze z konta Fundacji. Na każdą wyciągniętą złotówkę musimy mieć podkładkę. To już druga taka sytuacja. Niestety już nie wyciągniemy żadnych pieniędzy zanim nie dostanie faktury i dopiero na tej podstawie wypłacimy pieniądze. Teraz zostały pieniądze po Kronosie. I tu już niestety nie będziemy ryzykować. Pieniądze wyciągniemy jak dostaniemy fakturę. Nie wiem, ale moze nikt nie zdaje sobie sprawy jak ważne jest dokumentacja na prowadzone w Fundacji finanse. Quote
ewa36 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Przepraszam Zosiu zapomniałam o tej fakturze. W czwartek będę z Ledzią u Doktora i na pewno to załatwię. Quote
Zofija Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 ewa36 napisał(a):Przepraszam Zosiu zapomniałam o tej fakturze. W czwartek będę z Ledzią u Doktora i na pewno to załatwię. Bardzo dziękuję. Nam już kilka faktur nie dostarczono. A niestety, my musimy rozliczyć każdą wychodzącą z konta złotówkę Quote
Czarodziejka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Daszeńka w jesiennej oprawie spaceruje sobie żwawo. Guz wielki, ona szczuplutka, ale apetyt w normie. Nawet lepiej, że nie tyje, bo nie mogłaby się udźwignąć. Obstrzykuję raczysko Amigdaliną 3 ml z kilku stron co 2 dni. Daszki życie jest cudem, a jej ryjek wciąż uśmiechnięty, bystry i zainteresowany podwórkowymi nowinkami. Quote
asl Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Allu :) Twoje 50,00 zł dla Daszki znowu wpłynęło :) Dziękuję :) Quote
Czarodziejka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Wyszła dziś laleczka na słonko uśmiechnięta, a obok Moris w bardzo ciężkim stanie...:( Czekam na wetki. Quote
ewa36 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Kochane bidulinki. Czasem po prostu trzeba zmuszać się do życia. Ale ten uśmiech Daszki nie pozwala na dyspensę Quote
asl Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 300,00 złotych za listopad Daszki właśnie przelane. Dopisuję równocześnie 30,00 zł dla Daszki od Krystyny i bardzo dziękuję:) Quote
asl Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Dopisuję od Cioci Beli51 :) deklarację dla Daszki za październik 10 zł :) I dziękuję bardzo :) Quote
asl Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Jeszcze raz ponawiam pytanie o wpłatę tytułem "dla piesków" od Pana Ryszarda W. Taki przelew do mnie przyszedł. Przypuszczalnie dla Ilany i Desy ale muszę mieć pewność, że to nie dla innego psa, którego finanse rozliczam, stąd ten post także na wąku Daszy. Próbowałam kontaktu telefonicznego w tej sprawie z osobą wpłacającą, ale mi się nie udało. W razie czego proszę o kontakt ans11@o2.pl. Chciałabym to wyjaśnić. Quote
asl Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Dopisuję darowiznę na grudzień od Jolanty08 dla Daszki w wysokości 15,00 zł. Dziękuję :) Quote
jotka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. biuro@fundacjasoosdlazwierzat.org Quote
ewa36 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Wczoraj (w niedzielę) wysłała fakturę do Fundacji oraz traumeel o amigdalinę w kremie dla Daszki do hospicjum. Przepraszam za opóźnienie Quote
Alla Chrzanowska Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 A co słychać u Kochanej Daszeńki??? Quote
Czarodziejka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Daszeńka żyje sobie powolutku. Guz jak piłka, ale zdaje się nie być bolesny. Chodzimy na spacery, zaczepiamy, pchamy się do psiej spiżarni po wysokim schodku, żeby zajrzeć w gary i michy. Na noc zamykam ją czasem w psiej sypialni, bo jednak sporo zeszczuplała od lata i nie je już tak żarłocznie jak kiedyś. Bardzo szczegółowo wybiera ze swojej miseczki co lepsze kąski, resztę zostawia i odchodzi machając ogonkiem. Dlatego mam dla niej, tak samo, jak i dla Ząbalka specjalne zaopatrzenie - dodatkowe porcje gotowanego mięsa - dziś np. serca drobiowe, albo małą puszeczkę. Jeżeli Dasz sporo zje, to nie dodaję jej bonusa, jeśli mniej, to ładujemy. Nie jest korzystne, żeby przytyła w jej sytuacji, ale musi być najedzona, bo jest chłodno. Łyka suplementy na stawy, spirulinę, koenzym Q10 i pigułki dla staruszków. Jakoś się trzyma. Ryjek zawsze uśmiechnięty, ogonek macha i toczy się psina. Co drugi/trzeci dzień podaję jej Amigdalinę 3 ml na około guza. Quote
ewa36 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Bidulka kochana. Lada dzień powinna dotrzeć amigdalina w kremie i traumeel. Quote
Recommended Posts