bela51 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 asl napisał(a):Dopisuje z Bazarku od Cioci Beli :loveu: 58,00 zł dla Daszki :) Zaraz Ci posle jeszcze 10,50 bo wplyneła kolejna wplata bazarkowa.:lol: Quote
asl Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 bela51 napisał(a):Zaraz Ci posle jeszcze 10,50 bo wplyneła kolejna wplata bazarkowa.:lol: Belu :) dziękuję serdecznie :) Już dotarła ta kwota i dopisuję Daszce :) Quote
Czarodziejka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Wróciłam dziś z Gdańska dokąd zawiozłam moje dziecko na wakacje. Tam upał i słońce, a tu leje i buro. A Daszeńka wyszła mi na powitanie :) Quote
Alla Chrzanowska Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Cudna dziewczynka!!! Tak się cieszę, że tak dzielnie się trzyma Quote
asl Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Alla Chrzanowska napisał(a):Cudna dziewczynka!!! Tak się cieszę, że tak dzielnie się trzyma Allu :) wpłynęło Twoje 50,00 zł dla Daszki... :Rose: Quote
Czarodziejka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 A dziś wielka niespodzianka! Nasza Daszka zażyczyła spaceru ;) Zabrałam ją wraz z innymi dziadkami, młodzież wyła pod furtką buntując się przeciwko takiemu obrotowi spraw, ale są zbyt narowiści na wspólne przechadzki. Daszeńki ranki już praktycznie nie ma! Chodzi sporo, wychodzi na qupę i siku, oraz kiedy coś się dzieje. Dziś lawirowała pomiędzy garami z wodą, bo wszędzie był jej zdaniem syf, a pić się chce. Z radości wyszorowałam dwa gary na glanc i postawiłam jej przed nosem. Ogonek zamachał zamaszyście, a potem po łyczku Dasz mi sygnalizuje kierunek furtka! :) I poszłyśmy sobie z Szarikiem, Kają i Bejem. Daszeńka obsiusiała stare kąty, potupała tu i tam i szczęśliwa wróciła z powrotem. Widzę, że chce chodzić i hartuje się jak może. Mądre suczydło. Dostałam dziś paczuszkę cuchnącą od Kocurka, a w niej psie smakołyki i Daszka wraz z inym stała po swój przydział pod werandą i wraz z innymi solidarnie żuła swojego smrodka :) Quote
minia913 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Czarodziejka napisał(a):A dziś wielka niespodzianka! Nasza Daszka zażyczyła spaceru ;) Zabrałam ją wraz z innymi dziadkami, młodzież wyła pod furtką buntując się przeciwko takiemu obrotowi spraw, ale są zbyt narowiści na wspólne przechadzki. Daszeńki ranki już praktycznie nie ma! Chodzi sporo, wychodzi na qupę i siku, oraz kiedy coś się dzieje. Dziś lawirowała pomiędzy garami z wodą, bo wszędzie był jej zdaniem syf, a pić się chce. Z radości wyszorowałam dwa gary na glanc i postawiłam jej przed nosem. Ogonek zamachał zamaszyście, a potem po łyczku Dasz mi sygnalizuje kierunek furtka! :) I poszłyśmy sobie z Szarikiem, Kają i Bejem. Daszeńka obsiusiała stare kąty, potupała tu i tam i szczęśliwa wróciła z powrotem. Widzę, że chce chodzić i hartuje się jak może. Mądre suczydło. Dostałam dziś paczuszkę cuchnącą od Kocurka, a w niej psie smakołyki i Daszka wraz z inym stała po swój przydział pod werandą i wraz z innymi solidarnie żuła swojego smrodka :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
asl Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Super Czarodziejko. Daszka ciągle zaskakuje :))) Quote
Czarodziejka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ja się wciąż nieustannie ogromnie dziwię, a o wetkach nie wspomnę, bo przeżyły szok widząc Daszkę podczas szczepienia :) Nasza Daszeńka wymodlona i wypłakana wciąż żyje. Quote
Alla Chrzanowska Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 I o to chodzi! Właśnie o to - Daszeńko, serce moje, po prostu żyj!!! Quote
Jasza Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Czarodziejka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 I dziś od rana Daszeńka na czatach wypatrując mnie w drzwiach :) Asystuje w gromadce podczas hmm zbierania qoop z trawnika i tupa gdzie może. Na kocu zastałam nocną niespodziankę, ale to chyba któremuś dziadkowi wymsknęło się przez sen. Myślę, że może zwiększymy dawkę Amigdaliny do 2 cm? Skoro Dasz sobie świetnie radzi, to może i zwalczy guza. Druga łapka już zdrowa, więc teraz tylko to mamy na głowie. Quote
Alla Chrzanowska Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 A co tam u moich kochanych podopiecznych - Daszeńki i Ząbalka??? No i u Ciebie najprawdziwsza Czarodziejko??? Quote
asl Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Dopisuję od Cioci Beli51 10,00 zł na Daszkę. Dziękuję :) Przelewam też 300,00 zł na Daszkę za sierpień. Quote
Alla Chrzanowska Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Czy Daszy czegoś trzeba??? Czy jakoś mogę jeszcze pomóc??? Zbieram kocyki, ręczniki i poszewki. Mam nadzieję, że pod koniec sierpnia będę mogła wysłać kolejną paczuszkę... Quote
Zofija Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Mam kolejną onkowatą bidę, którą chce umieścić u Czarodziejki Zajrzyjcie, proszę! http://www.dogomania.pl/threads/2124...0#post17391620 Quote
ewa36 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 2 cm można spróbować. Obecna dawka jest symboliczna, może wzmocniła się na tyle, że wytrzyma chemię. Quote
Czarodziejka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Podaję po 2 cm co 3 dni i Daszka w normie :) Spaceruje nawet w deszczu. Quote
Alla Chrzanowska Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Czarodziejka napisał(a):Podaję po 2 cm co 3 dni i Daszka w normie :) Spaceruje nawet w deszczu. Super! Cieszę się! Dzielna z niej dziewuszka!!! Quote
ewa36 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 To może powoli ..... niezbadane są wyroki Boskie Quote
asl Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Dla Daszy wpłynęło od Krysi 30,00 zł :) Dziękuję :) Quote
asl Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 A dziś wpłynęło 150 zl od Marzeny i 15,00 zł od Jolanty08. DZiękuję :) Quote
bela51 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Dawno nie zaglądałam do Daszenki. Ciesze sie, ze dziewczynka dzielnie sie trzyma.:lol: Quote
asl Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Belu dopisuję 5,50 zł które wpłynęło do Ciebie z bazarku - wpłata od Moniki083. Dziękuję :) Quote
Recommended Posts