Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

bela51 napisał(a):
Zaraz Ci posle jeszcze 10,50 bo wplyneła kolejna wplata bazarkowa.:lol:

Belu :) dziękuję serdecznie :) Już dotarła ta kwota i dopisuję Daszce :)

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Cudna dziewczynka!!! Tak się cieszę, że tak dzielnie się trzyma

Allu :) wpłynęło Twoje 50,00 zł dla Daszki... :Rose:

Posted

A dziś wielka niespodzianka! Nasza Daszka zażyczyła spaceru ;) Zabrałam ją wraz z innymi dziadkami, młodzież wyła pod furtką buntując się przeciwko takiemu obrotowi spraw, ale są zbyt narowiści na wspólne przechadzki. Daszeńki ranki już praktycznie nie ma! Chodzi sporo, wychodzi na qupę i siku, oraz kiedy coś się dzieje. Dziś lawirowała pomiędzy garami z wodą, bo wszędzie był jej zdaniem syf, a pić się chce. Z radości wyszorowałam dwa gary na glanc i postawiłam jej przed nosem. Ogonek zamachał zamaszyście, a potem po łyczku Dasz mi sygnalizuje kierunek furtka! :) I poszłyśmy sobie z Szarikiem, Kają i Bejem. Daszeńka obsiusiała stare kąty, potupała tu i tam i szczęśliwa wróciła z powrotem. Widzę, że chce chodzić i hartuje się jak może. Mądre suczydło. Dostałam dziś paczuszkę cuchnącą od Kocurka, a w niej psie smakołyki i Daszka wraz z inym stała po swój przydział pod werandą i wraz z innymi solidarnie żuła swojego smrodka :)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
A dziś wielka niespodzianka! Nasza Daszka zażyczyła spaceru ;) Zabrałam ją wraz z innymi dziadkami, młodzież wyła pod furtką buntując się przeciwko takiemu obrotowi spraw, ale są zbyt narowiści na wspólne przechadzki. Daszeńki ranki już praktycznie nie ma! Chodzi sporo, wychodzi na qupę i siku, oraz kiedy coś się dzieje. Dziś lawirowała pomiędzy garami z wodą, bo wszędzie był jej zdaniem syf, a pić się chce. Z radości wyszorowałam dwa gary na glanc i postawiłam jej przed nosem. Ogonek zamachał zamaszyście, a potem po łyczku Dasz mi sygnalizuje kierunek furtka! :) I poszłyśmy sobie z Szarikiem, Kają i Bejem. Daszeńka obsiusiała stare kąty, potupała tu i tam i szczęśliwa wróciła z powrotem. Widzę, że chce chodzić i hartuje się jak może. Mądre suczydło. Dostałam dziś paczuszkę cuchnącą od Kocurka, a w niej psie smakołyki i Daszka wraz z inym stała po swój przydział pod werandą i wraz z innymi solidarnie żuła swojego smrodka :)

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

I dziś od rana Daszeńka na czatach wypatrując mnie w drzwiach :) Asystuje w gromadce podczas hmm zbierania qoop z trawnika i tupa gdzie może. Na kocu zastałam nocną niespodziankę, ale to chyba któremuś dziadkowi wymsknęło się przez sen. Myślę, że może zwiększymy dawkę Amigdaliny do 2 cm? Skoro Dasz sobie świetnie radzi, to może i zwalczy guza. Druga łapka już zdrowa, więc teraz tylko to mamy na głowie.