ewa36 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 gonia66 napisał(a):Hihihi:) Wiem wiem:) Zaryzykowalam tym razem, bo jak pisalam- zrobie wszystko zeby jesli jest mozliwosc ratowac tą biedna sunie:) Tym bardziej, ze jak piszesz- 1 rok jest najważniejszy a my nawet nie wiemyu od kiedy ma te guzy- więc im szybciej, tym lepiej dla Daszy:) OCzzywiscei, badania hostop beda bezwzglednie, to nie ulega watpliwosci:) BArdzo, bardzo więc dziekuje za chęc pomocy materialnej..tylko gdybym mogla pomarudzic;), to zapytam, czy to bedzie deklaracja stala, czy jednorazowa i w jakiej kwocie jesli stala:) MAmy na pierwszy miesiąc, ale nie wyjdzie sunia ze schronu, jesli nie bedzie deklaracji, bo wiemy wszystkie, ze jak sunia bezpieczna, to sznse na zebranie deklaracji maleja straszliwie..a przeciez nie mozemy zostac na lodzie i po miesiacu odwozic Daszy do schronu:( Przyłączam się do ogromnych podziękowań ! Z serca, sercem dziękujemy ! I mnie bardzo ten duży guz niepokoi .... I to zapalenie uszu - ropne, rozległe ..... Duży guz jest złem samym w sobie - wiadomo, że musiał urosnąć i że się z tym nie urodziła .... Quote
bela51 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Podniose swoja deklaracje do 10 zł. To i tak malutko, ale mam kilka innych bid:-( Quote
ewa36 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 bela51 napisał(a):Podniose swoja deklaracje do 10 zł. To i tak malutko, ale mam kilka innych bid:-( Belu, to wielki gest - bardzo dziękujemy ! Quote
gonia66 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 bela51 napisał(a):Podniose swoja deklaracje do 10 zł. To i tak malutko, ale mam kilka innych bid:-( CZyli mamy 110 zł:):) DZiekujemy baaardzo:D Potrzeba nam więc jeszcze "tylko"190 zł...damy radę, wierze w to goraco:) Quote
ewa36 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='gonia66']CZyli mamy 110 zł:):) DZiekujemy baaardzo:D Potrzeba nam więc jeszcze "tylko"190 zł...damy radę, wierze w to goraco:) Patrzę i nie mogę oczom uwierzyć .... Gorąco przyłączam się do podziękowań dla wszystkich darczyńców Daszeńki ! Dziewczyny mam gorącą prośbę - proszę o podesłanie mi na emaila linku z watkiem Daszy - podeślę kilku dobrym duszom - każde 10 zł. ma znaczenie. Przepraszam, ale nie umiem ściągać linków. Dla wygody jeszcze raz mój e-mail : e.rzeuska@post.pl Quote
gonia66 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ewo- tu masz link- skopiuj i rozsyłaj..:) http://www.dogomania.pl/threads/180924-Potworne-cierpienie-ciAE-A-ko-chorej-Daszy-i-znikAE-d-pomocy?p=14392056#post14392056 Quote
danka4u1 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ja też dziękuję za link.Też jestem antytalent techniczny...Porozsyłam do znajomych i mniej znajomych.Dasza nie może czekać!! Quote
gonia66 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 danka4u1 napisał(a):Ja też dziękuję za link.Też jestem antytalent techniczny...Porozsyłam do znajomych i mniej znajomych.Dasza nie może czekać!! Dzięki Danus...im nas wiecej, tym wieksze szanse...a na dogo coraz trudniej znaleźc..wszyscy zapsieni, zadeklarowani po uszy....jeszcze sie nie zamartwiam...ale wyslala w nocy ze 100 zaproszen...:(.. Quote
Zofija Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [FONT=Tahoma]Dane do przelewów:[/FONT] [FONT=Tahoma]Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych EMIR[/FONT] [FONT=Tahoma]Oddział Terenowy w Cieszynie, ul. Limanowskiego 8/3[/FONT] [FONT=Tahoma]ING Bank Śląski[/FONT] [FONT=Tahoma]30 1050 1924 1000 0090 6334 0377[/FONT] [FONT=Tahoma]w tytule przelewu : Dla Daszy+ nick[/FONT] dane do przelewów dałam też na 1 str. czy ktoś moze mi pomóc- cierpię na deficyt czasowy- chodzi o to, czy mógłby ktoś zliczyć deklaracje i przesłać na maila spis kto ile deklaruje, a ja to wrzucę na 1 str.????? mój mail:zofiakrystyna@poczta.onet.pl ja dzisiaj nie ma szans , zebym to zrobiła, czasowo nie dam rady Quote
ewa36 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='gonia66']Ewo- tu masz link- skopiuj i rozsyłaj..:) http://www.dogomania.pl/threads/180924-Potworne-cierpienie-ciAE-A-ko-chorej-Daszy-i-znikAE-d-pomocy?p=14392056#post14392056 Goniu dziękuję - ale jak się kopiuje link ...... wstyd ...... Quote
Zofija Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 ewa36 napisał(a):Goniu dziękuję - ale jak się kopiuje link ...... wstyd ...... Ewa 36 - wszystko wysłałam Ci na maila i na pw bo maile - nie wiem czemu- mi wracaja:( wysłałam Ci też odpowiedz- bardzo bardzo dziękuję Quote
ewa36 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Zofija napisał(a):wysłałam Ci też odpowiedz- bardzo bardzo dziękuję Nie ma za co :) Już wszystko wiem o przelewach. Zaraz daję dyspozycję naszej Pani Haneczce (księgowej) co do pierwszego przelewu od Dziadka. A ode mnie mam nadzieję jeszcze w tym tygodniu - lada moment spłynie należność za fakturę ;) Jutro pójdzie pierwszy przelew dla Daszy od mojego Dziadka :) Quote
Zofija Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 ewa36 napisał(a):jutro pójdzie pierwszy przelew dla daszy od mojego dziadka :) nie wiem jak ci dziękować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny na 1 str. Jest konto można już wpłacać na daszę- dasza olada moment będzie wyciągana ze schronu więc potrzebna kasa;) Quote
ewa36 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Zofija napisał(a):Dziewczyny na 1 str. Jest konto można już wpłacać na daszę- dasza olada moment będzie wyciągana ze schronu więc potrzebna kasa;) Trzymamy kciuki i czekamy na wieści :) Miej się dobrze dziewczynko :) Musi być dobrze, tyle ludzi o tobie myśli ..... Daj znać Zosiu, czy doszedł przekaz bez nicku ;) Quote
Jolanta08 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Witam Daszeńkę i pomogę jej w miarę moich możliwości, ale na razie nie mogę deklarować stałej wpłaty. Quote
cymbianka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 chciałam zwiększyć kwotę moich deklaracji z 10 na 20 zł miesięcznie:) pieniążki już wysłane Quote
Jolanta08 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Przelałam Daszy 15,00 zł,więcej w tym miesiącu nie dam już rady :shake: Quote
Zofija Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [FONT=Times New Roman]PODLICZYŁAM DEKLARACJE - JAK COŚ SIĘ NIE ZGADZA TO PISZCIE - WRZUCIŁAM TEŻ NA 1 STR.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Deklaracje stałe:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Zofija-15zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Bela51- 10zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Anita – 20zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Blood- 10zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Iwna5702 -20zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Cymbianka – 20zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jolanta08 – 15zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Dota&kota – 10zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Anonimowa ciocia -5zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Docha-15zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Krysia-20zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Mamy 160zł deklaracji stałych.:multi:[/FONT] Quote
Zofija Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 tam jedzie Daszeńka: http://www.vetoborniki.pl/viewpage.php?page_id=3 Quote
asl Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Zosiu właśnie przelałam 40,00 zł od Ludwy :) za bazarek z kryształowymi kieliszkami. Jutro powinny być te pieniądze zaksięgowane. Quote
gonia66 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Blood napisał(a):a ja nie dostalam nr konta??;(Blood..:) NUmer konta jest na pierwszej stronce- to numer fundacji z dopiskiem :) BYlam poza domem tak dlugo, wracam i co widze??Same dobre nowiny:D Cieszę się niezmiernie, i wierze, że bedzie dobrze:) Zofija miala kontaktowac sie z Tersą Borcz, wiec pewnie nam tu napisze wszystko jutro:):) BArdzo sie niecierpliwie:) Wszystkim cioteczkom ogromne dzieki za deklaracje i dziadkowi Ewy tez ogromne uklony wdzięczności:):):) Quote
TERESA BORCZ Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Zofio proszę o kontakt tel. bardzo pilnie. O każdej porze dnia i nocy. Quote
ewa36 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Zofio proszę o kontakt tel. bardzo pilnie. O każdej porze dnia i nocy. Nie było mnie chwilę i co widzę ...... To jest piękne ...... Wszystkim bardzo, bardzo dziękuję ....... Quote
Recommended Posts