Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zofija, masz na uwadze jeszcze jakiegoś psiaka, dla którego szukasz miejsca, zerknij więc proszę tutaj. Wątek nowy ale warto sprawdzić. Może zadzwoń, dopytaj o cenę, warunki, może ktoś tam był z dogomaniaków i może potwierdzić, że widział i co widział. Podaję Ci link:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/188511-pensjonat-dla-ps%C3%B3w[/url]

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='majqa']Zofija, masz na uwadze jeszcze jakiegoś psiaka, dla którego szukasz miejsca, zerknij więc proszę tutaj. Wątek nowy ale warto sprawdzić. Może zadzwoń, dopytaj o cenę, warunki, może ktoś tam był z dogomaniaków i może potwierdzić, że widział i co widział. Podaję Ci link:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/188511-pensjonat-dla-ps%C3%B3w[/url][/QUOTE]

Z tego co wiem to jakis psiak juz tam na dniach jedzie...

Posted

[quote name='majqa']Zofija, masz na uwadze jeszcze jakiegoś psiaka, dla którego szukasz miejsca, zerknij więc proszę tutaj. Wątek nowy ale warto sprawdzić. Może zadzwoń, dopytaj o cenę, warunki, może ktoś tam był z dogomaniaków i może potwierdzić, że widział i co widział. Podaję Ci link:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/188511-pensjonat-dla-ps%C3%B3w[/url][/QUOTE]

wiesz co to jest tak, ze szukam, ale nie mam pieniędzy. Pies jest na tymczasie, ale nie dogaduje się tam z sunią i nie może tam być długo. Deklaracji mam tylko 100zł. Dziękuję za kontakt zawsze się przyda

Guest Madziadalena
Posted

Trzymam kciuki za powodzenie Daszki :)

Posted

ewa36 napisał(a):
Pamiętamy o dziewczynkach :loveu:
Jak Daszka znosi upały ?

hmmm cięzko powiedzieć z tego co mówił wet. to leży w cieniu cały czas, ale jak jest naprawdę to nie wiem. Dobrze, ze już jedzie w środę

Posted

Witajcie!
Zaglądam tu..... na prośbę czerdy, która rozgoryczona ostatnimi wydarzeniami nie chce więcej wchodzić na dogo....
wielka to strata, uwierzcie mi - ona ma wrażliwe, ogromne serce dla wszystkich psich nieszczęść, no i szczodrą rękę do ich wspierania.... naprawdę żal...smutno mi i ciężko....

czerda prosiła, żeby przekazać, iż nie ma nic przeciwko zabraniu Liona i Daszy z Obornik, jeśli taka jest Wasza wola i decyzja, najważniejsze jest dobro psiaków

skopiuję to także na watek Liona

Posted

[quote name='mari23']Witajcie!
Zaglądam tu..... na prośbę czerdy, która rozgoryczona ostatnimi wydarzeniami nie chce więcej wchodzić na dogo....
wielka to strata, uwierzcie mi - ona ma wrażliwe, ogromne serce dla wszystkich psich nieszczęść, no i szczodrą rękę do ich wspierania.... naprawdę żal...smutno mi i ciężko....

czerda prosiła, żeby przekazać, iż nie ma nic przeciwko zabraniu Liona i Daszy z Obornik, jeśli taka jest Wasza wola i decyzja, najważniejsze jest dobro psiaków

skopiuję to także na watek Liona

Dziękujemy za wiadomość mari .....
Może czerda wróci .... dla psiaków .....

Posted

irenaka napisał(a):
Czy o już dzisiaj Daszeńka jedzie do Czarodziejki?
Trzymam kciuki za szczęśliwą podróż:-)

Niestety podróż przeniesiona na piątek ze względów osobistych Tarzanki- pieniążki na transport już przelane