majqa Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Zofija, masz na uwadze jeszcze jakiegoś psiaka, dla którego szukasz miejsca, zerknij więc proszę tutaj. Wątek nowy ale warto sprawdzić. Może zadzwoń, dopytaj o cenę, warunki, może ktoś tam był z dogomaniaków i może potwierdzić, że widział i co widział. Podaję Ci link: [url]http://www.dogomania.pl/threads/188511-pensjonat-dla-ps%C3%B3w[/url] Quote
obraczus87 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='majqa']Zofija, masz na uwadze jeszcze jakiegoś psiaka, dla którego szukasz miejsca, zerknij więc proszę tutaj. Wątek nowy ale warto sprawdzić. Może zadzwoń, dopytaj o cenę, warunki, może ktoś tam był z dogomaniaków i może potwierdzić, że widział i co widział. Podaję Ci link: [url]http://www.dogomania.pl/threads/188511-pensjonat-dla-ps%C3%B3w[/url][/QUOTE] Z tego co wiem to jakis psiak juz tam na dniach jedzie... Quote
Zofija Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='majqa']Zofija, masz na uwadze jeszcze jakiegoś psiaka, dla którego szukasz miejsca, zerknij więc proszę tutaj. Wątek nowy ale warto sprawdzić. Może zadzwoń, dopytaj o cenę, warunki, może ktoś tam był z dogomaniaków i może potwierdzić, że widział i co widział. Podaję Ci link: [url]http://www.dogomania.pl/threads/188511-pensjonat-dla-ps%C3%B3w[/url][/QUOTE] wiesz co to jest tak, ze szukam, ale nie mam pieniędzy. Pies jest na tymczasie, ale nie dogaduje się tam z sunią i nie może tam być długo. Deklaracji mam tylko 100zł. Dziękuję za kontakt zawsze się przyda Quote
ewa36 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Co u naszej Daszeńki ? Jak dziewczynka znosi upały ? Ledzia tylko pod schodami leży :) Quote
Zofija Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Nie wiem, Dasz jedzie do Czarodziejki po 10 lipca. Nie chce tam dzwonić bo nie wiem, czy to co się dowiem będzie prawdą Quote
bela51 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Daszeńko, ja juz licze dni do Twojego wyjazdu... Quote
Guest Madziadalena Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Trzymam kciuki za powodzenie Daszki :) Quote
ewa36 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Daszeńko kochana psineńko myślimy o tobie ....... Quote
ewa36 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Daszeńko dobranoc ..... Wszystko będzie dobrze :razz: Quote
ewa36 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Daszeńko kochana :loveu: Pamiętamy o tobie :cool3: Quote
ewa36 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Pamiętamy, pamiętamy :) i psineczkę odwiedzamy :) Quote
irenaka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Zofija napisał(a):Daszeńka w środę jedzie do Czarodziejki Czuję ulgę, w końcu dobre wiadomości:smile: Quote
ewa36 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Zofija napisał(a):Daszeńka w środę jedzie do Czarodziejki to będzie razem z Carmen :loveu: Będzie mieć koleżankę :lol: Quote
Zofija Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 ewa36 napisał(a):to będzie razem z Carmen :loveu: Będzie mieć koleżankę :lol: tak dokładnie będą razem:) Quote
ewa36 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Zofija napisał(a):tak dokładnie będą razem:) Pamiętamy o dziewczynkach :loveu: Jak Daszka znosi upały ? Quote
Zofija Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 ewa36 napisał(a):Pamiętamy o dziewczynkach :loveu: Jak Daszka znosi upały ? hmmm cięzko powiedzieć z tego co mówił wet. to leży w cieniu cały czas, ale jak jest naprawdę to nie wiem. Dobrze, ze już jedzie w środę Quote
ewa36 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Cieszymy się wraz z Rodzinką :loveu: Daszeńko wszystko będzie dobrze :cool3: Quote
ewa36 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Dzień dobry Daszko :lol: Cioteczki kochane, niunia się przypomina ;) Zbiera grosiki na hotelik - bardzo prosimy ! Quote
Zofija Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Czarodziejka napisał(a):Przyszłam sobie o Daszy poczytać. a zapraszamy do lektury:) Quote
mari23 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Witajcie! Zaglądam tu..... na prośbę czerdy, która rozgoryczona ostatnimi wydarzeniami nie chce więcej wchodzić na dogo.... wielka to strata, uwierzcie mi - ona ma wrażliwe, ogromne serce dla wszystkich psich nieszczęść, no i szczodrą rękę do ich wspierania.... naprawdę żal...smutno mi i ciężko.... czerda prosiła, żeby przekazać, iż nie ma nic przeciwko zabraniu Liona i Daszy z Obornik, jeśli taka jest Wasza wola i decyzja, najważniejsze jest dobro psiaków skopiuję to także na watek Liona Quote
ewa36 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='mari23']Witajcie! Zaglądam tu..... na prośbę czerdy, która rozgoryczona ostatnimi wydarzeniami nie chce więcej wchodzić na dogo.... wielka to strata, uwierzcie mi - ona ma wrażliwe, ogromne serce dla wszystkich psich nieszczęść, no i szczodrą rękę do ich wspierania.... naprawdę żal...smutno mi i ciężko.... czerda prosiła, żeby przekazać, iż nie ma nic przeciwko zabraniu Liona i Daszy z Obornik, jeśli taka jest Wasza wola i decyzja, najważniejsze jest dobro psiaków skopiuję to także na watek Liona Dziękujemy za wiadomość mari ..... Może czerda wróci .... dla psiaków ..... Quote
irenaka Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Czy o już dzisiaj Daszeńka jedzie do Czarodziejki? Trzymam kciuki za szczęśliwą podróż:-) Quote
Zofija Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 irenaka napisał(a):Czy o już dzisiaj Daszeńka jedzie do Czarodziejki? Trzymam kciuki za szczęśliwą podróż:-) Niestety podróż przeniesiona na piątek ze względów osobistych Tarzanki- pieniążki na transport już przelane Quote
Recommended Posts