Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Teresko, pewno tu zajrzysz, zerknij proszę na wpis Pana o Tobie samej.
Poniżej link do strony z Rudusia, gdzie wstawione są fotki. Sam hotelik zawitał na Czarne Kwiatki.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDU%C5%9A-szuka-nowego-hoteliku-DT/page73[/url]

Pan wet z kolei wypowiada się tak, poniekąd wywołując Cię do odpowiedzi:
"(...) [I]Jak do tej pory najlepiej współpracuje sie nam z P.Teresą Borcz- bo w miarę stapa po Żiemi-razem udało nam się wiele zdziałać?[/I] (...)"
W miarę stąpa po... hm... ciekawe stwierdzenie.
Pozwolę sobie zapytać, jak Ty wobec tego postrzegasz wstawione na wątek fotki? Czy w jednej z takich klatek umieszczana jest Dasza?

Posted

Napisz jeszcze może, jeśli uznasz, że warto do kasiaprzystał, może u niej byłoby miejsce na Daszę, z relacji osób, które tam odwoziły psiaki wynika, że miejsce i opieka max.

Posted

[quote name='Zofija']Dasz pojedzie albo do Czarodziejki albo do mnie. Jednak większe prawdopodobieństwo to Czarodziejka[/QUOTE]

Wreszcie jakaś dobra wiadomość :lol:

Posted

Zofija, w sprawie kosztu tam, poza samą Kasią, napisz do fizia. Na bank ma orientację, a pewno i namiar telefoniczny, bo tam było kalekie biedactwo Molly.

Posted

[quote name='majqa']Odpowiedź strona wcześniej Irenko.[/QUOTE]

Dziękuję Izuniu:loveu:, doczytałam. Cieszę się, że Dasza jedzie do Czarodziejki.
A swoją drogą po przeczytaniu wątku Rudusia i Doga stwierdzam, że chyba tylko dogomaniacka policja jest w stanie nas uratować przed totalną porażką.
Ile jeszcze takich miejsc funkcjonuje? Przecież ten hotel był polecany i taki niby cacy:angryy:

Posted

Od tej strony (nie wiem, może i wcześniej, nie cofałam się do nich) też są perełki wypowiedzi pana weta, nie wspominając i o wpisie samej Wiosny:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/137914-Dog-ju%C5%BC-u-Kikou.Praktycznie-nie-chodzi-zanik-mi%C4%99%C5%9Bni-jeden-wielki-b%C3%B3l.-Brak-deklaracji/page102[/URL]

Posted

[quote name='majqa']Od tej strony (nie wiem, może i wcześniej, nie cofałam się do nich) też są perełki wypowiedzi pana weta, nie wspominając i o wpisie samej Wiosny:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/137914-Dog-ju%C5%BC-u-Kikou.Praktycznie-nie-chodzi-zanik-mi%C4%99%C5%9Bni-jeden-wielki-b%C3%B3l.-Brak-deklaracji/page102[/URL][/QUOTE]

Czytałam:-(:-(.

Posted

[quote name='Zofija']Znalazłam transport - za ok250zł w zależności gdzie pojedzie:)[/QUOTE]

To super :multi:
Kiedy Daszka mogłaby wyjechać ?
Robimy zrzutkę na transport ?