ewa36 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 O matko :shake: Duże psy w takich klateczkach :-( Quote
majqa Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Teresko, pewno tu zajrzysz, zerknij proszę na wpis Pana o Tobie samej. Poniżej link do strony z Rudusia, gdzie wstawione są fotki. Sam hotelik zawitał na Czarne Kwiatki. [url]http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDU%C5%9A-szuka-nowego-hoteliku-DT/page73[/url] Pan wet z kolei wypowiada się tak, poniekąd wywołując Cię do odpowiedzi: "(...) [I]Jak do tej pory najlepiej współpracuje sie nam z P.Teresą Borcz- bo w miarę stapa po Żiemi-razem udało nam się wiele zdziałać?[/I] (...)" W miarę stąpa po... hm... ciekawe stwierdzenie. Pozwolę sobie zapytać, jak Ty wobec tego postrzegasz wstawione na wątek fotki? Czy w jednej z takich klatek umieszczana jest Dasza? Quote
Zofija Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Dasza zostanie na dniach wyciągnięta z tego Hoteliku Quote
Zofija Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Pilnie potrzebny transport, czy ktoś zna kogoś z tamtych okolic??? Quote
majqa Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Zofija, bliziutko jest Wrocław, a tam są demi, diuna_wro, Naamahschild, Koperek, Poker. Quote
Zofija Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='majqa']Zofija, bliziutko jest Wrocław, a tam są demi, diuna_wro, Naamahschild, Koperek, Poker.[/QUOTE] ok, napiszę do nich-dzięki!:) Quote
majqa Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Napisz jeszcze może, jeśli uznasz, że warto do kasiaprzystał, może u niej byłoby miejsce na Daszę, z relacji osób, które tam odwoziły psiaki wynika, że miejsce i opieka max. Quote
Zofija Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Dasz pojedzie albo do Czarodziejki albo do mnie. Jednak większe prawdopodobieństwo to Czarodziejka Quote
Zofija Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 ale dziękuję za kontakt- nie wiesz jaki tam jest koszt bo mam jeszce jednego psiaka Quote
ewa36 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Zofija']Dasz pojedzie albo do Czarodziejki albo do mnie. Jednak większe prawdopodobieństwo to Czarodziejka[/QUOTE] Wreszcie jakaś dobra wiadomość :lol: Quote
majqa Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Zofija, w sprawie kosztu tam, poza samą Kasią, napisz do fizia. Na bank ma orientację, a pewno i namiar telefoniczny, bo tam było kalekie biedactwo Molly. Quote
ewa36 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Zofija']Dasza zostanie na dniach wyciągnięta z tego Hoteliku[/QUOTE] Czyli organizujemy transport ? Quote
Zofija Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='ewa36']Czyli organizujemy transport ?[/QUOTE] tak, organizujemy transport! Quote
ewa36 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Zofija']tak, organizujemy transport![/QUOTE] I super :) Quote
Zofija Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Znalazłam transport - za ok250zł w zależności gdzie pojedzie:) Quote
irenaka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Dobrze, ze chociaż tutaj dobre wiadomości. A gdzie Daszeńka pojedzie? Quote
irenaka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='majqa']Odpowiedź strona wcześniej Irenko.[/QUOTE] Dziękuję Izuniu:loveu:, doczytałam. Cieszę się, że Dasza jedzie do Czarodziejki. A swoją drogą po przeczytaniu wątku Rudusia i Doga stwierdzam, że chyba tylko dogomaniacka policja jest w stanie nas uratować przed totalną porażką. Ile jeszcze takich miejsc funkcjonuje? Przecież ten hotel był polecany i taki niby cacy:angryy: Quote
majqa Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Od tej strony (nie wiem, może i wcześniej, nie cofałam się do nich) też są perełki wypowiedzi pana weta, nie wspominając i o wpisie samej Wiosny: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/137914-Dog-ju%C5%BC-u-Kikou.Praktycznie-nie-chodzi-zanik-mi%C4%99%C5%9Bni-jeden-wielki-b%C3%B3l.-Brak-deklaracji/page102[/URL] Quote
irenaka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='majqa']Od tej strony (nie wiem, może i wcześniej, nie cofałam się do nich) też są perełki wypowiedzi pana weta, nie wspominając i o wpisie samej Wiosny: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/137914-Dog-ju%C5%BC-u-Kikou.Praktycznie-nie-chodzi-zanik-mi%C4%99%C5%9Bni-jeden-wielki-b%C3%B3l.-Brak-deklaracji/page102[/URL][/QUOTE] Czytałam:-(:-(. Quote
ewa36 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Zofija']Znalazłam transport - za ok250zł w zależności gdzie pojedzie:)[/QUOTE] To super :multi: Kiedy Daszka mogłaby wyjechać ? Robimy zrzutkę na transport ? Quote
Zofija Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 wiesz co jeszcze nie wiem bo w sumie jeszcze ma pieniążki Quote
Recommended Posts