majqa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Jeśli tylko dasz radę Zosiu sprawdzić resztę wpłat do nd wieczorkiem, o co bardzo proszę, będę mogła zaraz w pn wywiązać się z całości bazarkowego zobowiązania. Quote
Zofija Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Witajcie zrobię to ale nie dzisija siedzę codziennie w pracy po kilkanaście godzin dwa-ja nie mam dostępu do konta muszę zadzwonić , zebym dostała wyciąg-także proszę o cierpliwość Quote
czerda Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 byłam wczoraj w hoteliku -Daszeńka jest kochana, tylko na noc idzie spać do boksu-jest bardzo uprzywilejowana! wygrzewa się cały dzień na tarasie z kotami i kilkoma < wygrzewaczami> bardzo kochana , śliczna i słodka , jest całkowicie bezproblemowa , grzeczna i łagodna , zdrowa Quote
Zofija Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 czerda napisał(a):byłam wczoraj w hoteliku -Daszeńka jest kochana, tylko na noc idzie spać do boksu-jest bardzo uprzywilejowana! wygrzewa się cały dzień na tarasie z kotami i kilkoma < wygrzewaczami> bardzo kochana , śliczna i słodka , jest całkowicie bezproblemowa , grzeczna i łagodna , zdrowa o jesiu-taki kfiatuszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! malutka nasza kochana Daszeńka. Oby szybciutko znalazła NAJCUDOWNIEJSZĄ RODZINĘ NA ŚWIECIE Quote
czerda Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Dasza będzie miała dzisiaj kilkadziesiat ogłoszeń adopcyjnych ode mnie i borysa , już znalazło dom w ciągu 2 tyg w ten sposób 7 psiaków z hoteliku Quote
bela51 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Daszeńka, słoneczko nasze kochane.:loveu: Jak milo sie czyta takie relacje.:loveu: Quote
Zofija Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 czerda napisał(a):Dasza będzie miała dzisiaj kilkadziesiat ogłoszeń adopcyjnych ode mnie i borysa , już znalazło dom w ciągu 2 tyg w ten sposób 7 psiaków z hoteliku bardzo dziękujemy!!!!! Daszeńka ma już kilkadziesiąt ogłoszeń, ale nowe na pewno tylko pomogą DZIĘKUJĘ!!! Quote
irenaka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Zofija napisał(a):Witajcie zrobię to ale nie dzisija siedzę codziennie w pracy po kilkanaście godzin dwa-ja nie mam dostępu do konta muszę zadzwonić , zebym dostała wyciąg-także proszę o cierpliwość Zosiu, wiem, że jesteś zajęta, ale mam gorącą prośbę o pilne potwierdzenie wpłat na Daszę z bazarku. Może ktoś inny będzie mógł Cię wyręczyć? Majqa wstrzymała wysyłki, mam zgłoszenie od Lidan, że przelew poszedł 01.06, reszta dziewczyn też już przesłała pieniądze. Bardzo bym prosiła o sprawdzenie, bo dziewczyny mają prawo już się niecierpliwić a tego bym nie chciała. Quote
Zofija Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 zrobię to jak najszybciej będę mogła. Nie mam bezpośredniego dostępu do konta. Nie ma osoby, która może mnie wyręczyć. Już wysyłam maila o przysłanie mi wyciągu Quote
irenaka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Zofija napisał(a):zrobię to jak najszybciej będę mogła. Nie mam bezpośredniego dostępu do konta. Nie ma osoby, która może mnie wyręczyć. Już wysyłam maila o przysłanie mi wyciągu Zosiu, może mam mylne wrażenie, ale takie mam;), że masz na maxa obowiązki a pomocy żadnej. Jak czytam wątek Daszy i Sonii, to widzę, że w Oddziale Emira jest tylko jeden wolontariusz - czyli Ty. I próbujesz robić wszystko, choć moim zdaniem najwyższa pora, aby może w końcu kierownictwo się pojawiło i chociaż część obowiązków związanych z prowadzeniem wątków wzięło na siebie. Quote
Dea Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 irenaka "kierownictwo" jak to nazywasz, haruje w terenie, podobnie jak Zosia i inni wolontariusze z Oddziału Cieszyńskiego. Widzisz ktoś musi też robić interwencje nawet na duże odległości, wozić psy i koty do wetów, do adopcji, robić kontrole przed i poadopcyjne, robić zdjęcia w schronisku, a później jeszcze siąść do kompa, poodpisywać na maile osób chętnych do adopcji naszych psów i kotów, aktualizować stronę schroniska w cieszynie którą prowadzimy i załatwiać inne sprawy. A wszystko to po godzinach pracy, bo jeszcze pracujemy zawodowo. Że o istnieniu rodziny nie wspomnę. Zrozum więc, że naprawdę nie każdy ma czas siedzieć na dogo, jeżeli robota w terenie jest właściwie cały czas, i to trzeba robić na bieżąco. Psiaki posiadające wątki na dogo to nie wszystkie psy którymi się tutaj zajmujemy, to jedynie część z nich. Oczywiście BARDZO WAŻNA, TAK SAMO WAŻNA, ale tylko część z nich. Apelowałabym więc o odrobinę zrozumienia - jedni są na dogo, inni w tym czasie pomagają w terenie. Każdy robi co może. Quote
Lidan Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Proszę najpiękniej jak potrafię :modla: o potwierdzenie mojej wpłaty ponieważ kupiony na bazarku zestaw ma być prezentem :new-bday: dla kolegi i bardzo mi zależy, żeby prezent dotarł na czas :confused: Quote
Dea Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Lidan dopiero jutro będę miała aktualne wpłaty, ale jeżeli to mega pilne, to ja potwierdzam na własną odpowiedzialność!:-) Quote
irenaka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Dea napisał(a):irenaka "kierownictwo" jak to nazywasz, haruje w terenie, podobnie jak Zosia i inni wolontariusze z Oddziału Cieszyńskiego. Widzisz ktoś musi też robić interwencje nawet na duże odległości, wozić psy i koty do wetów, do adopcji, robić kontrole przed i poadopcyjne, robić zdjęcia w schronisku, a później jeszcze siąść do kompa, poodpisywać na maile osób chętnych do adopcji naszych psów i kotów, aktualizować stronę schroniska w cieszynie którą prowadzimy i załatwiać inne sprawy. A wszystko to po godzinach pracy, bo jeszcze pracujemy zawodowo. Że o istnieniu rodziny nie wspomnę. Zrozum więc, że naprawdę nie każdy ma czas siedzieć na dogo, jeżeli robota w terenie jest właściwie cały czas, i to trzeba robić na bieżąco. Psiaki posiadające wątki na dogo to nie wszystkie psy którymi się tutaj zajmujemy, to jedynie część z nich. Oczywiście BARDZO WAŻNA, TAK SAMO WAŻNA, ale tylko część z nich. Apelowałabym więc o odrobinę zrozumienia - jedni są na dogo, inni w tym czasie pomagają w terenie. Każdy robi co może. Widzę jeden pożytek z tego postu: już wiem kto jest kierownictwem:evil_lol:. Zgłaszam więc wniosek racjonalizatorski;): Proponuję, żeby kierownictwo przeliczyło czas jaki kierownictwu zajęło wystukanie tego postu i w tym czasie sprawdziło konto Fundacji i wrzuciło rozliczenie bazarku. Dea napisał(a):Lidan dopiero jutro będę miała aktualne wpłaty, ale jeżeli to mega pilne, to ja potwierdzam na własną odpowiedzialność!:-) Mega pilne to by było dzień po wpłacie a nie po ośmiu:evil_lol:. Quote
Monika z Katowic Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 A moje 50 zł doszło? Trzymaj się Daszeńko!:) Quote
Zofija Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Monika z Katowic napisał(a):A moje 50 zł doszło? Trzymaj się Daszeńko!:) Dzisiaj uzupełnię wpłaty:) na pewno:) jeszcze raz dziękuję - wiesz za co:) Quote
Zofija Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Uzupełnienie wpłat na Daszeńkę: [FONT=Times New Roman]02.06. Lidan bazarek - 60zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]02.06. Rencia42- 26zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]04.06. Cymbianka- 20zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]04.06. Jolanta08- 15zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]08.06. Monika z Katowic -50zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]08.06. Krysia z Cieszyna - 30zł[/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=5]Na koncie Daszy jest na dzień 08.06. 751zł[/FONT] Quote
Zofija Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Lidan napisał(a):Proszę najpiękniej jak potrafię :modla: o potwierdzenie mojej wpłaty ponieważ kupiony na bazarku zestaw ma być prezentem :new-bday: dla kolegi i bardzo mi zależy, żeby prezent dotarł na czas :confused: dotarło :). Mam nadzieję, ze zdążyłam:) Quote
Lidan Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Dzięki Zofija :-) Jeśli poczta nie nawali to prezencik powinien dotrzeć na czas ;-) Quote
majqa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Wszystkie przesyłki zostały nadane, na PW podałam numery nadania i również na PW proszę o potwierdzenie, czy przesyłki dotarły. Quote
asl Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Podaję link do bazareku z przeznaczeniem w 1/4 na Daszę :) Jest to pierwszy z dwóch bazarków książkowych. Jutro zrobię ten drugi. http://www.dogomania.pl/threads/187339-Ksi%C4%85%C5%BCki-na-Dasz%C4%99-i-Carmen-do-18-czerwca-2010?p=14859853#post14859853 Quote
ewa36 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Bardzo dobre wieści od Daszeńki :) W górę maleńka :multi: Quote
asl Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 A tutaj drugi bazarek z książkami: http://www.dogomania.pl/threads/187400-Bazarek-II-Ksi%C4%85%C5%BCki-na-Dasz%C4%99-i-Carmen-do-19-czerwca-2010-r.?p=14869178#post14869178 Quote
Recommended Posts