Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zofijo, najlepiej napisz maila z zapytaniami a. jak brzuszek czy wszystko zagojone, b. czy nic nowego sie nie pojawia. czy trzeba przeprowadzić juz badanie krwi czy jeszcze poczekać aby zobaczyć czy zmienił się wynik zawartości leukocytów. może jeszcze czas bo to uszne zapalenie jeszcze potrwa. c. zapytać czy uszka się już nieco poprawiły i czy trzeba zmienić maść po świerzbowcową na jakieś kropelki lub spray, doktor wie najlepiej. d. oczka ja przemywałam herbatką czarną codziennie, ale tam nie da rady pewno i podawałam takie delikatne kropelki. ona miała bardzo zanieczyszczone oczy, może już jest lepiej doktor rzuci okiem w oczka Daszeńki i coś zaproponuj. to nie jest na 100 %kwestia kosmetyki. dobrze że naciek ropny zaniknął, to jest łzawienie. najlepiej napisać tego maila bo dostaniesz zawsze odpowiedż a Arni jest bardzo obowiązkowy i pedantyczny więc nie ma obaw. takie maila od czasu do czasu zapewnią lepszą kontrolę nad stanem suni, wydrukuj do jakiejś teczuszki, tam wszystko zbieraj . to ważne.telefonicznie to zawsze jakaś kwestia mimo woli umknie, a poza tym tam jest zawsze multum klientów. doktor znany nawet u nas na Slasku, wiec jestem spokojna.

Arni podeslał mi płytkę z fotkami, muszę to w wolnej chwili obejrzeć jak już złapię oddech i podesłać cioteczkom do wątków psiaków które są uwiecznione na płytce.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

majqa napisał(a):
A ja się przypomnę z deklaracją fantów na bazarek. W 100% jest ona aktualna ale by wywiązać się z deklaracji muszę dotrzeć do domu. Nieoczekiwanie jestem poza nim i jeszcze trochę to potrwa. Bazarek miała robić Irenka (irenaka). Ponieważ jestem z nią w kontakcie natychmiast po powrocie we własne 4 ściany prześlę Irence fotki i opisy. Przepraszam za opóźnienie, niestety nie mogłam go przewidzieć.

Izuś:loveu:, spokojnie poczekamy na dogodny moment na fanty od Ciebie, nie ma pośpiechu. Cmoczki na dobry dzień:buzi:

ewa36 napisał(a):

A ja też dołączę do bazarku Daszy z fantami - każdy grosz się przyda .....

Na fanty od ciebie też czekam Ewo, masz mój adres, wysyłaj.
Bardzo tylko proszę, abyś przed ich wysłaniem wkleiła ich wykaz na wątek.
Poczta Polska ma czasami wpadki i coś im zginie po drodze. Ja pozwolę sobie sprawdzić wykaz twoich fantów z dogo z tym co dostanę w paczce w obecności listonosza. Licho nie śpi a Poczta Polska działa jak działa;).

Posted

Nie ma problemu tak zrobimy.

Fantami na bazarek Daszy ode mnie będą ksiązki - podam po prostu ile ich wejdzie do kartonu ok ?

Coś pustawo u Daszki.

Ale oczywiście zawsze czekamy na wieści z hoteliku :loveu:

Również jestem zdania, że po podanych antybiotykach dobrze byłoby jeszcze odczekać z kolejnym badaniem.

Posted

Jolanta08 napisał(a):
Co słychać u Daszy???

Dzwoniłam do Hotelu. Dasz o.k. tak jak mówiła Teresa jest cudownym psem, nieagresywnym, poslusznym. Wyleguje siuę w słońcu i dochodzi do siebie. Jeszce nie dostałam rachunku za Hotelik4

Posted

Zofija napisał(a):
Dzwoniłam do Hotelu. Dasz o.k. tak jak mówiła Teresa jest cudownym psem, nieagresywnym, poslusznym. Wyleguje siuę w słońcu i dochodzi do siebie. Jeszce nie dostałam rachunku za Hotelik4

Rewelacyjne wieści :loveu:

Cioteczki pamiętajcie o Daszy ;)

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
trzeba by doktor sprawdził jej stan, czy jest wszystko ok. Może by ja mozna bylo zaczac oglaszać. najlepiej by jej posłuzył spokojny domek i własny ludż.

rozmawiałam z doktorem , jest ok;) i jest już ogłaszana

Posted

[COLOR=Green][B]Witam.

W związku z moderacją wątku Tani wątek Daszy został oczyszczony z offa.
Przy "okazji" zgodnie z Regulaminem Forum (punkt 5.2) zostały połączone ze sobą posty pisane "post pod postem" przez jednego użytkownika.
Tym samym wątek Daszy "skrócił się" z 49 stron do 37.

Pozdrawiam.[/B][/COLOR]

Posted

U Daszy wszystko w porządku, uszka pod kontrolą. Ciągle czekam na rachunek za Hotelik. Ponoć został już wysłany, ale jeszcze do mnie nie dotarł. Jak tylko dotrze to wpiszę rozliczenie;)
Teraz tylko domek dla naszej Kochanej Daszeńki, która jak się dowiedziałam uwielbia wygrzewać się w słoneczku:)

Guest Madziadalena
Posted

Dopiero teraz dotarłam na wątek Daszy. Suńka jest śliczna i z pewnością znajdzie swojego kochającego opiekuna :) Chętnie wesprę, choc niestety drobniutką kwotą. Deklaruję stałe 5 złotych miesięcznie i 5zł jednorazowo.

Posted

Madziadalena napisał(a):
Dopiero teraz dotarłam na wątek Daszy. Suńka jest śliczna i z pewnością znajdzie swojego kochającego opiekuna :) Chętnie wesprę, choc niestety drobniutką kwotą. Deklaruję stałe 5 złotych miesięcznie i 5zł jednorazowo.

Madziu .....:loveu: bardzo dziękujemy :multi:

Guest Madziadalena
Posted

Pieniążki dla Daszeńki poszły :) A jak tam panienka się miewa? są wieści?

Posted

Madziadalena napisał(a):
Pieniążki dla Daszeńki poszły :) A jak tam panienka się miewa? są wieści?

Dziękujemy Madziu :)

Daszka czuje się już lepiej :)
Ciocia Teresa i Ciocia Zosia na pewno złoża nam szczegółową relację :)

Posted

Witam, jak ostatnio dzwoniłam do Hoteliku to było wszystko bardzo dobrze- ok. tydzień temu. Dostałam rachunek na 831 zł -dlatego proszę już o wpłaty na maj!!!!!! na Daszę bo w tej kwocie jest już majowy pobyt , kwietniowa kwarantanna+ leczenie. Gdyby nie ewa36 nie wiem co bym zrobiła. Ewa36 jeszcze raz Ci bardzo dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Nie ma za co Zosieńko :)
Cioteczki pamiętajcie o Daszce .... prosimy !
Rozumiem że sprawa bazarków Daszy jest aktualna ?
Bo właśnie zabieram się za pakowanie kartonów :)

Posted

ewa36 napisał(a):

bardzo bardzo Ci dziękuję!!!

Posted

ewa36 napisał(a):

jak nie ma za co??? oj jest za co!!!!!

Posted

bela51 napisał(a):
Chyba nie sa uzupelnione wpłaty, bo ja tez wpłacałam za maj, a nie widze się.

nie są uzupełnione. Czekam na wyciąg od Dei tylko ona ma dostęp do konta.
Jka tylko go dostane zaraz uzupełnie!!! Prosze o cierpliwość