Lu_Gosiak Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Zofija napisał(a):Ale faktem jest , ze na Dszę mamy za mało składek brakuje jakieś 200zł bo koszt Hotelika to 10zł netto, czyli jakieś 12zł brutto, czyli 350-372zł miesięcxznie w zależności, czy dni jest 30 czy 31 koszt hotelika za 30 dni liczac po 10zł za dzien to 320zł gdyz VAT licza 7% a nie 22% co do Daszeńki to mialam okazje Ja wczoraj poznac i musze Wam powiedziec, ze to chyba najwieksza przylepa w hoteliku...biega wesoło razem z psiakami i co chwila mnie zaczepiała, abym Ja glaskała:)... strasznie fajna, kontaktowa, przyjacielska sunia...szkoda, ze na watek nie trafiłam wczesniej bo porobiłam Jej zdjecia...te psy ktore znalam obfocilam...ustawialam aparat, zeby zrobic jednemu psiakowi zdjecie i nagle czuje na aparacie jakies obciazenie....patrze a to Daszenka łape na aparat mi połozyla, zebym Ja glaskala a nie fotkami sie zajmowała:evil_lol::evil_lol: Quote
Zofija Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 jeju nasza kochana gwiazdeczka. jak to dobrze czytać!!! szkoda, ze tak długo była w schronisku Quote
TERESA BORCZ Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 cudowna sunia, juz za nia tęsknię, choc byla u mnie krótko, Zofijo zrób jej ogłoszenia w DZIENNIKU ZACHODNIM, i wogóle w jakichs gazetach. zaraz ja pieknie obfocimy tam w hoteliku, jak tylko ktoś pojedzie. Quote
Lu_Gosiak Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 mam piekne fotki Daszki!!! Arnie porobił wszystkim psiakom w hoteliku...potem wstawię:) Quote
Zofija Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):mam piekne fotki Daszki!!! Arnie porobił wszystkim psiakom w hoteliku...potem wstawię:) zaraz jak wstawisz to koleżanka zrobi jej serię ogłoszeń:) Quote
obraczus87 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):cudowna sunia, juz za nia tęsknię, choc byla u mnie krótko, Zofijo zrób jej ogłoszenia w DZIENNIKU ZACHODNIM, i wogóle w jakichs gazetach. zaraz ja pieknie obfocimy tam w hoteliku, jak tylko ktoś pojedzie. Ja się tylko przypomnę jesli chodzi o Dziennik Zachodni. Jesli któraś z Cioteczek wie, jak się robi ogłoszenie w Dz. ZAchodnim prosze o instrukcje... bo ja ciemna jestem..... Quote
Lu_Gosiak Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 o obraczus!! mmasz czas wstawic Daszke?? moge Ci podeslac:cool3::cool3:? Quote
obraczus87 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):o obraczus!! mmasz czas wstawic Daszke?? moge Ci podeslac:cool3::cool3:? Skarbie zmykam za 3 minuty do drugiej roboty :( :( a potem na DGM bede poźno w nocy ;/ Quote
Zofija Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Jesiu, ale ona piękna!!!!!!!!! taka pufa, ze tylkko całować i calować:)))))))))))))))))))))0 A jak wypiękniała od momentu jak ją ze schronu wizełam. Toż to normalna piękność:))))) Quote
TERESA BORCZ Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Jest piękna i łagodna, za parę dni bedzie jeszcze piękniejsza. Widać że jest jej dobrze, za parę dni zapomni o zabiegach i cierpieniu. trzeba tylko sprawdzić czy dbajaąo jej uszka, nie mozna przerwac leczenia i czyszczenia. Zrobimy jej ogłoszenia gazetowe też. Quote
Zofija Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Jest piękna i łagodna, za parę dni bedzie jeszcze piękniejsza. Widać że jest jej dobrze, za parę dni zapomni o zabiegach i cierpieniu. trzeba tylko sprawdzić czy dbajaąo jej uszka, nie mozna przerwac leczenia i czyszczenia. Zrobimy jej ogłoszenia gazetowe też. Tereso jeżeli mozesz zająć się gazetowymi to byłoby super:) Jka potrzebujesz pieniążki to napisz ile to Ci prześlę z jej funduszy. Ja się zajmę internetowymi:) Quote
TERESA BORCZ Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 spróbuję, mam też skromny plan na miejsce dla Jacentego. czekam na odpowiedni moment, który sobie nazywam momentem sukcesu. Musi się udać, trzymaj kciuki. sprawdż wiadomości uszek DASZKI. Quote
bela51 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Jaka sliczna, ta nasza Daszeńka. Widać, że łagodna, ma taki słodki pyszczek. Proszę ,aby ktoś zadbał bardziej o jej kosmetykę. Trzeba suni wytrzeć oczka, ( chyba, że to blizna i sie mylę. to przepraszam. Quote
Zofija Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):spróbuję, mam też skromny plan na miejsce dla Jacentego. czekam na odpowiedni moment, który sobie nazywam momentem sukcesu. Musi się udać, trzymaj kciuki. sprawdż wiadomości uszek DASZKI. Tak jest Tereso- trzymam kciuki i mocno w Ciebie wierzę!!!:) Dowiem się jak tam uszeńka naszego kwiatuszka- ale na pewno dobrze:))))))) bela51 napisał(a):Jaka sliczna, ta nasza Daszeńka. Widać, że łagodna, ma taki słodki pyszczek. Proszę ,aby ktoś zadbał bardziej o jej kosmetykę. Trzeba suni wytrzeć oczka, ( chyba, że to blizna i sie mylę. to przepraszam. Tak po uszkach widać , ze łagodna, ma je do tyłu, nie to co Sonia;) Co do oczek to moja przyjaciółka ma labradorkę, która kocha ogromnie i z takim samym sercem o nią dba i ona też często ma oczka takie załzawione. Wytrzesz jej i za chwilę znowu:) Quote
majqa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 A ja się przypomnę z deklaracją fantów na bazarek. W 100% jest ona aktualna ale by wywiązać się z deklaracji muszę dotrzeć do domu. Nieoczekiwanie jestem poza nim i jeszcze trochę to potrwa. Bazarek miała robić Irenka (irenaka). Ponieważ jestem z nią w kontakcie natychmiast po powrocie we własne 4 ściany prześlę Irence fotki i opisy. Przepraszam za opóźnienie, niestety nie mogłam go przewidzieć. Quote
Zofija Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Daszunia ma zrobione ogłoszonka na nst. stronkach: [FONT=Arial]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.adopcjepsow.org[/FONT] [FONT=Arial]www.zwierzaki.org[/FONT] [FONT=Arial]www.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.petworld.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.ox.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.bono-polska.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.e-zwierzaki.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.animalia.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.petsy.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.kupiepsa.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.cafeanimal.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.aukcjezwierzat.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.psiamania.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.darmobranie.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.najpewniej.pl[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
Zofija Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 I jeszcze będzie dzisiaj doogłaszana na tych: [FONT=Arial]www.zoonet.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.4lapy.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.czworonogi.eu[/FONT] [FONT=Arial]www.nasipupile.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.gumtree.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.mojpupil.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.aukcjezwierzat.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.eoferty.com.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.pineska.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.olx.pl[/FONT] Quote
ewa36 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Oooooo, jak fajnie :lol: Z takiej liczby ogłoszeń coś dobrego wyniknie :cool3: A ja też dołączę do bazarku Daszy z fantami - każdy grosz się przyda ..... Quote
TERESA BORCZ Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Szykuje skromy debiut DASZKI w prasie. Może tam piekność ktoś wypatrzy. Quote
ewa36 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Oj, to super :loveu: A jak jej uszka ? Czy dostaje Scanoune ? Zaraz będę zamawiać kolejne. Quote
Zofija Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Szykuje skromy debiut DASZKI w prasie. Może tam piekność ktoś wypatrzy. Super! Do domku Daszeńka!!!! ewa36 napisał(a):Oj, to super :loveu: A jak jej uszka ? Czy dostaje Scanoune ? Zaraz będę zamawiać kolejne. nie wiem musze zapytać weta:) Quote
Recommended Posts