Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zofija napisał(a):
Ale faktem jest , ze na Dszę mamy za mało składek brakuje jakieś 200zł bo koszt Hotelika to 10zł netto, czyli jakieś 12zł brutto, czyli 350-372zł miesięcxznie w zależności, czy dni jest 30 czy 31

koszt hotelika za 30 dni liczac po 10zł za dzien to 320zł gdyz VAT licza 7% a nie 22%

co do Daszeńki to mialam okazje Ja wczoraj poznac i musze Wam powiedziec, ze to chyba najwieksza przylepa w hoteliku...biega wesoło razem z psiakami i co chwila mnie zaczepiała, abym Ja glaskała:)... strasznie fajna, kontaktowa, przyjacielska sunia...szkoda, ze na watek nie trafiłam wczesniej bo porobiłam Jej zdjecia...te psy ktore znalam obfocilam...ustawialam aparat, zeby zrobic jednemu psiakowi zdjecie i nagle czuje na aparacie jakies obciazenie....patrze a to Daszenka łape na aparat mi połozyla, zebym Ja glaskala a nie fotkami sie zajmowała:evil_lol::evil_lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

cudowna sunia, juz za nia tęsknię, choc byla u mnie krótko, Zofijo zrób jej ogłoszenia w DZIENNIKU ZACHODNIM, i wogóle w jakichs gazetach. zaraz ja pieknie obfocimy tam w hoteliku, jak tylko ktoś pojedzie.

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
mam piekne fotki Daszki!!! Arnie porobił wszystkim psiakom w hoteliku...potem wstawię:)

zaraz jak wstawisz to koleżanka zrobi jej serię ogłoszeń:)

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
cudowna sunia, juz za nia tęsknię, choc byla u mnie krótko, Zofijo zrób jej ogłoszenia w DZIENNIKU ZACHODNIM, i wogóle w jakichs gazetach. zaraz ja pieknie obfocimy tam w hoteliku, jak tylko ktoś pojedzie.

Ja się tylko przypomnę jesli chodzi o Dziennik Zachodni. Jesli któraś z Cioteczek wie, jak się robi ogłoszenie w Dz. ZAchodnim prosze o instrukcje... bo ja ciemna jestem.....

Posted

Jesiu, ale ona piękna!!!!!!!!! taka pufa, ze tylkko całować i calować:)))))))))))))))))))))0 A jak wypiękniała od momentu jak ją ze schronu wizełam. Toż to normalna piękność:)))))

Posted

Jest piękna i łagodna, za parę dni bedzie jeszcze piękniejsza. Widać że jest jej dobrze, za parę dni zapomni o zabiegach i cierpieniu. trzeba tylko sprawdzić czy dbajaąo jej uszka, nie mozna przerwac leczenia i czyszczenia. Zrobimy jej ogłoszenia gazetowe też.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Jest piękna i łagodna, za parę dni bedzie jeszcze piękniejsza. Widać że jest jej dobrze, za parę dni zapomni o zabiegach i cierpieniu. trzeba tylko sprawdzić czy dbajaąo jej uszka, nie mozna przerwac leczenia i czyszczenia. Zrobimy jej ogłoszenia gazetowe też.

Tereso jeżeli mozesz zająć się gazetowymi to byłoby super:) Jka potrzebujesz pieniążki to napisz ile to Ci prześlę z jej funduszy. Ja się zajmę internetowymi:)

Posted

Jaka sliczna, ta nasza Daszeńka. Widać, że łagodna, ma taki słodki pyszczek. Proszę ,aby ktoś zadbał bardziej o jej kosmetykę. Trzeba suni wytrzeć oczka, ( chyba, że to blizna i sie mylę. to przepraszam.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
spróbuję, mam też skromny plan na miejsce dla Jacentego. czekam na odpowiedni moment, który sobie nazywam momentem sukcesu. Musi się udać, trzymaj kciuki. sprawdż wiadomości uszek DASZKI.

Tak jest Tereso- trzymam kciuki i mocno w Ciebie wierzę!!!:) Dowiem się jak tam uszeńka naszego kwiatuszka- ale na pewno dobrze:)))))))

bela51 napisał(a):
Jaka sliczna, ta nasza Daszeńka. Widać, że łagodna, ma taki słodki pyszczek. Proszę ,aby ktoś zadbał bardziej o jej kosmetykę. Trzeba suni wytrzeć oczka, ( chyba, że to blizna i sie mylę. to przepraszam.

Tak po uszkach widać , ze łagodna, ma je do tyłu, nie to co Sonia;) Co do oczek to moja przyjaciółka ma labradorkę, która kocha ogromnie i z takim samym sercem o nią dba i ona też często ma oczka takie załzawione. Wytrzesz jej i za chwilę znowu:)

Posted

A ja się przypomnę z deklaracją fantów na bazarek. W 100% jest ona aktualna ale by wywiązać się z deklaracji muszę dotrzeć do domu. Nieoczekiwanie jestem poza nim i jeszcze trochę to potrwa. Bazarek miała robić Irenka (irenaka). Ponieważ jestem z nią w kontakcie natychmiast po powrocie we własne 4 ściany prześlę Irence fotki i opisy. Przepraszam za opóźnienie, niestety nie mogłam go przewidzieć.

Posted

Daszunia ma zrobione ogłoszonka na nst. stronkach:
[FONT=Arial]www.adopcjapsa.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.adopcjepsow.org[/FONT]
[FONT=Arial]www.zwierzaki.org[/FONT]
[FONT=Arial]www.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.petworld.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.ox.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.bono-polska.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.e-zwierzaki.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.animalia.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.petsy.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.kupiepsa.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.cafeanimal.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.aukcjezwierzat.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.psiamania.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.darmobranie.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.najpewniej.pl[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

Posted

I jeszcze będzie dzisiaj doogłaszana na tych:
[FONT=Arial]www.zoonet.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.4lapy.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.czworonogi.eu[/FONT]
[FONT=Arial]www.nasipupile.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.gumtree.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.mojpupil.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.kupsprzedaj.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.aukcjezwierzat.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.eoferty.com.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.pineska.pl[/FONT]
[FONT=Arial]www.olx.pl[/FONT]

Posted

Oooooo, jak fajnie :lol:
Z takiej liczby ogłoszeń coś dobrego wyniknie :cool3:

A ja też dołączę do bazarku Daszy z fantami - każdy grosz się przyda .....

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Szykuje skromy debiut DASZKI w prasie. Może tam piekność ktoś wypatrzy.

Super! Do domku Daszeńka!!!!

ewa36 napisał(a):
Oj, to super :loveu:
A jak jej uszka ?
Czy dostaje Scanoune ?
Zaraz będę zamawiać kolejne.

nie wiem musze zapytać weta:)