irenaka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ja chyba śnię, czytając ten wątek. Skąd u Ciebie tyle sił Tereso?:loveu: Quote
TERESA BORCZ Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 kochane, siły dodają te cudowne psiaki. To wielka radość popatrzeć w ufne, wdzięczne oczy uratowanego psiaka, i w dodatku zdrowiejącego. Nic nie dostarcza takiej radości. Mam gorące wieści o DASZEŃCE. Już była przebadana i sprawdzona pod każdym względem.(oproczbadań specjalistycznych) Ranka , chyba wskutek wszelkich podawanych leków (dzięki ewo za pomoc w tym)i antybiotykowi, zabezpieczeniom riwanolem i propolisem jest super. czysta i piękna wszystko goi się przepisowo. Daszeńka też ewidentnie dobrze się czuje, i łatwo jak zwykle aklimatyzuje. Ja myslałamże moja o niej opinia jest subiektywna, ale takiego samego zdania są wszystkie osoby majace z tą dama styczność. jest cudowna, i łagodna. piękna i rozumna. Bardzo pięknie się zachowuje, niezbyt zwraca uwagę na wszelkie psiaki i suńki w hoteliku ,nie atakuje nic wokół, jest przyjazna i spokojna, nie jest tez atakowana przez inne zwierzaki. Prosiłam o szczególną opiekę nad pięknością,bo nie mogę zapomnieć jej podawania łapek na pożegnanie. Chyba te nasze psiury pojadę wkrótce odwiedzić. Ma hotelikową opieka szczególne polecenie o dbałość o te leczone uszka i ich codzienna higienę . Narazie wygląda na to że więcej guzów nie ma ale będziemy pilnie obserwować, i za jakiś nieodległy czas poprosimy o badanie, jak już wszelkie pozostałości stanu zapalnego znikną, aby badanie było jasne i czytelne. dałam lekarzowi rtg płuc zrobiony tu u nas. wszystko było ok, nie zaobserwowałam też wczasie jej u mnie obecności żadnych objawów tego by jakiś narząd był zaatakowany. pozostaje trzymanie kciuków za wyzdrowienie i domek. Bedą zdjęcia , muszę podesłać mail kogoś kto wstawi hotelikowe zdjęcia na wątek Quote
ewa36 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):kochane, siły dodają te cudowne psiaki. To wielka radość popatrzeć w ufne, wdzięczne oczy uratowanego psiaka, i w dodatku zdrowiejącego. Nic nie dostarcza takiej radości. Mam gorące wieści o DASZEŃCE. Już była przebadana i sprawdzona pod każdym względem.(oproczbadań specjalistycznych) Ranka , chyba wskutek wszelkich podawanych leków (dzięki ewo za pomoc w tym)i antybiotykowi, zabezpieczeniom riwanolem i propolisem jest super. czysta i piękna wszystko goi się przepisowo. Daszeńka też ewidentnie dobrze się czuje, i łatwo jak zwykle aklimatyzuje. Ja myslałamże moja o niej opinia jest subiektywna, ale takiego samego zdania są wszystkie osoby majace z tą dama styczność. jest cudowna, i łagodna. piękna i rozumna. Bardzo pięknie się zachowuje, niezbyt zwraca uwagę na wszelkie psiaki i suńki w hoteliku ,nie atakuje nic wokół, jest przyjazna i spokojna, nie jest tez atakowana przez inne zwierzaki. Prosiłam o szczególną opiekę nad pięknością,bo nie mogę zapomnieć jej podawania łapek na pożegnanie. Chyba te nasze psiury pojadę wkrótce odwiedzić. Ma hotelikową opieka szczególne polecenie o dbałość o te leczone uszka i ich codzienna higienę . Narazie wygląda na to że więcej guzów nie ma ale będziemy pilnie obserwować, i za jakiś nieodległy czas poprosimy o badanie, jak już wszelkie pozostałości stanu zapalnego znikną, aby badanie było jasne i czytelne. dałam lekarzowi rtg płuc zrobiony tu u nas. wszystko było ok, nie zaobserwowałam też wczasie jej u mnie obecności żadnych objawów tego by jakiś narząd był zaatakowany. pozostaje trzymanie kciuków za wyzdrowienie i domek. Bedą zdjęcia , muszę podesłać mail kogoś kto wstawi hotelikowe zdjęcia na wątek Jakiż to balsam na serce :loveu: Tereso, to my Tobie dziękujemy :loveu: A sunia najbardziej :loveu: Quote
ewa36 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 gonia66 napisał(a):Ale wieści.....ale wieści:)):) :loveu::loveu::loveu: Quote
bela51 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Tereso, brakuje słow uznania dla Ciebie.:loveu::loveu::loveu: Daszeńko cudna, zdrowiej jak najszybiej ! Quote
ewa36 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 bela51 napisał(a):Tereso, brakuje słow uznania dla Ciebie.:loveu::loveu::loveu: Daszeńko cudna, zdrowiej jak najszybiej ! To prawda :loveu: Quote
Zofija Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ewa36, czy mogę prosić o Twój numer na pw luba na maila???? Muszę z Tobą porozmawiać:) . Bedą zdjęcia , muszę podesłać mail kogoś kto wstawi hotelikowe zdjęcia na wątek Tereso - ja wstawię tylko czekam na jakieś dane Hoteliku:) mój mail: zofiakrystyna@poczta.onet.pl Quote
ewa36 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Zofija']Ewa36, czy mogę prosić o Twój numer na pw luba na maila???? Muszę z Tobą porozmawiać:) Oczywiście Zosiu. Mój nr tel. 695 666 388 e-mail : e.rzeuska@post.pl Mogę i ja do Ciebie zadzwonić :cool3: jak podasz namiar Quote
Zofija Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Mój tel. 508-063-271 Bardzo prosze wszyekie ciocie o wpłaty. Za niedługo pewnie przyjdzie rachunek za Hotelik, a i tak nie mamy wszystkich wpłat:( Czy ktoś może napisac napisać do osób, które jeszcze nie wpłaciły. Rozliczenie 1strona Quote
ewa36 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Kto jeszcze może wspomóc Daszeńkę ? Ona jest poważnie i przewlekle chora ...... Pomoc jest niezbędna ....... Bardzo prosimy, każda wpłata ma znaczenie ...... Grosz do grosza ....... Quote
majqa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Cudna, zaciekawiona wszystkim wokół, "zmotoryzowana" sunia. :-) Quote
Zofija Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Jolanta08 napisał(a):A moja dola dla Daszy wpłynęła ? na 1 stronie wątku wpisuję rozliczenie:) Quote
Nikus Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Witam:) mam fotki Daszy z pierwszych chwil w lecznicy,ale ...skończył mi się limit na fotosiku:(...czy ktoś może ma luzy i może wyślę je na maila? Quote
AlfaLS Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Nikus napisał(a):Witam:) mam fotki Daszy z pierwszych chwil w lecznicy,ale ...skończył mi się limit na fotosiku:(...czy ktoś może ma luzy i może wyślę je na maila? mogę wkleić ale późnym wieczorkiem, tzn. tak po północy:evil_lol: Quote
Nikus Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 bela51 napisał(a):Proszę, wysyłaj do mnie ! iza_roj@poczta.fm ok zaraz je wysyłam...:) Quote
bela51 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 To nasza Daszeńka, ale o komentarz poprosze Nikusia. Quote
Zofija Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [FONT=Times New Roman]Zapłaciłam 130zł Teresie Borcz- za rentgen i lekarstwa oraz 30zł do kundelkowej skarpety, za transport Daszy do Oborników- na życzenie Nikusa[/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman]W sumie wydałam 160zł[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Pieniążki te zostały przelane dla Daszy od Ewy36 i jej Rodziny za co JEJ I CAŁEJ RODZINIE BAAAAARDZO DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!! TAKŻE Z NASZYCH PIENIĄŻKÓW NA RAZIE NIE WYDAŁAM NIC[/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman]DZIĘKUJEMY!!!!![/FONT] Quote
Nikus Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Na fotkach Daszeńka i troszkę Pani Teresy...Fotki zrobione są przed wejściem do lecznicy w Obornikach zaraz po przyjeździe oraz w poczekalni.Pani Teresa kupiła tam od razu wędzone ucho dla suni,ale ona najpierw rozglądała się z ciekawością gdzie jest:) Quote
TERESA BORCZ Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 dzwoniłam wczoraj do Obornik z pytaniem o sunie i przypomnieniem o lekach. wszystko jest w porządku. znów bedę dzwonić . Quote
irenaka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Zaczynam wpadać w kompleksy jak widzę Wasze godziny wpisów na dogo:oops:. A Daszeńka jest CUDNA:loveu:, te piękne oczy i uśmiechnięty pyszczek, to najlepszy dowód jej samopoczucia. Quote
Recommended Posts