Guest Madziadalena Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Dziewczyna dobrze wygląda :) Rozleniwiona i zadowolona... sielskie życie :) Quote
Czarodziejka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Właśnie była u nas Dea i przywiozła Simbę. Nie omieszkała przywitać się z Daszką i Carmen :) Obie są grubasy, ale takie umięśnione ;) Quote
Zofija Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Czarodziejka']Właśnie była u nas Dea i przywiozła Simbę. Nie omieszkała przywitać się z Daszką i Carmen :) Obie są grubasy, ale takie umięśnione ;)[/QUOTE] tak, tak już jestem po rozmowie z Deą:))) grubaski. Oj utuczyłaś je Czarodziejko, utuczyłaś:) Quote
Czarodziejka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ale to sama miłość je rozpiera i duma ego mego rozdętego :D Quote
bela51 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Daszko, wybacz, ze zaprosze na bazarek dla innych biedakow, które zbierają na utrzymanie http://www.dogomania.pl/threads/194270-Torebki-ciuchy-i-paski-z-UK-ale-nie-tylko-dla-ONkow-Binga-i-Simby-do-28.10.br Quote
bela51 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Zapraszam równiez na bazarek dla Daszenki i jej kolezanek http://www.dogomania.pl/threads/194506-Same-eleganckie-ciuszki-dla-3-czarodziejskich-ONek-bazarek-do-25.10.br Quote
iwna5702 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Pozdrowienia dla zaokraglonej Daszy, niech sobie zyje przyjemnie i beztrosko po tylu latch zmagan i cierpienia:lol: Quote
Ashaski Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Zajrzyjcie proszę na wątek Giny: http://www.dogomania.pl/threads/192865-Piękna-bernardynka-czeka-na-DOM!!? Quote
Czarodziejka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Daszeńka pięknie dziękuje za pamięć i zakupy na bazarkach dla pokrzywdzonych onków. Kilka dni mamy piękną słoneczną pogodę, więc galopujemy po łąkach i wycieramy grzbiety w trawę. Daszka przymierzyła sie do nowej budy, w której de facto zmieszczą się nawet trzy wtulone w siebie psie ciała, ale jednak po bliższych deliberacjach wróciła pod swój stół ;) Quote
ewa36 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Jak futerko zmarznie zmieni zdanie :cool3: Quote
Czarodziejka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Dasza całe lato i jesień pracuje nad swoim futrem ;) Wygląda jak lwiczka..taka wypierzona :D Quote
irenaka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Czarodziejka napisał(a):Dasza całe lato i jesień pracuje nad swoim futrem ;) Wygląda jak lwiczka..taka wypierzona :D Jak wypierzona, to już nie lwica Czarodziejko:loveu: Co najwyżej podróbka lwicy:evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Lwice zazwyczaj grzywy nie mają, więc Dasz pasuje ;) Wyhodowały sobie obie z Carmen indycze podgardle - zapewne na zimę :D Apetyt naszej suni dopisuje a i pogalopować na łące lubi, ma tylko problem z wstawaniem po zbyt długim leżeniu, co mnie martwi. Tak żal jest na nią patrzeć, kiedy cieszy się na mój widok i już by wstawała, a tu starość.... Quote
irenaka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Czarodziejka napisał(a):Lwice zazwyczaj grzywy nie mają, więc Dasz pasuje ;) Wyhodowały sobie obie z Carmen indycze podgardle - zapewne na zimę :D Apetyt naszej suni dopisuje a i pogalopować na łące lubi, ma tylko problem z wstawaniem po zbyt długim leżeniu, co mnie martwi. Tak żal jest na nią patrzeć, kiedy cieszy się na mój widok i już by wstawała, a tu starość.... Starość, to fakt:-(, ale jeżeli dopiero na starość jest kochana, to mogę się tylko Czarodziejko:loveu: cieszyć!!! Quote
Czarodziejka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Bardzo jest kochana i uwielbiana :) Bardzo, bardzo. Quote
irenaka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Czarodziejka napisał(a):Bardzo jest kochana i uwielbiana :) Bardzo, bardzo. Wiem:evil_lol:, bo czytam wątek, choć nie zawsze mam czas, żeby coś napisać. Czytam też w nocy inne Twoje wątki i ogromnie się cieszę, kiedy psy trafiają pod Twoją opiekę. Masz wyjątkowo pojemnie serce;). Kocham takich ludzi jak TY:loveu::loveu: Quote
ewa36 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Bo Daszka to jest kochane piesiątko :loveu: Jest taka podobna do naszej Eli że aż mnie ściska Dobrze że tak trafiła :multi: Quote
Jolanta08 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Witaj Daszeńko :lol: jak tam zdrówko przy zmiennej pogodzie ? Quote
Czarodziejka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Daszeńka dziękuje i buziaczki przesyła. Trzyma się dobrze, grubas jest niestety, ale jeść potrzebuje, a ja nie mam sumienia nie dać. Za to dużo spacerujemy i galopujemy po łąkach. Dasz przy chłodniejszej pogodzie jest badziej ożywiona niż w upały. Nawet mi się wciąż po podwórzu szwęda i nie leży wciąż w betach ;) Chętnie wychodzi na łąki, robi sobie rundy w swoim tempie, tu powącha, tam przystanie, a potem biegusiem pod furtkę i czeka, aż sie otworzy, bo głucholek jest i nie słyszy, że już pora powrotu minęła. Wiemy, że Daszka ma taki rytm i zawsze ktoś jej pod furtką, tudzież bramą z drugiej strony wypatruje. Sunia zna moje łąki i nigdy nawet łapy poza nie nie wystawia. Quote
ewa36 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Czarodziejka napisał(a):Daszeńka dziękuje i buziaczki przesyła. Trzyma się dobrze, grubas jest niestety, ale jeść potrzebuje, a ja nie mam sumienia nie dać. Za to dużo spacerujemy i galopujemy po łąkach. Dasz przy chłodniejszej pogodzie jest badziej ożywiona niż w upały. Nawet mi się wciąż po podwórzu szwęda i nie leży wciąż w betach ;) Chętnie wychodzi na łąki, robi sobie rundy w swoim tempie, tu powącha, tam przystanie, a potem biegusiem pod furtkę i czeka, aż sie otworzy, bo głucholek jest i nie słyszy, że już pora powrotu minęła. Wiemy, że Daszka ma taki rytm i zawsze ktoś jej pod furtką, tudzież bramą z drugiej strony wypatruje. Sunia zna moje łąki i nigdy nawet łapy poza nie nie wystawia. Ależ ona ma u Ciebie dobrze :loveu: Quote
Czarodziejka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Myślę, że jest szczęśliwa :) Ma jednak problemy z wstawaniem i czasem człapie bardzo ciężko...cóż... starość... Quote
Jolanta08 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Czarodziejko ,Daszeńka dzięki Tobie ma spokojną starość a my możemy się cieszyć ,oby jak najdłużej, takim wiadomościami :loveu: no i dla Daszeńki duże mizianko :loveu: Quote
Czarodziejka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Właśnie ją nakarmiłam i ukochałam ;) Od wszystkich. Quote
ewa36 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Czarodziejka napisał(a):Właśnie ją nakarmiłam i ukochałam ;) Od wszystkich. Dziękujemy kochana Ciotko :) Masz niezwykłe serduszko ..... Quote
Czarodziejka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Patrząc w Daszeńkowe oczęta twoje też by zwiększyło pojemność ;) Quote
Recommended Posts