Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Madziadalena
Posted

Dziewczyna dobrze wygląda :) Rozleniwiona i zadowolona... sielskie życie :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Czarodziejka']Właśnie była u nas Dea i przywiozła Simbę. Nie omieszkała przywitać się z Daszką i Carmen :) Obie są grubasy, ale takie umięśnione ;)[/QUOTE]

tak, tak już jestem po rozmowie z Deą:))) grubaski. Oj utuczyłaś je Czarodziejko, utuczyłaś:)

Posted

Daszeńka pięknie dziękuje za pamięć i zakupy na bazarkach dla pokrzywdzonych onków.
Kilka dni mamy piękną słoneczną pogodę, więc galopujemy po łąkach i wycieramy grzbiety w trawę. Daszka przymierzyła sie do nowej budy, w której de facto zmieszczą się nawet trzy wtulone w siebie psie ciała, ale jednak po bliższych deliberacjach wróciła pod swój stół ;)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Dasza całe lato i jesień pracuje nad swoim futrem ;) Wygląda jak lwiczka..taka wypierzona :D

Jak wypierzona, to już nie lwica Czarodziejko:loveu:
Co najwyżej podróbka lwicy:evil_lol:

Posted

Lwice zazwyczaj grzywy nie mają, więc Dasz pasuje ;) Wyhodowały sobie obie z Carmen indycze podgardle - zapewne na zimę :D
Apetyt naszej suni dopisuje a i pogalopować na łące lubi, ma tylko problem z wstawaniem po zbyt długim leżeniu, co mnie martwi. Tak żal jest na nią patrzeć, kiedy cieszy się na mój widok i już by wstawała, a tu starość....

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Lwice zazwyczaj grzywy nie mają, więc Dasz pasuje ;) Wyhodowały sobie obie z Carmen indycze podgardle - zapewne na zimę :D
Apetyt naszej suni dopisuje a i pogalopować na łące lubi, ma tylko problem z wstawaniem po zbyt długim leżeniu, co mnie martwi. Tak żal jest na nią patrzeć, kiedy cieszy się na mój widok i już by wstawała, a tu starość....

Starość, to fakt:-(, ale jeżeli dopiero na starość jest kochana, to mogę się tylko Czarodziejko:loveu: cieszyć!!!

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Bardzo jest kochana i uwielbiana :) Bardzo, bardzo.

Wiem:evil_lol:, bo czytam wątek, choć nie zawsze mam czas, żeby coś napisać.
Czytam też w nocy inne Twoje wątki i ogromnie się cieszę, kiedy psy trafiają pod Twoją opiekę. Masz wyjątkowo pojemnie serce;). Kocham takich ludzi jak TY:loveu::loveu:

Posted

Daszeńka dziękuje i buziaczki przesyła. Trzyma się dobrze, grubas jest niestety, ale jeść potrzebuje, a ja nie mam sumienia nie dać. Za to dużo spacerujemy i galopujemy po łąkach. Dasz przy chłodniejszej pogodzie jest badziej ożywiona niż w upały. Nawet mi się wciąż po podwórzu szwęda i nie leży wciąż w betach ;) Chętnie wychodzi na łąki, robi sobie rundy w swoim tempie, tu powącha, tam przystanie, a potem biegusiem pod furtkę i czeka, aż sie otworzy, bo głucholek jest i nie słyszy, że już pora powrotu minęła. Wiemy, że Daszka ma taki rytm i zawsze ktoś jej pod furtką, tudzież bramą z drugiej strony wypatruje.
Sunia zna moje łąki i nigdy nawet łapy poza nie nie wystawia.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Daszeńka dziękuje i buziaczki przesyła. Trzyma się dobrze, grubas jest niestety, ale jeść potrzebuje, a ja nie mam sumienia nie dać. Za to dużo spacerujemy i galopujemy po łąkach. Dasz przy chłodniejszej pogodzie jest badziej ożywiona niż w upały. Nawet mi się wciąż po podwórzu szwęda i nie leży wciąż w betach ;) Chętnie wychodzi na łąki, robi sobie rundy w swoim tempie, tu powącha, tam przystanie, a potem biegusiem pod furtkę i czeka, aż sie otworzy, bo głucholek jest i nie słyszy, że już pora powrotu minęła. Wiemy, że Daszka ma taki rytm i zawsze ktoś jej pod furtką, tudzież bramą z drugiej strony wypatruje.
Sunia zna moje łąki i nigdy nawet łapy poza nie nie wystawia.

Ależ ona ma u Ciebie dobrze :loveu: