Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Blood napisał(a):
Kasa doszla odemnie dla Daszki??;)

będę rozliczać wpływy w przyszłym tygodniu- nie mam bezpośredniego wglądu do konta muszę ppisać w tej sprawie, a też rozliczam trzy psy i ciężko mi tak codzień

Posted

czerda napisał(a):
byłam wczoraj w hoteliku -Daszeńka jest kochana, tylko na noc idzie spać do boksu-jest bardzo uprzywilejowana!
wygrzewa się cały dzień na tarasie z kotami i kilkoma < wygrzewaczami>
bardzo kochana , śliczna i słodka , jest całkowicie bezproblemowa , grzeczna i łagodna , zdrowa

Ciesze się, ze Daszenka ma sie dobrze. I ze jest uprzywilejowana. Mam nadzieje, ze nie jest szczekliwa, bo miałaby pecha.

Posted

Zofija napisał(a):
będę rozliczać wpływy w przyszłym tygodniu- nie mam bezpośredniego wglądu do konta muszę ppisać w tej sprawie, a też rozliczam trzy psy i ciężko mi tak codzień

Zosiu, ale rozliczenia wpłat w przypadku Fundacji trzeba robić raz w miesiącu ( takie są wymogi dogo). Wyjątek ( co logiczne) stanowią wpłaty za bazarki, bo trzeba je szybko rozliczać. Zamęczysz się, jak będziesz robiła rozliczenia co tydzień lub jeszcze gorzej, codziennie:shake:.

Posted

czerda napisał(a):
na zamówionych zrobionych przez borysus ogłoszeniach nie wiem do kogo miał być w sprawie Daszy numer?

Mysle, ze powinien byc do Zosi. Ona decyduje o losach Daszy.

Posted

Właśnie przelałam na konto Emira 36,75 zł na Daszę. To kwota uzbierana na drugim z dwóch bazarków książkowych.
Za chwilę zrobię rozliczenie na drugim bazarku książkowym, zrobię odpowiedni przelew i zamieszczę tu informację o przelanej kwocie.

Posted

Z drugiego bazarku książkowego na Daszę przelałam w kolejnym dziś przelewie - 39,75 zł (do przelania mam jeszcze 6,00 zł - pieniądze zostaną przekazane jak tylko wpłyną na moje konto)

Posted

[quote name='asl']Z drugiego bazarku książkowego na Daszę przelałam w kolejnym dziś przelewie - 39,75 zł (do przelania mam jeszcze 6,00 zł - pieniądze zostaną przekazane jak tylko wpłyną na moje konto)[/QUOTE]

Dobre wieści :)

Posted

[quote name='asl']Z drugiego bazarku książkowego na Daszę przelałam w kolejnym dziś przelewie - 39,75 zł (do przelania mam jeszcze 6,00 zł - pieniądze zostaną przekazane jak tylko wpłyną na moje konto)[/QUOTE]

Przelałam dziś ostatnią wpłatę na Daszę z książkowego bazarku - 8 zł (nie 6,00 bo Blonditipsy wpłaciła z 11,00 zł nadwyżką) co w sumie dało 32 zł (z tego 8,00 zł przelałam dziś na Daszę a resztę na Carmen) :)

Posted

Na watku Rudusia ukazały sie zdjecia zrobione przez Wiosne.
Przeklejam je tutaj. Zobaczcie jak mieszkaja psy w Obornikach.:-(

Daszenko, wytrzymaj jeszcze troche...:-(