Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli tylko dasz radę Zosiu sprawdzić resztę wpłat do nd wieczorkiem, o co bardzo proszę, będę mogła zaraz w pn wywiązać się z całości bazarkowego zobowiązania.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witajcie zrobię to ale nie dzisija siedzę codziennie w pracy po kilkanaście godzin dwa-ja nie mam dostępu do konta muszę zadzwonić , zebym dostała wyciąg-także proszę o cierpliwość

Posted

byłam wczoraj w hoteliku -Daszeńka jest kochana, tylko na noc idzie spać do boksu-jest bardzo uprzywilejowana!
wygrzewa się cały dzień na tarasie z kotami i kilkoma < wygrzewaczami>
bardzo kochana , śliczna i słodka , jest całkowicie bezproblemowa , grzeczna i łagodna , zdrowa

Posted

czerda napisał(a):
byłam wczoraj w hoteliku -Daszeńka jest kochana, tylko na noc idzie spać do boksu-jest bardzo uprzywilejowana!
wygrzewa się cały dzień na tarasie z kotami i kilkoma < wygrzewaczami>
bardzo kochana , śliczna i słodka , jest całkowicie bezproblemowa , grzeczna i łagodna , zdrowa

o jesiu-taki kfiatuszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! malutka nasza kochana Daszeńka. Oby szybciutko znalazła NAJCUDOWNIEJSZĄ RODZINĘ NA ŚWIECIE

Posted

Dasza będzie miała dzisiaj kilkadziesiat ogłoszeń adopcyjnych ode mnie i borysa , już znalazło dom w ciągu 2 tyg w ten sposób 7 psiaków z hoteliku

Posted

czerda napisał(a):
Dasza będzie miała dzisiaj kilkadziesiat ogłoszeń adopcyjnych ode mnie i borysa , już znalazło dom w ciągu 2 tyg w ten sposób 7 psiaków z hoteliku

bardzo dziękujemy!!!!! Daszeńka ma już kilkadziesiąt ogłoszeń, ale nowe na pewno tylko pomogą DZIĘKUJĘ!!!

Posted

Zofija napisał(a):
Witajcie zrobię to ale nie dzisija siedzę codziennie w pracy po kilkanaście godzin dwa-ja nie mam dostępu do konta muszę zadzwonić , zebym dostała wyciąg-także proszę o cierpliwość

Zosiu, wiem, że jesteś zajęta, ale mam gorącą prośbę o pilne potwierdzenie wpłat na Daszę z bazarku. Może ktoś inny będzie mógł Cię wyręczyć?
Majqa wstrzymała wysyłki, mam zgłoszenie od Lidan, że przelew poszedł 01.06, reszta dziewczyn też już przesłała pieniądze.
Bardzo bym prosiła o sprawdzenie, bo dziewczyny mają prawo już się niecierpliwić a tego bym nie chciała.

Posted

zrobię to jak najszybciej będę mogła. Nie mam bezpośredniego dostępu do konta. Nie ma osoby, która może mnie wyręczyć. Już wysyłam maila o przysłanie mi wyciągu

Posted

Zofija napisał(a):
zrobię to jak najszybciej będę mogła. Nie mam bezpośredniego dostępu do konta. Nie ma osoby, która może mnie wyręczyć. Już wysyłam maila o przysłanie mi wyciągu

Zosiu, może mam mylne wrażenie, ale takie mam;), że masz na maxa obowiązki a pomocy żadnej. Jak czytam wątek Daszy i Sonii, to widzę, że w Oddziale Emira jest tylko jeden wolontariusz - czyli Ty. I próbujesz robić wszystko, choć moim zdaniem najwyższa pora, aby może w końcu kierownictwo się pojawiło i chociaż część obowiązków związanych z prowadzeniem wątków wzięło na siebie.

Posted

irenaka "kierownictwo" jak to nazywasz, haruje w terenie, podobnie jak Zosia i inni wolontariusze z Oddziału Cieszyńskiego. Widzisz ktoś musi też robić interwencje nawet na duże odległości, wozić psy i koty do wetów, do adopcji, robić kontrole przed i poadopcyjne, robić zdjęcia w schronisku, a później jeszcze siąść do kompa, poodpisywać na maile osób chętnych do adopcji naszych psów i kotów, aktualizować stronę schroniska w cieszynie którą prowadzimy i załatwiać inne sprawy. A wszystko to po godzinach pracy, bo jeszcze pracujemy zawodowo. Że o istnieniu rodziny nie wspomnę. Zrozum więc, że naprawdę nie każdy ma czas siedzieć na dogo, jeżeli robota w terenie jest właściwie cały czas, i to trzeba robić na bieżąco. Psiaki posiadające wątki na dogo to nie wszystkie psy którymi się tutaj zajmujemy, to jedynie część z nich. Oczywiście BARDZO WAŻNA, TAK SAMO WAŻNA, ale tylko część z nich. Apelowałabym więc o odrobinę zrozumienia - jedni są na dogo, inni w tym czasie pomagają w terenie. Każdy robi co może.

Posted

Proszę najpiękniej jak potrafię :modla: o potwierdzenie mojej wpłaty ponieważ kupiony na bazarku zestaw ma być prezentem :new-bday: dla kolegi i bardzo mi zależy, żeby prezent dotarł na czas :confused:

Posted

Lidan dopiero jutro będę miała aktualne wpłaty, ale jeżeli to mega pilne, to ja potwierdzam na własną odpowiedzialność!:-)

Posted

Dea napisał(a):
irenaka "kierownictwo" jak to nazywasz, haruje w terenie, podobnie jak Zosia i inni wolontariusze z Oddziału Cieszyńskiego. Widzisz ktoś musi też robić interwencje nawet na duże odległości, wozić psy i koty do wetów, do adopcji, robić kontrole przed i poadopcyjne, robić zdjęcia w schronisku, a później jeszcze siąść do kompa, poodpisywać na maile osób chętnych do adopcji naszych psów i kotów, aktualizować stronę schroniska w cieszynie którą prowadzimy i załatwiać inne sprawy. A wszystko to po godzinach pracy, bo jeszcze pracujemy zawodowo. Że o istnieniu rodziny nie wspomnę. Zrozum więc, że naprawdę nie każdy ma czas siedzieć na dogo, jeżeli robota w terenie jest właściwie cały czas, i to trzeba robić na bieżąco. Psiaki posiadające wątki na dogo to nie wszystkie psy którymi się tutaj zajmujemy, to jedynie część z nich. Oczywiście BARDZO WAŻNA, TAK SAMO WAŻNA, ale tylko część z nich. Apelowałabym więc o odrobinę zrozumienia - jedni są na dogo, inni w tym czasie pomagają w terenie. Każdy robi co może.

Widzę jeden pożytek z tego postu: już wiem kto jest kierownictwem:evil_lol:.
Zgłaszam więc wniosek racjonalizatorski;):
Proponuję, żeby kierownictwo przeliczyło czas jaki kierownictwu zajęło wystukanie tego postu i w tym czasie sprawdziło konto Fundacji i wrzuciło rozliczenie bazarku.

Dea napisał(a):
Lidan dopiero jutro będę miała aktualne wpłaty, ale jeżeli to mega pilne, to ja potwierdzam na własną odpowiedzialność!:-)

Mega pilne to by było dzień po wpłacie a nie po ośmiu:evil_lol:.

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
A moje 50 zł doszło?

Trzymaj się Daszeńko!:)

Dzisiaj uzupełnię wpłaty:) na pewno:) jeszcze raz dziękuję - wiesz za co:)

Posted

Uzupełnienie wpłat na Daszeńkę:
[FONT=Times New Roman]02.06. Lidan bazarek - 60zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]02.06. Rencia42- 26zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]04.06. Cymbianka- 20zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]04.06. Jolanta08- 15zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]08.06. Monika z Katowic -50zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]08.06. Krysia z Cieszyna - 30zł[/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=5]Na koncie Daszy jest na dzień 08.06. 751zł[/FONT]

Posted

Lidan napisał(a):
Proszę najpiękniej jak potrafię :modla: o potwierdzenie mojej wpłaty ponieważ kupiony na bazarku zestaw ma być prezentem :new-bday: dla kolegi i bardzo mi zależy, żeby prezent dotarł na czas :confused:

dotarło :). Mam nadzieję, ze zdążyłam:)

Guest Madziadalena
Posted

Daszka, trzymaj się maleńka :)