wapiszon Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Też poproszę nr konta. W tym miesiącu niewiele mogę przesłać ale w maju wyślę więcej. Quote
ewa36 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 wapiszon napisał(a):Też poproszę nr konta. W tym miesiącu niewiele mogę przesłać ale w maju wyślę więcej. Stokrotne dzieki Kochana Cioteczko :) Quote
Czarodziejka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ewo - do Lidla mam 30 km, więc będę raczej kupować w sklepie mięsnym. I tak mam różne szemrane układy i układziki ;) Stąd wątróbki i indyk. Dużo żelaza jest w wątróbkach drobiowych i Daszka dość często je dostaje. Pietruszkę też dodaję. Dziś bardzo wietrznie a Daszeńka bardzo aktywna. Była na spacerku, a potem wcale nie wróciła w bety, tylko wciąż chodzila za Julką, weszła z nią nawet do Sokołowej budy, miziała się, przytulała, wycierała żabki, dostała gnacik do obróbki i sama go sobie nawet z wora wyjęła powarkując na innych czekających w kolejce. Chłonie psina każdą sekundę życia i widzę, jak bardzo chce chodzić i być w nurcie życia. Kiedy Julka poszła z tabletką Sanprobi zawiniętą w plasterek przyleciała Hera i chciała kłapnąć, a Daszka przełykając wydała z siebie długie uuuu i nawet nie musiała się zmarszczyć by Hera poszła pouczona ;) Cieszy nas każdy uśmiech pyszczka Daszy. Ewo dzięki za te tablety! Quote
ewa36 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Czarodziejka napisał(a):Ewo - do Lidla mam 30 km, więc będę raczej kupować w sklepie mięsnym. I tak mam różne szemrane układy i układziki ;) Stąd wątróbki i indyk. Dużo żelaza jest w wątróbkach drobiowych i Daszka dość często je dostaje. Pietruszkę też dodaję. Dziś bardzo wietrznie a Daszeńka bardzo aktywna. Była na spacerku, a potem wcale nie wróciła w bety, tylko wciąż chodzila za Julką, weszła z nią nawet do Sokołowej budy, miziała się, przytulała, wycierała żabki, dostała gnacik do obróbki i sama go sobie nawet z wora wyjęła powarkując na innych czekających w kolejce. Chłonie psina każdą sekundę życia i widzę, jak bardzo chce chodzić i być w nurcie życia. Kiedy Julka poszła z tabletką Sanprobi zawiniętą w plasterek przyleciała Hera i chciała kłapnąć, a Daszka przełykając wydała z siebie długie uuuu i nawet nie musiała się zmarszczyć by Hera poszła pouczona ;) Cieszy nas każdy uśmiech pyszczka Daszy. Ewo dzięki za te tablety! Boże super ! To znaczy że życie jeszcze w niej jest Quote
Negrita8 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Bidusia, niech się cieszy życiem jak najdłużej, niech powarkuje słoneczko kochane może mi ktoś przesłąć nr konta? - bo już 2 podziękowania dostałam, a jeszcze nic dla Daszki nie wysłane, bo nie wiem gdzie Quote
ewa36 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Negrita8 napisał(a):Bidusia, niech się cieszy życiem jak najdłużej, niech powarkuje słoneczko kochane może mi ktoś przesłąć nr konta? - bo już 2 podziękowania dostałam, a jeszcze nic dla Daszki nie wysłane, bo nie wiem gdzie Dea prześle dane do wpłaty. Już powiadomiona :cool3: Quote
ewa36 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Kochane Daszkowe Cioteczki, trzeba kwestować i bazarkować dla Daszki na już ! Niunia musi przyjmować amigdalinę ciurkiem co najmniej przez pół roku, dawka którą teraz dostanie nie starczy na tyle - musi dostać codziennie dożylnie 3cm leku :shake: Mam na bazarek ksiązki i ciuszki, ktora z Cioteczek wesprze ? Quote
Czarodziejka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Daszeńka słonecznie wita wszystkich dzięki którym żyje bez bólu. Łapka ciężko chodzi, ale sunia pogodna. Quote
bela51 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 My tez witamy Daszenke i zyczymy zdrowia. Własnie usiłuje sklecic bazareczek dla Sunieczki. Powinien do wieczora powstac. Quote
ewa36 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 bela51 napisał(a):My tez witamy Daszenke i zyczymy zdrowia. Własnie usiłuje sklecic bazareczek dla Sunieczki. Powinien do wieczora powstac. Dziękujemy Cioteczko :loveu: To dzieki ludziom dobrej woli zawsze świeci słońce Quote
Zofija Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Negrita8 napisał(a):Bidusia, niech się cieszy życiem jak najdłużej, niech powarkuje słoneczko kochane może mi ktoś przesłąć nr konta? - bo już 2 podziękowania dostałam, a jeszcze nic dla Daszki nie wysłane, bo nie wiem gdzie Bardzo Ci dziękuję, konto wysłalam na pw Quote
Zofija Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 wapiszon napisał(a):Też poproszę nr konta. W tym miesiącu niewiele mogę przesłać ale w maju wyślę więcej. dziękuję!!!! wysłałam na pw Quote
wapiszon Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Wysłałam 30 zł, na razie więcej nie mogę. W maju też prześlę ale myślę,że uda się więcej :) Trzymaj się Daszeńko. Quote
ewa36 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Dziekujemy Cioteczki ! Kazda wplata ma znaczenie Quote
bela51 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Zapraszam na bazarek dla Daszki, prosze o podnoszenie i reklame http://www.dogomania.pl/threads/205834-Dla-mlodszych-i-starszych-elegantek-bazarek-na-leczenie-ONki-Daszy-do-17.04.br?p=16675607#post16675607 Quote
Czarodziejka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Dziękujemy za piękne ciuszki!!! Daszeńka stara się żyć najpiękniej jak potrafi. Je ze smakiem, spaceruje sobie uśmiechnięta swoimi ścieżkami, warczy i marszczy pyszczek kiedy potrzeba...a łapka wciąż skręcona. Ukochana, utulona, wycałowana i wygłaskana. Quote
wapiszon Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Czarodziejko,dziękujemy za to ukochanie, utulenie, wycałowanie i wygłaskanie :) Quote
ewa36 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 wapiszon napisał(a):Czarodziejko,dziękujemy za to ukochanie, utulenie, wycałowanie i wygłaskanie :) Dołączam całym sercem Malutka znalazła u Czrodziejki swój dom, to jest najważniejsze. Czuje się bezpieczna i wie że jest kochana Quote
ewa36 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Miej się dobrze słonko kochane ! Miałaś u Czarodziejki rok szczęsliwego życia - a dla psiaczków to całe życie Quote
bela51 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Kochane, zagladajcie na bazarek dla Daszki... prosze. Quote
Czarodziejka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Leki jeszcze nie dotarły Ewo, ale może jutro. Na bazarek zaglądamy. Daszeńka na krzywej łapce przekuśtykała ten dzień z uśmiechem na pyszczku. Quote
ewa36 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Czarodziejka napisał(a):Leki jeszcze nie dotarły Ewo, ale może jutro. Na bazarek zaglądamy. Daszeńka na krzywej łapce przekuśtykała ten dzień z uśmiechem na pyszczku. Ja też czuję skórą że będą jutro. Doślę jeszcze opakowanie fartakhelu i ampułki na które czekam. Trzeba Daszce pomóc Quote
ewa36 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Dobrego dnia Daszwńko. Moze dzisiaj dotrą leki Quote
Recommended Posts