Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

wapiszon napisał(a):
Też poproszę nr konta. W tym miesiącu niewiele mogę przesłać ale w maju wyślę więcej.

Stokrotne dzieki Kochana Cioteczko :)

Posted

Ewo - do Lidla mam 30 km, więc będę raczej kupować w sklepie mięsnym. I tak mam różne szemrane układy i układziki ;) Stąd wątróbki i indyk. Dużo żelaza jest w wątróbkach drobiowych i Daszka dość często je dostaje. Pietruszkę też dodaję.
Dziś bardzo wietrznie a Daszeńka bardzo aktywna. Była na spacerku, a potem wcale nie wróciła w bety, tylko wciąż chodzila za Julką, weszła z nią nawet do Sokołowej budy, miziała się, przytulała, wycierała żabki, dostała gnacik do obróbki i sama go sobie nawet z wora wyjęła powarkując na innych czekających w kolejce. Chłonie psina każdą sekundę życia i widzę, jak bardzo chce chodzić i być w nurcie życia. Kiedy Julka poszła z tabletką Sanprobi zawiniętą w plasterek przyleciała Hera i chciała kłapnąć, a Daszka przełykając wydała z siebie długie uuuu i nawet nie musiała się zmarszczyć by Hera poszła pouczona ;) Cieszy nas każdy uśmiech pyszczka Daszy. Ewo dzięki za te tablety!

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Ewo - do Lidla mam 30 km, więc będę raczej kupować w sklepie mięsnym. I tak mam różne szemrane układy i układziki ;) Stąd wątróbki i indyk. Dużo żelaza jest w wątróbkach drobiowych i Daszka dość często je dostaje. Pietruszkę też dodaję.
Dziś bardzo wietrznie a Daszeńka bardzo aktywna. Była na spacerku, a potem wcale nie wróciła w bety, tylko wciąż chodzila za Julką, weszła z nią nawet do Sokołowej budy, miziała się, przytulała, wycierała żabki, dostała gnacik do obróbki i sama go sobie nawet z wora wyjęła powarkując na innych czekających w kolejce. Chłonie psina każdą sekundę życia i widzę, jak bardzo chce chodzić i być w nurcie życia. Kiedy Julka poszła z tabletką Sanprobi zawiniętą w plasterek przyleciała Hera i chciała kłapnąć, a Daszka przełykając wydała z siebie długie uuuu i nawet nie musiała się zmarszczyć by Hera poszła pouczona ;) Cieszy nas każdy uśmiech pyszczka Daszy. Ewo dzięki za te tablety!

Boże super !
To znaczy że życie jeszcze w niej jest

Posted

Bidusia, niech się cieszy życiem jak najdłużej, niech powarkuje słoneczko kochane

może mi ktoś przesłąć nr konta? - bo już 2 podziękowania dostałam, a jeszcze nic dla Daszki nie wysłane, bo nie wiem gdzie

Posted

Negrita8 napisał(a):
Bidusia, niech się cieszy życiem jak najdłużej, niech powarkuje słoneczko kochane

może mi ktoś przesłąć nr konta? - bo już 2 podziękowania dostałam, a jeszcze nic dla Daszki nie wysłane, bo nie wiem gdzie

Dea prześle dane do wpłaty.
Już powiadomiona :cool3:

Posted

Kochane Daszkowe Cioteczki, trzeba kwestować i bazarkować dla Daszki na już !
Niunia musi przyjmować amigdalinę ciurkiem co najmniej przez pół roku, dawka którą teraz dostanie nie starczy na tyle - musi dostać codziennie dożylnie 3cm leku :shake:

Mam na bazarek ksiązki i ciuszki, ktora z Cioteczek wesprze ?

Posted

bela51 napisał(a):
My tez witamy Daszenke i zyczymy zdrowia. Własnie usiłuje sklecic bazareczek dla Sunieczki. Powinien do wieczora powstac.

Dziękujemy Cioteczko :loveu:
To dzieki ludziom dobrej woli zawsze świeci słońce

Posted

Negrita8 napisał(a):

Bardzo Ci dziękuję, konto wysłalam na pw

Posted

Dziękujemy za piękne ciuszki!!!
Daszeńka stara się żyć najpiękniej jak potrafi. Je ze smakiem, spaceruje sobie uśmiechnięta swoimi ścieżkami, warczy i marszczy pyszczek kiedy potrzeba...a łapka wciąż skręcona. Ukochana, utulona, wycałowana i wygłaskana.

Posted

wapiszon napisał(a):
Czarodziejko,dziękujemy za to ukochanie, utulenie, wycałowanie i wygłaskanie :)

Dołączam całym sercem
Malutka znalazła u Czrodziejki swój dom, to jest najważniejsze.
Czuje się bezpieczna i wie że jest kochana

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Leki jeszcze nie dotarły Ewo, ale może jutro.
Na bazarek zaglądamy.
Daszeńka na krzywej łapce przekuśtykała ten dzień z uśmiechem na pyszczku.

Ja też czuję skórą że będą jutro.
Doślę jeszcze opakowanie fartakhelu i ampułki na które czekam.
Trzeba Daszce pomóc