pentu Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 BOB W GONCZYCH POLSKICH NEMROD KŁUSUJACA SFORA(FCI) Gratulacje Grzes i Asia Quote
JASMIN Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Jak tam po wytawie? Ma ktoś może jakieś fotki?:cool3: Jeżeli ktoś ma to ja bardzo proszę o jamniki długowłose mini i królicze ;). Możecie przesłać na maila monika.psy@op.pl Z góry dziękuję za fotki jeżeli ktoś takowe posiada. I oczywiście [SIZE=5]OGROMNE GRATULACJE [SIZE=2]dla zwycięsców!! Quote
pentu Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 przed chwila sie 9 ta grupa skonczyla 3 cia na grupie Sasquehanna Sabda chinski grzywacz Quote
pentu Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 wiem tylko ze Bis buldog angielski ten co w Szczecinie 20052 lhasa apso 3 afgan a grupa 6 gonczy polski Namrod kłusujaca sfora grupa 9 1 lhasa aspo Patryka Bukowczna 2 shihtzu bohemia akro 3 chinski grzywacz powder SASQUEHANNA(FCI)SABDA Quote
jo-jo Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Eve i jak wam z Akselem poszło?? Znasz wyniki dogów?? Quote
kivik Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 a mojej suce coś się wbiło w łapę i kulała..oczywiście tylko na ringu..jak się wyleżała to jej przeszło:( miło, że sędzia powiedział, że wygrałaby, ale to nie to samo:(:(buuuu Quote
Dzidtka_Gl Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 pentu napisał(a):wiem tylko ze Bis buldog angielski ten co w Szczecinie 20052 lhasa apso 3 afgan a grupa 6 gonczy polski Namrod kłusujaca sfora grupa 9 1 lhasa aspo Patryka Bukowczna 2 shihtzu bohemia akro 3 chinski grzywacz powder SASQUEHANNA(FCI)SABDA ale Patryk ma shih tzu a nie lhasa ?? chyba ze to był lhasak z Czech ??? Quote
JASMIN Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Zna ktoś może wyniki jamników długowłosych mini i króliczych? Nie jest tego dużo, tylko trzy w dwóch rasach: Jamnik długowłosy króliczy Suki - użytkowa LASICKA z Nedosinskeho haje Jamnik długowłosy miniaturowy Psy - otwarta BALU z Poodri Jamnik długowłosy miniaturowy Suki - championów GINGER GENIE Kalokagathia Fai I jeżeli ktoś miałby zdjęcia jamników długowłosych mini i króliczych to bardzso proszę na maila monika.psy@op.pl Z góry dziękuję Quote
Ania_Carmen Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 To my się pochwalimy. Tosca BIS szczeniąt!!! :-) Niestety samo sędziowanie goldenów zostawie bez komentarza :shake: ale i tak warto było :lol: Quote
Shanny.. Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 BOG VII 1. Pointer - FARA Brutar 2. Wyżeł weimarski krótkowłosy 3. Seter irlandzki - ST'PETERSBURG z Arislandu (Moje "maleństwo" :lol:) Ma ktoś fotki? Quote
flashka-g Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 kivik napisał(a):a mojej suce coś się wbiło w łapę i kulała..oczywiście tylko na ringu..jak się wyleżała to jej przeszło:( miło, że sędzia powiedział, że wygrałaby, ale to nie to samo:(:(buuuu kivik dzieki jeszcze raz przepraszam za problem:)) na szczescie dotarłam i opłacało sie zostac:cool3: Quote
flashka-g Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Agappe napisał(a):a jak tam BOG V?? Bog chow chow 2 husky...3..??? Quote
kivik Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 flashka-g napisał(a):kivik dzieki jeszcze raz przepraszam za problem:)) na szczescie dotarłam i opłacało sie zostac:cool3: gratulacje:) przy okazji sunia jest śliczna:) cieszę się, że dotarłaś do domu. Mam nadzieję, że bez problemow:) do zobaczenia znowu gdzies przy ringu:evil_lol: Quote
kivik Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 flashka-g napisał(a):pewnie w Bytomiu???:cool3: dokładnie:) Quote
maga18 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='Ania_Carmen']To my się pochwalimy. Tosca BIS szczeniąt!!! :-) Niestety samo sędziowanie goldenów zostawie bez komentarza :shake: ale i tak warto było :lol: widzialam widzialam :) GRATULUJE!!! a oto prezencik :lol: Flashka GRATULUJE!!! :klacz: Quote
maga18 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Nitencja napisał(a):a BOG III?? I Westie II ? III Airedale Terier Quote
Recommended Posts