Paula03 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Bo ona jest słodka! Ale do kota to chciała podejść! A Kaja miała kota na rękach, bo musiała go zanieść do pana Marka, ponieważ miał kleszcza! Tak sobie myślę, żeby te nasze psy nie miały po spacerach kleszczy! Quote
kajkoowa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Paula03']Bo ona jest słodka! Ale do kota to chciała podejść! A Kaja miała kota na rękach, bo musiała go zanieść do pana Marka, ponieważ miał kleszcza! Tak sobie myślę, żeby te nasze psy nie miały po spacerach kleszczy![/QUOTE] No jak go wymacałam i miał to trzeba było go zanieść, bo on był już wpięty, tak to bym go zdjęła :) Quote
Paula03 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Wiem, wiem tak jak z Keli :p Ale zdjęłabyś tylko przez liścia! Quote
Paula03 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 A więc Dora na spacerku była grzeczna! Najpierw wyszłyśmy poza schronisko to wszystko ją ciekawiło, nawet kot, ale złych zamiarów nie miała! Przez pół drogi była zajęta oglądaniem, ale jak doszłyśmy na polane zaczęła ze mną biegać, a potem nam pozowała! W trakcie zabawy podchodziła i skakała na ludzi, ale dla zabawy! Poza tym to ona jest świetna, ale w boksie jest w ogóle inna!!! Quote
kajkoowa Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Dora, co ty robisz u mnie na 4 stronie? zmykaj na pierwszą! Quote
Paula03 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Dora w boksie cały czas stoi koło budy, ponieważ boi się Borysa... Ale za to na spacerku jest w ogóle inna: CDN Quote
mamanabank Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Brawo dziewczyny, jak zwykle z resztą, Dora jest piękna, ogłoszenia trzeba jej zrobić i szybko dom znajdzie, tylko sterylka najsamwpierw :-) Quote
Figafiga Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Pięknie wygląda Dora ;-) owczarzyca nr 1 Quote
Romka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Na zdjęciach prawdziwy owczarek!Moze mozna by wybrac ,któres z tych zdjęc do ogłoszeń a o sterylke poprosimy w tzw międzyczasie? Quote
perdusia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 O Boziu jaka ona piękna, normalnie cud dziewczyna. Quote
mamanabank Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Wstawiłam Dore tutaj http://www.dogomania.pl/threads/183036-AdoptujAE-ON-kowAE-suniAE-PoznaA Quote
Tymonka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Błagam o pomoc , maluchowi grozi śmierć ( za stodołą ) http://www.dogomania.pl/threads/182900-Nie-umiem-szczekaAE-czy-to-oznacza-dla-mnie-A-mierAE Quote
Romka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='mamanabank']Wstawiłam Dore tutaj http://www.dogomania.pl/threads/183036-AdoptujAE-ON-kowAE-suniAE-PoznaA Widziałam ale pewnie nic z tego nie bedzie! Quote
mamanabank Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 No niestety nasze działania składają się z wielu kroków, z których nic nie wynika... i z niewielu, z których wynika sama radość. Quote
Figafiga Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 człowieku zauważ Dorę...spraw, by smutek postarzałej fotografii znikł i pojawiło się piękne słońce w nowym domku!!! Quote
mamanabank Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Była Pan w schronisku, szukał ONka do adopcji, ale powiedział, ze Dora jest za stara... wpadł mu w oko pies, który jest na kwarantannie Quote
Figafiga Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 a temu piękniusiowi na kwarantannie KONIECZNIE trzeba ciachnąć jajka!!!!bo jest idealny do pseudohodowli Quote
Romka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Dora przy kratach boksu a w budzie Borys,pilnujacy kości! Quote
Paula03 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Wieczorem wrzucę jej zdjęcia, bo zaraz idę sprawdzić co u mojej Keli(towarzyszki do spacerów), bo wczoraj była umierająca! Quote
Recommended Posts