Figafiga Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 DORA ma dom! [FONT=Arial]Dora ma 4 lata ,pilnowała działki i miała swojego własciciela ale suczka była zbyt zajadła w wykonywaniu swoich obowiązków stróża i zapamiętale pilnowała obejścia tak,że az okoliczni mieszkańcy zaczęli sie jej bać i zgłosili do schroniska.Ale po Dorę nikt nie przyszedł i nie odebrał jej ze schroniska.I tak pies ,który dobrze wykonywał swoje zadanie stróża trafił do schroniskowego boksu.Gdyby własciciel Dory poświęcił jej choć kilka chwil więcej niż tylko podawanie jedzenia Dora nie byłaby tak izolowana od kontaktów z ludżmi.Pozostawiony bez własciciela psiak zaczął budzić zaniepokojenie mieszkańców okolicznych domów.W schronisku Dora uwaznie przygląda się wszystkiemu dookoła ale chętnie przyjmuje smakołyki z ręki.Ma dużo nowych wrazeń i nowych bodżców.Dora byłaby świetnym stróżem podwórka ale musi mieć kontakt ze swoim włascicielem.szukamy odpowiedzialnego domu dla Dory.Przed adopcją Dora będzie wysterylizowana.[/FONT] nasz wątek główny http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t Quote
mamanabank Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Kolejna sunia, któej na oczy nie widziałam, gdzie ona się przede mną ukryła? Czy to jest nowa sunia, w boksie kwarantanny, tam gdzie był jamnik Pieprz? Quote
kajkoowa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Tak, to ona, siedzi naprzeciwko takiej młodej suni :) Quote
Figafiga Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 tak siedzi tam gdzie Pieprz, Zołza siedziała i Fizia...mamanabank do okulisty czas iśc ;-) Quote
Paula03 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Dora jest bardzo fajną sunią. Uwielbia być głaskana :) Quote
Romka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ale zauważyłam ,że nie lubi kocurków!Łiskas schroniskowy mialby sie z pyszna gdyby zobaczył Dore na dziedzincu a nie w boksie! Quote
Paula03 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 W sobotę trzeba zabrać Dorę z boksu na spacer, żeby miała ładne zdjęcia bez krat! Quote
Romka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Tak ale musimy byc ostrozne bo Dora wyglada mi na suczke która nie daje sobie w kasze dmuchac! Quote
Romka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Oczywiście tym razem ja zgłaszam sie do pomocy! Quote
Paula03 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Dora to bardzo fajna sunia, w sobotę siedziała przy kratach i prosiła o głaski. Dora siedziała ze Śnieżką i Boryskiem :) Quote
Romka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Okazuje sie ,ze Dora ma właściciela,który do tej pory nie zgłosił się po suczkę! Quote
Paula03 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Nie wierzę, ale czy ten właściciel wie, że Dora jest w schronisku? Quote
Romka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Wie na pewno,sąsiedzi zdążyli mu powiedzieć ale po co na płacic za pobyt psiaka w schronisku lepiej niech zostanie a on znajdzie sobie drugiego.Moze lepiej Dorze znależć inny domek. Quote
Recommended Posts