Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agama !!Sprobuj Fenistil w zelu ,albo stary domowy sposob - maslanke na oparzenia słoneczne.Mam nadzieje ,ze bedzie ok.W sumie u moich to jeden dzien starcza zeby rumien po za duzej dawce słonka znikł.Trzymam kciuki za " blednięcie ".

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki Aniu:lol: powiem w sekrecie ,ze Sasquehanna Makutra Zikkurat to zjawiskowa sunieczka ,lada chwila zaczyna kariere wystawowa-cudo ,cudo i jeszcze raz cudo:loveu:

Posted

Super!!!Makutre widziałąm niestety tylko na zdjeciu w wieku szczeniecym,ale fajniusie baby z niej było wtedy :loveu:
Napisz jak skorka Kiki? Zeszło zaczerwienienie????

Posted

niestety nie zniklo i teraz wyglada jakby to byly zadrapania od krzaczorow-Kiki niestety nie bawila sie z grzywaczkami tylko na polach dorownywala w biegu owczarkowi niemieckiemu,to byl jej kompan do zabawy:shake: grzywaczki buszowaly w zagonie zyta,a Leus z Kiki w dzikich malinach,kilka kolcy z niej wyjelam,chyba jeszcze raz udam sie do lecznicy i przyniose plyn na szybko gojace sie rany

Posted

wrocilismy z lecznicy,dzisiaj miala dyzur ta sama wetka co wczoraj i stwierdzila,ze faktycznie zarozowienia na bialej skorce zeszly,ale to co ma na klatce i od wewnetrznej strony lapek to chyba nie tylko od krzaczorow,dostalismy oxycort w masci,jutrzejsza wystawka pod wielkim znakiem zapytania,nie ma tragedii ale nie jest idealnie

Posted

nie jest czerwona tylko brazowa i wszystko zchodzi,obrzeki po zadrapaniach rowniez,przestala wylizywac,zobaczymy co bedzie rano-dziekuje za zainteresowanie:lol:

Posted

Natalia:) napisał(a):
Zdaje mi sie, że mój post może tu pasować :razz: No więc kiedys kupiłam za jakiejs miedzynarodowce szampon firmy Summerwinds. Efekty były takie sobie. Nawet dopierał, ale myslalam o czyms lepiej. Wy macie juz jakies w tym doswiadczenie, a mnie przydalaby sie pomoc. :cool3: Czy znacie jakis dobry szampon do białej siersc, zeby odprac porzadnie przed wystawa psa i zeby dodac wlosom objetosci, bo Michał to 100% grzywacz bezwlosy z małą iloscia wlosow, nie semi.

Natalo polecam sama wypróbowałam są superrrrrrrrrr
IV SAN BERNARD
I SZAMPON DO BIAŁAEJ SIERŚCI LINIA VANESIA -jest super gęsty niebieski wypiera dokładnie polecam troche wysusza skórę ale kup też odzywkę tej samej firmy
PEK I zostaw rozcięczoną na włosie bez spłukiwania
bedziesz miec piękną biel i fuul włosa
szampon ok 40zł a odżywka 55 zł
wszystko do rozcięczania :lol:

• 9 months later...
Posted

Wyprobowałam na swoim grzywaczu preparat Bio-Groom "Super Cream" bardzo skondensowany, rozciencza sie go z wodą (2 łyzki na 0,5 wody) i wmasowuje w sierść psa, nie pozostawia osadu , sierśc wyglada super. Mozna to też stosować dodajac do kąpieli a takze do smarowania skóry u łysoli poniewaz dziala pielęgnujaco zarówno na sierść i skórę.Stosowałam to tez na psach innych ras,które maja długą sieść lub po prosu przesuszoną , łamliwa i zakołtuniona .
Jak czesto kąpiecie swoje grzywki?

Posted

Chcialam sie z Wami podzielić spodobem na zacieki pod oczami, wcześniej uzywałam tego kosmetyku jedynie dla białych psów ale mozna uzyc tez dla innych majacych problem z tymi rdzawymi plamami. .Rzeczywiscie sie sprawdza, efekt widac od razu po nałożeniu jak i przy dlugotrwałym uzywaniu zabezpiecza przed powstawaniem zacieków. To jest taka pasta Bio-Groomu "Stain Free".

Mordka po tym kremie wyglada znacznie lepiej:)

Posted

Co do zacieków pod oczami to ja używam All Systema '' super whitening gel'' według mnie sie dobrze sprawdza kiedy sie go używa od razu po goleniu pyszczka. A ja mam takie pytanko dlaczego grzebienie obrotowe według Was sie nie sprawdzają bo ja używam obrotówki i nie mam problemów z Silky włosem. Pozdrowiona ;)

• 4 weeks later...