hop! Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [FONT=Verdana][FONT=Verdana]Sara [/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana]jutro trafi do hotelu w okolicach Wieliczki i [/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana]będzie pod opieką tamb. [/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]Sara to 9-miesięczna suczka, średniej wielkości, wzięta z krakowskiego azylu pod koniec lipca. Jej sen o domu spełnił się, ale na krótko. W ciągu jednej chwili z radosnego pieska stała się przerażonym stworzeniem, którego smutnych oczu nie da się zapomnieć. Bardzo źle znosi powrót do boksu. Pragnie kontaktu z człowiekiem, który jej już nigdy nie zawiedzie. Sara odpłaci psią miłością i przywiązaniem. [/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]Kontakt w sprawie adopcji: [/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana]tel. 510 278 239[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana]e-mail: tamaraart@vp.pl[/FONT] Banerek [FONT=Verdana] [/FONT] Quote
tamb Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Julitko, dziękuję za założenie wątku i banerk. Jutro rano zawożę sunię do hotelu. A nie planowałam kolejnego psa. Quote
hop! Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 tamb napisał(a):Julitko, dziękuję za założenie wątku i banerk. Jutro rano zawożę sunię do hotelu. A nie planowałam kolejnego psa. Kota również nie planowałaś - http://www.dogomania.pl/threads/180885-Czarny-czeka-na-dom-w-ktA-rym-bAE-dzie-jedynym-ukochanym-kotem. ;) Quote
epe Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Dziewczyny! Czy wiecie co się działo w tym "domu",bo sunia strasznie przerażona:-( A piękna bestyjka,tylko wielka!;) Ona jak dog,czy mniejsza? I mam nadzieję,że osoby,które ją oddały już nigdy,żadnego psa nie będą mogli dostać:mad: Właśnie za to przerażenie suni - schron już zna,więc ten stan wynika chyba z tego co doświadczyła w domu? Quote
tamb Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Sunia jest średnia, do kolana z główką. Poznałam powody oddania suni i nie mam siły o tym pisać. Ludzie mnie załamują. "Właścicielka" zobaczyła mnie w "Kundlu ..." i poprosiła o pomoc. Wzięłam bo sunia nie mogła trafić do schroniska. W drodze do hotelu dowiedziałam się, że sunia nie jest zaszczepiona, sunia w hotelu rzuciła się na jedzenie. Jest bardzo biedna ale teraz będzie już tylko lepiej. Quote
hop! Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Sara ma niewyróżnione allegro i kilka innych ogłoszeń. ;) Quote
tamb Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Sara jest potwornie wystraszona, czołga się i piszczy przy każdym gwałtownym ruchu, w hotelu nieustannie szczeka. Potrzebny dom tymczasowy. Pomocy! Quote
hop! Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 tamb napisał(a):Sara jest potwornie wystraszona, czołga się i piszczy przy każdym gwałtownym ruchu, w hotelu nieustannie szczeka. Potrzebny dom tymczasowy. Pomocy! Miała być łatwa adopcja, a tu kolejna trudna... Quote
dorota1 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 tamb napisał(a):Sara jest potwornie wystraszona, czołga się i piszczy przy każdym gwałtownym ruchu, w hotelu nieustannie szczeka. Potrzebny dom tymczasowy. Pomocy! Tamarko, ona się zachowuje tak jak zachowywała się moja Mila czyli musiała przeżyć coś okropnego.:shake: Quote
hop! Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Wydaje mi się, że Sara mimo wszystko szybko znajdzie dom. Ma w sobie coś niezwykłego... Quote
hop! Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Sara jest dzisiaj w gazecie Metro. ;) I w DP też. :lol: Quote
tamb Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Kilka obiecujących a dzisiaj pierwsze spotkanie. Quote
hop! Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Mam nadzieję, że Sara trafi do któregoś z zainteresowanych domów. Quote
dorota1 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 tamb napisał(a):Sara ma wspaniały dom z kocią koleżanką. To super, a jak ona się miewa? Czy dalej taka zalękniona? Quote
tamb Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Dom znalazła z gazety Metro, podziękowania dla hop! za umieszczenie. Sara tylko pierwsze dwa dni była zalękniona, potem reagowała już normalnie. W nowym domku biegała zadowolona jakby mieszkała tam od zawsze. Quote
hop! Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Cieszę się, że Sara ma dom. Zmieniam tytuł wątku. ;) Quote
hop! Posted March 15, 2010 Author Posted March 15, 2010 Sara ma nowe, oryginalne imię - Hauka. :lol: Quote
hop! Posted March 15, 2010 Author Posted March 15, 2010 Dzięki ogłoszeniom Sary znalazły domy również inne suczki m.in. Liza. :lol: Quote
epe Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Dziewczyny! To napewno Sara?:lol: Gdzie się podziała tamta ciężko wystraszona? Bardzo,bardzo się cieszę:multi: Domek super,skoro tak sunię odmienił! Quote
tamb Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Hauka ma wspaniały dom a trzy inne sunie też znalazły z jej ogłoszenia. Quote
dorota1 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ale fajne zdjęcia, aż trudno uwierzyć, że to ta sama sunia.;) Quote
Recommended Posts