Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak się wczoraj okazało Sofi wcale nie jest Sofi:)
Ma na imię Sabcia a nazwana tak przez pracownika schroniska.
Niedźwiedzica jak ją też nazywają i jak widać w powyższym filmie lubi kopać sobie jamę:p Parówy jej dalej smakują ale jakoś nie żebra o nie :)
Dzisiaj wyszła na mały spacerek poza schronisko :)
uszy postawione do góry, czujna, ale spacerek się jej podobał. nie narzekała:D
Do kłótni Neli i Tiny też się nie wtrąciła... wie że baby czasami tak muszą:diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

:loveu:Piękne
Naprawę dziękuje... mam taką prośbę, bo niestety nie potrafię tego zrobić:p
Zrobiłby ktoś zdjęcia Sabci bez tła:) jakieś dwa najfajniejsze. to nowe ogłoszenie bym zrobiła :) i potem czekać na odzew :razz:

• 2 weeks later...
Posted

Pora coś napisać więc... :) Sabcia opanowała komendę siad (czasami siądzie bokiem do mnie czasami przodem, ale opanowała komendę:)
a więc psinka ta nadawałaby się dla jakiejś starszej osoby, ponieważ nie ciągnie na smyczy i nie potrzebuje dużo ruchu:D
lubi wykopać sobie jamę w której się kładzie.
Sabcia jest poogłaszana na różnych serwisach internetowych.... na razie bez skutku.
Starsze osoby raczej nie wchodzą na internet więc stąd prośba do was dziewczyny ;)
potrzebuje jakiś starszych osiedli że tak powiem do rozwieszenia psinki mojej :) na klatkach albo gdzie starsi ludzie bywają... ogłoszenia oczywiście wydrukuje:)

Posted

a więc nie będę się rozpisywać... Sabcia poszła do domu:)z tego co usłyszałam to wzięta przez starszą panią:)
Nie mówię że nawet P. Ania nie wiedziała o jej adopcji:D i czekałyśmy pod jej pustym boksem aż wyjdzie;)

Napisze coś więcej po wizycie po adopcyjnej( mam nadzieję że już wkrótce :)