Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial Narrow]Sofi albo jak kto woli Sabcia :)[/FONT]
http://www.katowice.schronisko.net/adopcja-id-43851.html

rasa:
mieszaniec

sterylizacja:
nie
szczepienia:
tak
odrobaczenie:
tak

[FONT=Arial Narrow]
[/FONT]

[FONT=Arial Narrow]Suczka grzeczna i zrównoważona.W schronisku od 26. 07. 09.Jest średniej wielkości.Dzisiaj była trochę przerażona wyjściem, ale z czasem będzie lepiej. Nie ciągnie na smyczy.Wobec innych psów bardzo tolerancyjna (z każdym psem się chciała bawić).
[/FONT][FONT=Arial Narrow]Na razie nie zna żadnych komend.Jak na razie smakują jej parówki ;) -dzisiejsze nagrody.

[SIZE=2]

[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Po spacerku :)
Więc Sofi normalnie już wychodzi z boksu i cieszy się na mój widok :loveu:( gorzej z wchodzeniem do niego)
Już nie jest taka nieśmiała, merda ogonkiem i nawet dała się ostatnio wyszczotkować :evil_lol: Komend na razie nie wiem jak uczyć... bo biedactwo boi się uniesionej ręki.
Do zabawy z innymi psami się garnie, ale nie lubi natręctwa szalejących za nią piesków :D

Posted

maciaszek napisał(a):
Jeszcze chwila i zrozumie, że nie trzeba bać się ludzkiej ręki. Bidula, ktoś ją musiał lać... :(.

:( dobrze, że ma Anię teraz :)

Posted

Dziękuje Ci za tą małą sesje :)
(odwdzięczę się Tince -wiemy jak :D:D:D)

Więc jakieś postępy: Sofi zaczęła merdać i jest coraz bardziej wesolutka :) Oczywiście kobieta nie wybrzydza i smakuje jej wszystko co jej przyniose. Nie musze się powtarzać żę kocha się tulić do mnie (w końcu zaufała komuś ).Umie siadać ale robi to z wielkim strachem...
I cóż oby tak dalej... aż do znalezienia domku :)

Posted

saphira18 napisał(a):
Dziękuje Ci za tą małą sesje :)
(odwdzięczę się Tince -wiemy jak :D:D:D)

Więc jakieś postępy: Sofi zaczęła merdać i jest coraz bardziej wesolutka :) Oczywiście kobieta nie wybrzydza i smakuje jej wszystko co jej przyniose. Nie musze się powtarzać żę kocha się tulić do mnie (w końcu zaufała komuś ).Umie siadać ale robi to z wielkim strachem...
I cóż oby tak dalej... aż do znalezienia domku :)

W końcu się znajdzie ;)

• 3 weeks later...
Posted

hmm... trzeba by coś napisać :)
no to może próbowaliśmy uczyć siad, ze skutkiem różnym :) ale Sofi nie jest to niezbędne
mogę napisać że wariuje jak wychodzi z boksu i dwa kółeczka biegiem ją uspakajają :D
nadal wcina parówki i lubi bardzo być głaskana( fajnie mruczy )
Ogólnie od początku bardzo się otwarła, myślę że jest gotowa do adopcji. Tylko żeby dobrze trafiła!bo jest naprawdę milusia:*