Jump to content
Dogomania

3 dni pies w rowie, z okiem na wierzchu....pomocy!!

Recommended Posts

Posted

Witajcie już jestem jak Kubuś się czuje? Ja też pomogę w miarę możliwości.
Poszukam może jeszcze coś się znajdzie na bazarek.
Wszystko się uda
kochany Maluszek jak będzie już po kastracji to domek znajdzie się migiem.:lol::lol:

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ghanima napisał(a):
Wysłałam pieniążki obiecane dla Kubunia. Ściskam Was wszystkich a pieseczka najbardziej, oczywiście :)

Tak...zdecydowanie jesteś aniołem:)

Posted

U Kubusia wszystko dobrze, jutro postaram się go trochę obfocić, coby pokazać Wam jak chłopak z dnia na dzień pięknieje:)

Kolejna wpłata od wenia41 dziękuję:)
Niestety pieniążków wciąż jest za mało, szczególnie jeżeli miałyby być konsultację u okulisty [a uważam, że są one bardzo potrzebne].

Posted

eneda napisał(a):
Na razie wszystko w porządku :)

Łapkę będziemy operować najprawdopodobniej w piątek.

Od jednego Aniola (kwota ktora deklarowal to 300 zł) mogę miec pieniązki dopiero w przyszlym tygodniu...(ma wyslac w sobote ale to przelew zza granicy) nie wiem więc co robic..mogę wysłac jesli trzeba na juz pieniażki ze swojej kieszeni, ale jesli nie jest to koneiczne, to mysle, ze na koniec przyszlego tygodnia pomiwnny byc na Twoim koncie- napisz więc co robic..
Ukryty Smok miala wyslc we wtorek wiec dzis powinny byc (200 zł) a 350 zł miało pójśc wczoraj- więc chyba tez bedzie dziś, najpóźniej jutro..:)

Posted

Eneda Bardzo się cieszę że wszystko dobrze. Kubuś jest taki kochany i mądry a jaki dzielny z niego psiak.
Wszystko się uda. Najważniejsze że maleństwo ma dobrą opiekę.
Ucałuj Maluszka od Naszej całej gromadki osób zainteresowanych Jego losem.:lol::lol:

Posted

Igiełka napisał(a):

Ucałuj Maluszka od Naszej całej gromadki osób zainteresowanych Jego losem.:lol::lol:

Czyli od wielu cioć i od dwóch wujków ;)

Posted

Przepraszam z OT, ale...

...ale na wątku Johny'ego nie ma prawie nikogo, nikt się nim nie interesuje. Psiak najlepsze lata swojego życia marnuje w schronisku... Pewnie już dawno miałby dom, gdyby nie to, że ma problemy neurologiczne (padaczka, niedorozwój móżdżku). Proszę, zajrzyjcie na jego wątek, ja już nie mam pomysłów, jak mu pomóc

http://www.dogomania.pl/threads/117459-chory-na-padaczkAE-Johny-mA-ody-rezolutny-psiak-a-caA-ym-jego-A-wiatem-jest-Azyl

Posted

gonia66 zrób jak Wam wygodnie, jak pieniążki wypłyną pod koniec tygodnia też będzie dobrze:)

Są też kolejne wpłaty:
Ghanima - 350 zł
Leyla - 100 zł
Ukryty Smok - 200 zł
[brak nicku] - 100 zł

Rozmawiałam też z prezesem TOZU [oddział kielecki] dołoży się również do leczenia Kubusia.

Bardzo wszystkim dziękuję:):):)

Kubuś dziś będzie miał zabieg łapki, chłopak się ma swietnie, oczko wygląda coraz lepiej, także nie ma na co czekać.

Dziękuję jeszcze raz :)

[Niestety ja od wczoraj jestem nieprzytomna, zatrułam się czymś i siedzenie przy komputerze próbuję ograniczyć do minimum....do tego kolejne telefony, kolejne zwierzaki.....]

Posted

eneda napisał(a):
gonia66 zrób jak Wam wygodnie, jak pieniążki wypłyną pod koniec tygodnia też będzie dobrze:)

Są też kolejne wpłaty:
Ghanima - 350 zł
Leyla - 100 zł
Ukryty Smok - 200 zł
[brak nicku] - 100 zł

Rozmawiałam też z prezesem TOZU [oddział kielecki] dołoży się również do leczenia Kubusia.

Bardzo wszystkim dziękuję:):):)

Kubuś dziś będzie miał zabieg łapki, chłopak się ma swietnie, oczko wygląda coraz lepiej, także nie ma na co czekać.

Dziękuję jeszcze raz :)

[Niestety ja od wczoraj jestem nieprzytomna, zatrułam się czymś i siedzenie przy komputerze próbuję ograniczyć do minimum....do tego kolejne telefony, kolejne zwierzaki.....]
NO ja juz wysłałam:) Ta pieniązki od Ukrytego Smoka:) A ten ANiołek wyśle na moje konto 200zł, żebys enedo czuła się bezpieczniej:)
Kolejna kwota od jeszcze jednego Anioła bedzie w przyszlym tyg- ok 300 zł:):)Na razie jestescie zabezpieczeni- prawda..??