Igiełka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Witajcie już jestem jak Kubuś się czuje? Ja też pomogę w miarę możliwości. Poszukam może jeszcze coś się znajdzie na bazarek. Wszystko się uda kochany Maluszek jak będzie już po kastracji to domek znajdzie się migiem.:lol::lol: Quote
eneda Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Kolejne wpłaty: Nikuś 25 zł Meganka 100zł Dziękuję pięknie :) Quote
Ghanima Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Wysłałam pieniążki obiecane dla Kubunia. Ściskam Was wszystkich a pieseczka najbardziej, oczywiście :) Quote
Nikus Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ghanima napisał(a):Wysłałam pieniążki obiecane dla Kubunia. Ściskam Was wszystkich a pieseczka najbardziej, oczywiście :) Tak...zdecydowanie jesteś aniołem:) Quote
Ghanima Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Nikus napisał(a):Tak...zdecydowanie jesteś aniołem:) Nikus, Ty skubańcu - pod włos mnie bierzesz! ;) Ale i tak Cię lubię :eviltong: Quote
Nikus Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ghanima napisał(a):Nikus, Ty skubańcu - pod włos mnie bierzesz! ;) Ale i tak Cię lubię :eviltong: bardzo mi miło:eviltong: i wzajemnie;) Quote
wenia41 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 I jak Kubuś po nocce się czuje? jak łapka kiedy decyzja będzie podjęta - czy gips czy śruba? Quote
eneda Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Na razie wszystko w porządku :) Łapkę będziemy operować najprawdopodobniej w piątek. Quote
Nikus Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 To wymiziaj go od wszystkich jak go będzeisz widziała:) Quote
eneda Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 U Kubusia wszystko dobrze, jutro postaram się go trochę obfocić, coby pokazać Wam jak chłopak z dnia na dzień pięknieje:) Kolejna wpłata od wenia41 dziękuję:) Niestety pieniążków wciąż jest za mało, szczególnie jeżeli miałyby być konsultację u okulisty [a uważam, że są one bardzo potrzebne]. Quote
agnieszka24 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Zapraszam na bazarek szczeniakowy !!! :Dog_run: http://www.dogomania.pl/threads/180129-NOWE-FOTKI-Chcesz-chrzeA-niaka-Wybierz-imiAE-dla-szczeniaka-do-15-marca Zajrzyjcie chociaż i podrzućcie czasem :modla: Quote
gonia66 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 eneda napisał(a):Na razie wszystko w porządku :) Łapkę będziemy operować najprawdopodobniej w piątek. Od jednego Aniola (kwota ktora deklarowal to 300 zł) mogę miec pieniązki dopiero w przyszlym tygodniu...(ma wyslac w sobote ale to przelew zza granicy) nie wiem więc co robic..mogę wysłac jesli trzeba na juz pieniażki ze swojej kieszeni, ale jesli nie jest to koneiczne, to mysle, ze na koniec przyszlego tygodnia pomiwnny byc na Twoim koncie- napisz więc co robic.. Ukryty Smok miala wyslc we wtorek wiec dzis powinny byc (200 zł) a 350 zł miało pójśc wczoraj- więc chyba tez bedzie dziś, najpóźniej jutro..:) Quote
Igiełka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Eneda Bardzo się cieszę że wszystko dobrze. Kubuś jest taki kochany i mądry a jaki dzielny z niego psiak. Wszystko się uda. Najważniejsze że maleństwo ma dobrą opiekę. Ucałuj Maluszka od Naszej całej gromadki osób zainteresowanych Jego losem.:lol::lol: Quote
Gem Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Igiełka napisał(a): Ucałuj Maluszka od Naszej całej gromadki osób zainteresowanych Jego losem.:lol::lol: Czyli od wielu cioć i od dwóch wujków ;) Quote
Igiełka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Gem pewnie od Wszystkich. :lol: Kubuś będzie cały mokry...:evil_lol: Quote
meganka5 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 proszę wytiutiać i wymiziać kubeczka ode mnie- bardzo mocno zaciskam kciuki aby wszystko się powiodło;) Quote
Igiełka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Wszystko będzie dobrze Maluszek jest pod troskliwą opieką wspaniałej Enedy.:lol: Quote
koosiek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Przepraszam z OT, ale... ...ale na wątku Johny'ego nie ma prawie nikogo, nikt się nim nie interesuje. Psiak najlepsze lata swojego życia marnuje w schronisku... Pewnie już dawno miałby dom, gdyby nie to, że ma problemy neurologiczne (padaczka, niedorozwój móżdżku). Proszę, zajrzyjcie na jego wątek, ja już nie mam pomysłów, jak mu pomóc http://www.dogomania.pl/threads/117459-chory-na-padaczkAE-Johny-mA-ody-rezolutny-psiak-a-caA-ym-jego-A-wiatem-jest-Azyl Quote
eneda Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 gonia66 zrób jak Wam wygodnie, jak pieniążki wypłyną pod koniec tygodnia też będzie dobrze:) Są też kolejne wpłaty: Ghanima - 350 zł Leyla - 100 zł Ukryty Smok - 200 zł [brak nicku] - 100 zł Rozmawiałam też z prezesem TOZU [oddział kielecki] dołoży się również do leczenia Kubusia. Bardzo wszystkim dziękuję:):):) Kubuś dziś będzie miał zabieg łapki, chłopak się ma swietnie, oczko wygląda coraz lepiej, także nie ma na co czekać. Dziękuję jeszcze raz :) [Niestety ja od wczoraj jestem nieprzytomna, zatrułam się czymś i siedzenie przy komputerze próbuję ograniczyć do minimum....do tego kolejne telefony, kolejne zwierzaki.....] Quote
gonia66 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 eneda napisał(a):gonia66 zrób jak Wam wygodnie, jak pieniążki wypłyną pod koniec tygodnia też będzie dobrze:) Są też kolejne wpłaty: Ghanima - 350 zł Leyla - 100 zł Ukryty Smok - 200 zł [brak nicku] - 100 zł Rozmawiałam też z prezesem TOZU [oddział kielecki] dołoży się również do leczenia Kubusia. Bardzo wszystkim dziękuję:):):) Kubuś dziś będzie miał zabieg łapki, chłopak się ma swietnie, oczko wygląda coraz lepiej, także nie ma na co czekać. Dziękuję jeszcze raz :) [Niestety ja od wczoraj jestem nieprzytomna, zatrułam się czymś i siedzenie przy komputerze próbuję ograniczyć do minimum....do tego kolejne telefony, kolejne zwierzaki.....]NO ja juz wysłałam:) Ta pieniązki od Ukrytego Smoka:) A ten ANiołek wyśle na moje konto 200zł, żebys enedo czuła się bezpieczniej:) Kolejna kwota od jeszcze jednego Anioła bedzie w przyszlym tyg- ok 300 zł:):)Na razie jestescie zabezpieczeni- prawda..?? Quote
Recommended Posts