Jump to content
Dogomania

3 dni pies w rowie, z okiem na wierzchu....pomocy!!

Recommended Posts

Posted

Nikus napisał(a):
mała prośba mógłby ktoś pozbierać wszystkie dotychczasowe deklaracje i potem kleić to w 1 post?

NA tamtej stronie zebrała, tu można dopisac..ale to moze zrobic (na pierwsza strone wkleic) tylko zalozycielka watku:)
Pewnie nie wie jeszcze co ją czeka, jak tu wejdzie:):):)

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo się cieszę, że Kubuś wzbudza takie zainteresowanie. Niedziela jest u mnie zwierzątkowa pełną parą. Wyadoptowałam kociaka, za chwilę mam wizytę w sprawie adopcji psiaka.

Kubuś dziś zmienił weterynarza!!
Myślę, że to była dobra decyzja....Kubuś inaczej się tam poczuł, chyba wiedział, że tam chcą o niego walczyć.
Jutro planujemy operację, najważniejsze jest, aby jak najszybciej usunąć oczko [aby nie doszło zakażenie do oczodołu, lekarka dziś oczyściła ładnie oczko, także myślę, że będzie dobrze].
Prowadzę też wstępne rozmowy z mediami, mam cichą nadzieję, że jutro rano uda się nakręcić reportaż o Kubusi i uda mi się to puścić na telewizję ogólnopolską, a nie tylko regionalną.
Lekarka już kazała mi zakupić odpowiednie leki i wieczorem mam dostarczyć do gabinetu, zaczynamy walkę o to drugie oczko, aby Kubuś jednak na nie choć trochę widział!!
Teraz biegne na wizytę przedadopcyjną....

Posted

eneda napisał(a):
Bardzo się cieszę, że Kubuś wzbudza takie zainteresowanie. Niedziela jest u mnie zwierzątkowa pełną parą. Wyadoptowałam kociaka, za chwilę mam wizytę w sprawie adopcji psiaka.

Kubuś dziś zmienił weterynarza!!
Myślę, że to była dobra decyzja....Kubuś inaczej się tam poczuł, chyba wiedział, że tam chcą o niego walczyć.
Jutro planujemy operację, najważniejsze jest, aby jak najszybciej usunąć oczko [aby nie doszło zakażenie do oczodołu, lekarka dziś oczyściła ładnie oczko, także myślę, że będzie dobrze].
Prowadzę też wstępne rozmowy z mediami, mam cichą nadzieję, że jutro rano uda się nakręcić reportaż o Kubusi i uda mi się to puścić na telewizję ogólnopolską, a nie tylko regionalną.
Lekarka już kazała mi zakupić odpowiednie leki i wieczorem mam dostarczyć do gabinetu, zaczynamy walkę o to drugie oczko, aby Kubuś jednak na nie choć trochę widział!!
Teraz biegne na wizytę przedadopcyjną....

Eneda...byla prośba, aby zebrała deklaracje pieniężne jakie juz są i wkleiła na pierwszą stronę- do pierwszego postu:)
CZy Starczy Kubusiowi kaski, jesli wet zmieniony???Rozmawialas juz wstepnie chociaz o kosztach w tej drugiej lecznicy..??
Kurcze...to w tamtej wczorajszej nic z tym oczkiem przez caly wieczor i noc nie zrobili..nawet nie obczyścili...?:o...dobrze, że zmieniłas w takim raze miejsce...

Posted

Eneda To nic w poprzedniej nie zrobili Kubuś tak dotrwał do rana- normalnie bez komentarza. Dobrze zrobiłaś że dłużej nie czekałaś tylko zmieniłaś lekarza. Psiak by jeszcze nie potrzebnie się nacierpiał. A maleństwo już i tak dużo przeszło.
Wszystko będzie dobrze.

Posted

Będę u weta [i Kubusia :)] około godziny 21, muszę dostarczyć lek na oczko, porozmawiam o kosztach przewidzianych zabiegów i hotelikowania.
W tamtej lecznicy nic nie zrobili, bo byli pewni, że Kubuś zostanie uśpiony [pomimo moich zapewnień, że chcę walczyć]. Może też jako osoba prywatna [a nie stowarzyszenie] byłam dla nich niewiarygodna...już sama nie wiem....

Wszystkie faktury i paragony i wpłaty będę Wam przedstawiać [postaram się w miarę możliwości regularnie].

Posted

Chcę Wam jeszcze powiedzieć kochane cioteczki, że sam Kubuś utwierdził mnie, że decyzja zmiany weta jest słuszna. Psiak zachowywał się o wiele weselej, za każdym razem kiedy wąchał moją rękę, bądź do niego coś mówiłam, ogonek latał w te i we wte :D
Po gabinecie chodził i zwiedzał ze swoim puszystym ogonkiem w górze:)

Posted

Eneda Mimo Twoich zapewnień nie chcieli dać mu szansy- zabranie Małego było najlepszą decyzją .Kubuś jest wyjątkowym i mądrym pieskiem-zna się na ludziach. Wszystko się uda.:lol:

Posted

eneda napisał(a):
Będę u weta [i Kubusia :)] około godziny 21, muszę dostarczyć lek na oczko, porozmawiam o kosztach przewidzianych zabiegów i hotelikowania.
W tamtej lecznicy nic nie zrobili, bo byli pewni, że Kubuś zostanie uśpiony [pomimo moich zapewnień, że chcę walczyć]. Może też jako osoba prywatna [a nie stowarzyszenie] byłam dla nich niewiarygodna...już sama nie wiem....

Wszystkie faktury i paragony i wpłaty będę Wam przedstawiać [postaram się w miarę możliwości regularnie].
WWWWWrrrrrrrr.....cale szzcęście, że w porę zareagowałaś i go stamtad zabrałaś....mysleli, ze bedzie eutanazja iczekali, aż Ty "dojrzejesz"..a pies niech cierpi sobie dalej spokojnie..???/O jaaaaaaaaaaaaaaa.....:( Czekamy więc na wieści po 21 co u chlopaka i jakie koszty....nie wiem, czy są zebrane dotychczasowe deklaracje juz w jedno..????
Eneda..zapytaj tez, na kiedy potrzebna jest kasa..???Od razu, czy moga poczekac kilka dni..???