Igiełka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 To My idziemy z kochanym Kubusiem na samą górę. :lol::lol: Quote
wenia41 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Mizianki dla dzielnego Kubusia - lejka. Ciekawe czy z wytłaczankami też taki dowcipniś będzie. Quote
go-ja Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dzielny Kubuś! Uważaj na łapkę i zdrowiej całkiem, całkiem! :) Enedo jest Wielka!!! Quote
eneda Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Kubusia wczoraj wreszcie wykąpałam :D Biedaczysko bał się wody i w pustej wannie machał 4 łapkami jakby chciał pływać:) Dzisiaj ma piękną, lśniącą, puszystą sierść:) Quote
eneda Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 O 9 Kubeczek ma zabieg :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
eneda Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Kubeczek na zabiegu, mam go odebrać ok. 15......boję się kolejnej narkozy :( Quote
wenia41 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 No i jak pisz proszę eneda co i jak? czekamy!!!!! Już doba minęła!!!!! Quote
eneda Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 wenia41 napisał(a):No i jak pisz proszę eneda co i jak? czekamy!!!!! Już doba minęła!!!!! Kubeczek na drugi dzień rano już był całkowicie sobą :D Wszystko w najlepszym porządku:) Quote
EVA2406 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Dzielny Kubuś. Ciekawe jak będzie się zachowywał.................... Quote
polubek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 przychodzę kubuś wieczorkiem pomyziać cię na dobranoc Quote
Igiełka Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Witajcie o wspaniały Kubuś już po zabiegu- cieszę się że wszystko dobrze A jak tam z załatwianiem są postępy? :lol::lol: Quote
eneda Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Z Kubusiem wszystko w porządku, z załatwianiem się też lepiej. Czasami zdarza mu się zrobić siusiu na łóżku......ale już nie obsikuję wszystkiego jak wcześniej. Teraz trzeba zabrać się za ogłaszanie Kubusia :placz: :placz: :placz: Quote
Igiełka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Witajcie Eneda to dobrze- wszystko się poukłada. Najważniejsze że już nie obsikuje dookoła mieszkania-:lol: gorzej z łóżkiem-ciekawe na czyjej stronie Kubuś tak daje czadu...:evil_lol: A wogóle to ostatnio mało tu Cioć i Wujków do maluszka zagląda- ładnie to tak?:mad: Quote
polubek Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 nie bijcie ja zaglądam ale nie zawsze jest aż tyle czasu czasami w biegu na szybciora Quote
eneda Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Jak zwierzak bezpieczny to cioteczki biegną na wątki innych bied, ale Kubuś się przypomina i merda ogonkiem:) Kubuś w domu zachowuję się jak normalny, zdrowy psiak, broi, bawi się, gania koty, śpi w łóżku pod kołderką:) Natomiast na dworze mam wrażenie, że powracają złe wspomnienia, pod klatką, tam gdzie chodził zawsze z gipsem jest ok, ale na obcym terenie Kubuś bardzo jest zestresowany, boi się każdego człowieka i każdego samochodu. Powoli zwiększamy dystans spacerów i przekonuje Kubę że dobry świat też istnieje:) Do domu chętnie wraca, ma tu swoją kumpele Lunkę i koty, które fajnie się gania:) Raz też kiedy wchodziliśmy po schodach Kubuś dostał szału kiedy leciutko poczuł ciągniecie smyczy...zaczął rzucać się po schodach....nie mogłam go uspokoić. Kubuś potrzebuję jeszcze cierpliwości i pracy, ale jest coraz lepiej:) Wydaje nam sie z wetką, po tych objawach i tym siusianiu w miejsce spania, że KUBA BYŁ PSEM ŁAŃCUCHOWYM.... Quote
Igiełka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Witajcie Eneda aż miło się czyta jak Kubuś się zmienia pod Twoim bacznym okiem i troskliwą opieką- ma wspaniałe warunki- swoich ulubionych towarzyszy zabaw-maluszek w domku rozrabia i szaleje- człowiek jest szczęśliwy z tych dobrych wieści-a co tam z dywanem? Myślę że masz rację z tym dworem pewnie Kubie coś złego się przypomina i czuje się zagrożony i się boi. Ciotka pięknie Go oprowadzasz na dłuższe spacery większa przestrzeń wspólnie pokonujecie lęki i strachy- z czasem przekona się że nic mu nie grozi musi minąć jeszcze trochę czasu- dużo przeszedł-ale teraz może być już tylko lepiej. :lol::lol::loveu::loveu: Myślę że to bardzo prawdopodobne z tym łańcuchem. Quote
eneda Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Wczoraj wieczorem podczas zabawy z Kubusiem wyczułam jakiegoś guza........:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts