Igiełka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Enedo Tak Trzymać- Wszystko będzie dobrze.:lol::lol: Quote
Igiełka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Gdyby Wszystkie zwierzaki na ziemi mogły doświadczyć tyle miłości co u Enedy świat wyglądałby zupełnie inaczej niż teraz byłby piękny pozbawiony cierpienia i głodu NASZYCH BRACI MNIEJSZYCH. Quote
wenia41 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Wiatm Cioteczki też zaglądam! ale nie zawsze mam czas czekać aż dogo zapisze moje wypociny. Ostatnio bił rekordy czasowe :angryy: ja przegrywałam i odpadałam w przedbiegach aż takiej cierpliwości nie mam :shake: jak komp. Quote
Igiełka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Kubuś pokazujemy się Wszystkim na dobranoc. Quote
Igiełka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Idziemy wspólnie w miłym towarzystwie na samą górę.:lol::lol: Quote
eneda Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 SŁUCHAJCIE DZISIAJ RANO STAŁO SIĘ COŚ NIESAMOWITEGO :d Kiedy wypuściłam Kubka z klatki, ten od razu wywalił brzuchola i zaczął się ze mną bawić!!!!!!!!! Gryźć ręce i mój nos !!! Dzisiaj pierwszy raz widziałam prawdziwy Kubusiowy uśmiech :) Warto było walczyć właśnie o ten uśmiech!!!!!! Dziękuję Wam wszystkim za te ciepłe i miłe słowa. [Kuba od wczoraj ma już normalny mokry nosek] Quote
gonia66 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 eneda napisał(a):SŁUCHAJCIE DZISIAJ RANO STAŁO SIĘ COŚ NIESAMOWITEGO :d Kiedy wypuściłam Kubka z klatki, ten od razu wywalił brzuchola i zaczął się ze mną bawić!!!!!!!!! Gryźć ręce i mój nos !!! Dzisiaj pierwszy raz widziałam prawdziwy Kubusiowy uśmiech :) Warto było walczyć właśnie o ten uśmiech!!!!!! Dziękuję Wam wszystkim za te ciepłe i miłe słowa. [Kuba od wczoraj ma już normalny mokry nosek]Wow:o CO za wieści w ten piekny niedzielny "poranek"...ale sie cieszę:):) Kubusie na dogo to szcześciarze...nie ma bata:) Wszystkie, ktore "spotkalam" na dogomanii mają takie szczęście o jakim świat nie słyszał...no i kolejny KUbuś, ktory tylko potwierdza moją teorie:):):)<jupi><jupi><jupi>:):):) Quote
Igiełka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Super Kubuś jest Wyjątkowy czyni duże postępy teraz to kolejny ogromny krok naprzód. Wszysto idzie w bardzo dobrym kierunku Maluszek nabiera pewnosci siebie i staje się jeszcze większym promykiem ożywiającym każdy pochmurny dzień.:lol::lol: Quote
Plicha Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ale super wiadomości, aż się humor od razu poprawia :multi::multi::multi: widać że Kubuś poczuł się naprawdę szczęśliwy i bezpieczny :loveu: Quote
eneda Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Kubuś z dnia na dzień jest coraz weselszy, inaczej okazuję swoją radość, a cieszy się za każdym razem kiedy przychodzę do domu, bądź kiedy podchodzę do niego, czy go wołam. Jest prze kochany :) Quote
eneda Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Między Lunką a Kubą chyba coś zaiskrzyło :D Quote
gonia66 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ale fotki...ale fotki...normalnie nie mogę....Kubus w raju...:):) Quote
AniaGucio Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Podrzucam chłopaka do góry!! P.S. Rewelacyjne zdjęcia :) :) Quote
eneda Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Zakupiłam dla Kubusia już ostatnie krople, oczko wygląda coraz lepiej. Około wtorku mamy iść na kontrolę łapki....mam nadzieję, że nie będzie miał kolejnej operacji...... Quote
eneda Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Kubuś psychicznie coraz lepiej, dzisiaj chciał mi wskoczyć na kolanka:) Poza tym dziś po raz pierwszy widziałam Kubusia siusiającego po męsku, bo zawsze to robił na dziewczynkę :D Martwią mnie natomiast dwie rzeczy, te skurcze na tylnej części kręgosłupa i tylnych łapkach przy głaskaniu[ o których pisałam wyżej] i to że Kubuś załatwia się jak szczeniak....kupka chyba z 10 razy dziennie, siusiu też robi dosyć często. Wychodzę z nim w każdej wolnej chwili, ale zdarza się tak, że na spacerze zrobi z dwa razy kupke i od razu po spacerze wchodzi na dywan i się załatwia.....:( Quote
Igiełka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Eneda to super jak Kubuś już się pakuje na kolana czuje się coraz pewniej. Brawo za siku po męsku.:lol: Mnie też to martwi i te skurcze i te częste oddawanie potrzeb.:-( Quote
ciapuś Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Bardzo proszę o pomoc SUNIA WALCZY O ŻYCIE pomóż nam ją uratować http://www.dogomania.pl/threads/182601-PRZEA-YJE-CZY-NIE-to-zaleA-y-teA-od-nas-Drastyczne-zdjecia?p=14369594#post14369594 Quote
eneda Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Te skurcze to moim zdaniem jakaś bolesność....w poniedziałek, najpóźniej we wtorek pojdziemy do weta.... Może powinnyśmy zbadać magnez?? Na pewno coś mu jeszcze dolega, te skurcze odkąd do mnie trafił są takie same... Quote
Igiełka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Eneda najlepiej niech zobaczy Kubusia wet. A zbadanie magnezu nie zaszkodzi-to dobry pomysł. Miejmy nadzieję że to nic poważnego. Quote
eneda Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Dzisiaj Kubuś załatwił się chyba z 10 razy.... Jutro jak tylko nie będzie padać zaniosę go do lekarza....martwię się, bo jest to nie normalne, a z zachowania Kubuś naprawdę robi niesamowite postępy z dnia na dzień. Quote
Igiełka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Eneda te Kubusia częste siku masz rację jest niepokojące. Niech wet małego zobaczy tak będzie najlepiej. Napisz mi ma duże pragnienie dużo pije jeśli tak to pewnie ma chore nerki. Quote
Recommended Posts