Gem Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Byłem pewny, że wpłaty będą, ale ich wysokość jest zaskakująca :) Eneda chora, to może ja zajrzę dziś do Kubusia. Nie obiecuję na 100%, ale postaram się. Quote
Enigma79 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Wplacilam na te kupke nieszczescia dzisiaj rano na poczcie 40 zl - Kubusiu, zdrowiej !!!!!! Quote
Diuna B. Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Kubuś wędruje na pierwszą. Chyba nie doczytałam-w której lecznicy jest Kubuś? Quote
eneda Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Kubuś miał dziś zagipsowaną łapkę, lekarka sama się konsultowała z różnymi specjalistami, i stwierdzono, że tak będzie lepiej. Do dziś dług u weterynarza wynosi: 714 zł Quote
Diuna B. Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Na stronie internerowej doczytałam się,że jedna z kieleckich lekarek zajmuje się okulistyką. Quote
eneda Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 A oto nasz bohater w mediach:) http://www.tvp.pl/kielce/informacyjne/informacje/wideo/04032010-godz-1730 http://www.tvp.pl/kielce/aktualnosci/spoleczne/czeka-na-nowego-wlasciciela Quote
Igiełka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Kochany Kubuś -Maleństwo ma silną wolę życia i jest bardzo dzielny. Eneda zaraz oglądam.:lol: Quote
Marzenuś Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 No no, gwiazdę mamy :) Pewnie oferty o DS się posypią. Quote
Igiełka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Z Kubusia jest prawdziwy Gwiazdor.:lol: O napewno się posypią. Quote
Marzenuś Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 No to trzymam kciuki za szczęśliwy koniec :) Niestety nie wesprę finansowo, bo jestem pod kreską. Quote
Igiełka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Kubuś na pierwszą. Mądry i wierny prawdziwy Przyjaciel. Quote
Agnieszka103 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Również trzymam kciuki za kolejnego Kubusia :) Ktoś wcześniej wspominał o możliwości zrobienia bazarku dla Kubusia (książki). Myślę, że to dobry pomysł Quote
Gem Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Kubuś na pierwszą! Nie zdążyłem wczoraj do Kubusia :( Quote
Igiełka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Eneda ile czasu Kubuś może jeszcze zostać w Lecznicy? Quote
eneda Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 U Kubusia wszystko coraz lepiej, troszkę łapka mu napuchła i weci musieli troszkę rozciąć gips. Kubuś do odebrania z lecznicy około poniedziałku. Wetka [również zakochana w Kubusiu] ma zrobić jeszcze większe zniżki :) Wpłata od Ancyka, dziękuję :) Quote
gonia66 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 eneda napisał(a):U Kubusia wszystko coraz lepiej, troszkę łapka mu napuchła i weci musieli troszkę rozciąć gips. Kubuś do odebrania z lecznicy około poniedziałku. Wetka [również zakochana w Kubusiu] ma zrobić jeszcze większe zniżki :) Wpłata od Ancyka, dziękuję :) Jejooooo...co za wieści:):):) dzieki Eneda:) Quote
gonia66 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 CO z KUbusiem zrobicie w poniedzialek dziewczyny..???Tzn jak zabierzecie go z lecznicy..?? Quote
Igiełka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Super jakie dobre wieści. Kubuś czuje się coraz lepiej a ja skacze z radości. Tylko gdzie Maluszka zabierzecie? Quote
eneda Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Tu właśnie jest problem, Kubuś może jechać do Mosii, tylko lepiej byłoby gdyby psiak był na miejscu. Kubuś musi jeszcze często chodzić do weterynarza, kontrolować wszystko, aby nie było żadnych komplikacji. Lekarka ta już zna go dobrze i chciałabym, aby to ona dokończyła leczenie. Drugie oczko również wygląda coraz lepiej:) Quote
gonia66 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Nie mozesz go wziąc do siebie na jakis czas enedo..??? Quote
Gem Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 U Mosii byly trzy nasze psy: Szarik, Tosia i Muszka. Wymagały wiele uwagi i opieki ze względu na różnorakie urazy. Wszystkie zalecenia odnośnie leczenia Mosii realizowała, a w razie problemów jeździła z nimi do weta w Częstochowie. Ty decydujesz, enedo, ale moim zdaniem można Kubusia oddać pod opiekę Monice. Jeśli leczenie będzie ustawione, to z moich doświadczeń wynika, że będzie podawać leki według wskazówek. A na zdjęcie gipsu, RTG i konsultacje mogę psiaka przywieźć - o ile widzisz taką potrzebę. Quote
Recommended Posts