AlfaLS Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Strasznie biedny ten Kubuś:-( ale najważniejsze że to oczko już nie będzie tak bardzo bolało..... Quote
ewab Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Chyba nalepszym wyjściem dla Kubusia byłaby konsultacja z ortopedą. Eneda macie już zdjęcia RTG. Wyślij je do dr Janickiego z W-wy. Świetny psi ortopeda (jedziemy do niego w przyszłym tygodniu z Rudą od Joli. Będzie miała wyjmowane druty. U nas nikt suczynie nie chciał robić operacji, miało się samo zrosnąć). Tyle, że operacja tam trochę kosztuje:(. Ale może chociaż sama konsultacja? Quote
gonia66 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 ewab napisał(a):Chyba nalepszym wyjściem dla Kubusia byłaby konsultacja z ortopedą. Eneda macie już zdjęcia RTG. Wyślij je do dr Janickiego z W-wy. Świetny psi ortopeda (jedziemy do niego w przyszłym tygodniu z Rudą od Joli. Będzie miała wyjmowane druty. U nas nikt suczynie nie chciał robić operacji, miało się samo zrosnąć). Tyle, że operacja tam trochę kosztuje:(. Ale może chociaż sama konsultacja? OOOOOOOOO...to moze byc dobra wskazówka....a ile u Was taka operacja kosztowala..?? Quote
meganka5 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 super wiadomosci...ogromny buziol w "guzik" kubusia ( u mnie na DT jest teraz kubuś:lol:)...trzymam za Was kciuki Quote
polubek Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 oj jaki ten Kubuś malutki a bólu zapewne za dwa albo trzy molosy Quote
Maada Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Eneda, bardzo Cię podziwiam i dziękuję, że na świecie są takie dobre dusze bo ja mam ostatnio z za dużą liczbą "buraków" do czynienia niestety.. zdecydowanie poprawiasz średnią statystyczną ludzkości ;) Quote
carolinascotties Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 a moze mozna poprosic kogos o cegielkowe allegro? wydatkow niewatpliwie bedzie jeszcze cala masa... Quote
carolinascotties Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 mysle, ze ktos na pewno umie ;)) .. trzeba przekopac stare watki... cegielkowe aukcje moga robic fundacje... dogomaniacy z fundacji poszukiwani :) edit - tutaj sa dogomaniacy, ktorzy robia cegielkowe allegro - http://www.dogomania.pl/threads/126597-Masz-piAE-taka-Kup-CEGIEA-KAE-WAE-tek-zbiorczy-z-linkami Quote
carolinascotties Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 wlasnie - kto moze napisac do tych osob? tzn. kto zna je z "widzenia" ;) mysle, ze tak,jak w przyapdku wielu bid - aukcja cegielkowa - i dyplom elektroniczny ze zdjeciem piesa i podziekowaniem - po zakonczeniu aukcji :) Quote
wenia41 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Byłam na pierwszej stronie, żeby spisać nr konta i nie rozumię czyżby żadne pieniążki jeszcze nie wpłynęły ????? Ja będę robiła za chwilkę tak jak obiecałam. Quote
eneda Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 JEST PIERWSZA WPŁATA, NATURINO DZIĘKUJE :) Już zaczynałam się bać, że zostanę sama z takim długiem..... Quote
Nikus Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Moja wpłata też juz w drodze:) Trzymaj się Kubusiu:) Quote
eneda Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Wstępnie umówiłam się na czwartek z telewizją. Nakręcimy krótki reportaż o Kubusiu, będzie puszczony 2 razy w regionalnych informacjach. Quote
wenia41 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Moja wpłata też właśnie poszła !!!!! Mało bo mało ale jak to mówią ziarnko do ziarnka, a zbierze się miarka. Dobrze, że oczko już z głowy sobie poszło, bólu mniej, a kłaczkami zarośnie i fajnie będzie. Co do drugiego jego oczka to opowiem jak było u jednego z moich psów po zderzeniu czołowym z Panem drzewem. Też było nietęgo. Wet. podejrzewał, że nie będzie za wiele na nie widział, że może zrakowieć itd. chciał usuwać, ale my się wstrzymaliśmy - leczyliśmy. Dobrze pies na tym wyszedł, że nie byliśmy w gorącej wodzie kąpani. Nie widział może super w 100% ale oko miał i w jakimś tam sobie znanym %widział. Z Kubusiem też będzie dobrze - tyle osób trzyma za niego kciuki i myślami jest z nim, że nie może być inaczej. Prawda cioteczki. Quote
eneda Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Mam nadzieję, że z tym oczkiem też tak będzie:) Mam nadzieję, że po ostatnim zabiegu, uda mi się Kubusia jeszcze zabrać na konsultację do warszawskiego okulisty, którego polecał Gem. Niestety w Kielcach nie ma specjalisty z tej dziedziny:( Quote
madcat1981 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Witam Kubusia i cioteczki. Przed chwilką wpłaciłam 100 zł w imieniu Luny123 (jednorazowo). Miały być dla innego pieska, ale tamten juz w domu :loveu: a Kubuś baaaaardzo w potrzebie :sad: Quote
eneda Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Właśnie wpłynęły pieniążki od Luny123 dziękuję pięknie:) Na razie pewnych pieniążków mamy 120 zł.... Quote
gonia66 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 eneda napisał(a):Właśnie wpłynęły pieniążki od Luny123 dziękuję pięknie:) Na razie pewnych pieniążków mamy 120 zł....Enedo..przeslij mi koniecznie na PW swoje dane kontaktowe (adres) Ghanina nie moze wyslac pieniazkow bez tych danych, a juz byc je miala na koncie dziś:( czekam, dzis jeszcze wyjdzie przelew 350 zł. Quote
gonia66 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 eneda napisał(a):JEST PIERWSZA WPŁATA, NATURINO DZIĘKUJE :) Już zaczynałam się bać, że zostanę sama z takim długiem..... Nie zostaniesz enedo z długiem- to masz pewne:):) Quote
Recommended Posts