Jump to content
Dogomania

3 dni pies w rowie, z okiem na wierzchu....pomocy!!

Recommended Posts

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba nalepszym wyjściem dla Kubusia byłaby konsultacja z ortopedą. Eneda macie już zdjęcia RTG. Wyślij je do dr Janickiego z W-wy. Świetny psi ortopeda (jedziemy do niego w przyszłym tygodniu z Rudą od Joli. Będzie miała wyjmowane druty. U nas nikt suczynie nie chciał robić operacji, miało się samo zrosnąć). Tyle, że operacja tam trochę kosztuje:(. Ale może chociaż sama konsultacja?

Posted

ewab napisał(a):
Chyba nalepszym wyjściem dla Kubusia byłaby konsultacja z ortopedą. Eneda macie już zdjęcia RTG. Wyślij je do dr Janickiego z W-wy. Świetny psi ortopeda (jedziemy do niego w przyszłym tygodniu z Rudą od Joli. Będzie miała wyjmowane druty. U nas nikt suczynie nie chciał robić operacji, miało się samo zrosnąć). Tyle, że operacja tam trochę kosztuje:(. Ale może chociaż sama konsultacja?

OOOOOOOOO...to moze byc dobra wskazówka....a ile u Was taka operacja kosztowala..??

Posted

Eneda, bardzo Cię podziwiam i dziękuję, że na świecie są takie dobre dusze bo ja mam ostatnio z za dużą liczbą "buraków" do czynienia niestety.. zdecydowanie poprawiasz średnią statystyczną ludzkości ;)

Posted

Byłam na pierwszej stronie, żeby spisać nr konta i nie rozumię czyżby żadne pieniążki jeszcze nie wpłynęły ????? Ja będę robiła za chwilkę tak jak obiecałam.

Posted

Wstępnie umówiłam się na czwartek z telewizją. Nakręcimy krótki reportaż o Kubusiu, będzie puszczony 2 razy w regionalnych informacjach.

Posted

Moja wpłata też właśnie poszła !!!!! Mało bo mało ale jak to mówią ziarnko do ziarnka, a zbierze się miarka. Dobrze, że oczko już z głowy sobie poszło, bólu mniej, a kłaczkami zarośnie i fajnie będzie. Co do drugiego jego oczka to opowiem jak było u jednego z moich psów po zderzeniu czołowym z Panem drzewem. Też było nietęgo. Wet. podejrzewał, że nie będzie za wiele na nie widział, że może zrakowieć itd. chciał usuwać, ale my się wstrzymaliśmy - leczyliśmy. Dobrze pies na tym wyszedł, że nie byliśmy w gorącej wodzie kąpani. Nie widział może super w 100% ale oko miał i w jakimś tam sobie znanym %widział. Z Kubusiem też będzie dobrze - tyle osób trzyma za niego kciuki i myślami jest z nim, że nie może być inaczej. Prawda cioteczki.

Posted

Mam nadzieję, że z tym oczkiem też tak będzie:)
Mam nadzieję, że po ostatnim zabiegu, uda mi się Kubusia jeszcze zabrać na konsultację do warszawskiego okulisty, którego polecał Gem. Niestety w Kielcach nie ma specjalisty z tej dziedziny:(

Posted

Witam Kubusia i cioteczki. Przed chwilką wpłaciłam 100 zł w imieniu Luny123 (jednorazowo). Miały być dla innego pieska, ale tamten juz w domu :loveu: a Kubuś baaaaardzo w potrzebie :sad:

Posted

eneda napisał(a):
Właśnie wpłynęły pieniążki od Luny123 dziękuję pięknie:)

Na razie pewnych pieniążków mamy 120 zł....
Enedo..przeslij mi koniecznie na PW swoje dane kontaktowe (adres) Ghanina nie moze wyslac pieniazkow bez tych danych, a juz byc je miala na koncie dziś:( czekam, dzis jeszcze wyjdzie przelew 350 zł.

Posted

eneda napisał(a):
JEST PIERWSZA WPŁATA, NATURINO DZIĘKUJE :)

Już zaczynałam się bać, że zostanę sama z takim długiem.....

Nie zostaniesz enedo z długiem- to masz pewne:):)