Jump to content
Dogomania

3 dni pies w rowie, z okiem na wierzchu....pomocy!!

Recommended Posts

Posted

Jeżeli nie zdobędziemy żadnych pewnych pieniędzy, operacja się może nie odbyć, niestety obecnie w mojej sytuacji finansowej nie mogę sobie pozwolić na taki dług...
Rozmawiałam już z Mosii, która może wziąć Kubusia po operacjach, za jedyne 300zł miesięcznie.

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JA mysle, ze operacje musi miec na już...każdy dzien zwłoki dla niego jest cierpieniem...czy wet moze zaczekac na pieniązki..???Rozlozyc operację na raty..???
ENedo...zdobedziemy pieniązki...no nie ma innej opcji...nie mozemy narazac na wiecej bólu tego maluszka- trzeba go ratować...kiedy najszybciej moze byc operacja..???
pIszcie do ludzi na PW prośby...rozsyłąjcie watek...może ktoś zrobi bazarek...czym nas wiecej tym lepiej...uda się...musi się udać....

Posted

Eneda trzymam za Ciebie i Kubusia kciuki. Ja już nie daję rady. Ale do operacji coś dorzucę. Wywal nr swojego konta z pierwszego postu. Rozsyłaj go na PW.

Posted

AAAAAAa...i jeszzce cos...Owy ANioł kochany napisał, ze jeśli da radę dołozy jeszcze i za absolutnie nie mamy się zastanawiać nad decyzją...operację robić w tempie "kosmicznym",...:):)
Jejjjoooooooooooooooo...jak ja się ciesze bardzo...............

Posted

Od kolejnego Kochanego Anioła mamy nastepne 300 zł:):):)
Jejjjjjjjjjjjooooooo...no to mamy juz wstepnie 350 (A1)+ 300(A2)+ 100(meganka)+ Leyla + ewab:):):)
Ale suuuuuuuuuuuuperasnie:):):multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Zbieramy dalej, bo wiadomo, ze to byla wstepna kwota 650 zł, a jak znamy zycie, na tym się z pewnoscia nie skończy...ale chłopaczek może już nie bedzie cierpiał..a jest młodziutki i sliczny....znajdziemy mu suuuuper domeczek niebawem:):):)

Posted

Leyla napisał(a):
ja też jestem i w poniedziałek wpłacę Kubusiowi pieniążki. Kochana malizna...zuch chłopaczek ,że dał radę te trzy dni...

Leyla...jak zawsze w pogotowiu:):) Wielkie dzieki:D:D

Posted

Jak ja się cieszę tyle tutaj osób chce pomóc. Kubuś dostał szansę i trzeba ją dobrze wykorzystać. Jak jeszcze chłopak będzie wykastrowany to domek będzie migiem. Wszystko będzie dobrze.
Znalazłam u siebie jeszcze szachy,gazety o psach które też mogę przekazać na bazarek.:lol::lol:

Posted

KOlejny ANioł odpowiedział ...nie wiem już nawet jak mam dziękować, bo wzruszenie odbiera mi mowę...ja wiedzialam, ze uda nam się zebrać, ale nie widzialam, ze tak szybko....
No więc mamy pieniązki kolejne od Ukrytego Smoka- 200 zl:):):)
O jaaaaaaaaaaaa....KUbuś, chlopaku...nowe zycie przed TOba:):)

Posted

OOOOO JEJJJJ !!!!!!! Aż strach zaglądać na dogomanię !!!!! Co wejście to tragedia, tragedię pogania !!!!!! Kubuś cudo maleńkie, przypomina mi z dzieciństwa pieska sąsiadów - Puszka.