gonia66 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Trzeba rozsyłac watek....mało ludzi tutaj....zdecydowanie za mało, zeby uzyskać pomoc....gdyby mozna bylo dac ogloszenie do gazety ze zdjęciem i prośba o pomoc....allegro cegielkowe...kurcze...niby to mało..a jak dużo...:( OOOOOOOO..a moze bazarek.>???Jesli ktoś zrobi, można uzyskac przecież troche kaski..mam parę nowych rzeczy dla dziewczynki...mogę przesłać komuś, jesli zrobi bazarek... Quote
Kar0la Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Eneda :Rose::Rose: Niestety finansowo nie mogę pomóc. Czyli jest szansa, że łapę da się uratować? A co z tym drugim oczkiem? Widzi na nie? Quote
gonia66 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Trzeba rozsyłac watek....mało ludzi tutaj....zdecydowanie za mało, zeby uzyskać pomoc....gdyby mozna bylo dac ogloszenie do gazety ze zdjęciem i prośba o pomoc....allegro cegielkowe...kurcze...niby to mało..a jak dużo...:( OOOOOOOO..a moze bazarek.>???Jesli ktoś zrobi, można uzyskac przecież troche kaski..mam parę nowych rzeczy dla dziewczynki...mogę przesłać komuś, jesli zrobi bazarek... Quote
Igiełka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Eneda to jest kwota za zabiegi czyli usunięcie oka? A co z łapką? Quote
Igiełka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Mam nowe różnego typu książki, które też mogę przekazać na bazarek. Quote
eneda Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Lekarz twierdzi, że najprawdopodobniej nie widzi, albo widzi w 10%, powiedział mi też, że może się tak stać, że to oko może do rana wypłynąć, jest duży wrzód na rogówce. Wet twierdzi, że nie da się tego zahamować. Mam nadzieję, że ten wet złoży łapę i usunie to oko [które już nie jest okiem] a z drugim udam się do lekarza okulisty, może jest szansa, że coś będzie widzial na to jedno.....z łapką tak naprawdę nie wiadomo, dopóki nie zrobimy rentgenu. A oto kolejne zdjęcia: Quote
eneda Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 650 zł to jest wstępna kwota, za badania potrzebne do operacji, składanie łapy i wyjęcie tego oka. Quote
Gem Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Igiełka napisał(a):Mam nowe różnego typu książki, które też mogę przekazać na bazarek. Sądzę, że każde wsparcie przyda się Kubusiowi :) Quote
eneda Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Niestety dogo jak chodzi każdy widzi.... Quote
Gem Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Igiełka napisał(a):Mam nowe różnego typu książki, które też mogę przekazać na bazarek. Sądzę, że każde wsparcie przyda się Kubusiowi :) Quote
Igiełka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Te oczko musi być usunięte jak najszybciej- jest niewyobarażalny ból. Maleństwo co On musiał przejść. Quote
Igiełka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Gem też tak myślę nie ważne w jaki sposób ważne by Kubie pomóc. Quote
eneda Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Rozmawiałam z innym wetem i powiedziano mi, że wrzody oka się powinno leczyć i że czasami się to udaję, miał ktoś może podobny przypadek?? Quote
gonia66 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 JJJJjjjjjeeeeesssssssssssssooooooooooooooo:(:( ZDjecia Kubusia sa porażajace....aż mnie w brzuchu cos ścisnęło...już pisze do jednego ukochanego Anioła....nie mogę....płakac mi się chce...dziewczyny...rozsyłajcie wątek..nas tu ciągle jest zdecydowanie za mało...:( Kubuś potrzebuje pomocy!!!!!!!!!!!!!I musimy mu ja dać...... Quote
eneda Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Ja przez cały dzień nic nie zjadłam....bardzo chciałabym żeby ta historia zakończyła sie happy endem....ale niestety przyszłość Kubusia stoi pod znakiem zapytania. Moję chęci i Kubusia to niestety za mało :( Quote
gonia66 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 eneda napisał(a):Ja przez cały dzień nic nie zjadłam....bardzo chciałabym żeby ta historia zakończyła sie happy endem....ale niestety przyszłość Kubusia stoi pod znakiem zapytania. Moję chęci i Kubusia to niestety za mało :(Nie...no..nawet tak nie myśl....niech robia operację..a my zdobedziemy kasę chocby spod ziemi....no musimy przecież zdobyć....a masz pomysł na jakis domek dla Kubusia jak wyzdrowieje..??? Quote
Recommended Posts