Jump to content
Dogomania

3 dni pies w rowie, z okiem na wierzchu....pomocy!!

Recommended Posts

Posted

Trzeba rozsyłac watek....mało ludzi tutaj....zdecydowanie za mało, zeby uzyskać pomoc....gdyby mozna bylo dac ogloszenie do gazety ze zdjęciem i prośba o pomoc....allegro cegielkowe...kurcze...niby to mało..a jak dużo...:(
OOOOOOOO..a moze bazarek.>???Jesli ktoś zrobi, można uzyskac przecież troche kaski..mam parę nowych rzeczy dla dziewczynki...mogę przesłać komuś, jesli zrobi bazarek...

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba rozsyłac watek....mało ludzi tutaj....zdecydowanie za mało, zeby uzyskać pomoc....gdyby mozna bylo dac ogloszenie do gazety ze zdjęciem i prośba o pomoc....allegro cegielkowe...kurcze...niby to mało..a jak dużo...:(
OOOOOOOO..a moze bazarek.>???Jesli ktoś zrobi, można uzyskac przecież troche kaski..mam parę nowych rzeczy dla dziewczynki...mogę przesłać komuś, jesli zrobi bazarek...

Posted

Lekarz twierdzi, że najprawdopodobniej nie widzi, albo widzi w 10%, powiedział mi też, że może się tak stać, że to oko może do rana wypłynąć, jest duży wrzód na rogówce. Wet twierdzi, że nie da się tego zahamować. Mam nadzieję, że ten wet złoży łapę i usunie to oko [które już nie jest okiem] a z drugim udam się do lekarza okulisty, może jest szansa, że coś będzie widzial na to jedno.....z łapką tak naprawdę nie wiadomo, dopóki nie zrobimy rentgenu.
A oto kolejne zdjęcia:

Posted

Igiełka napisał(a):
Mam nowe różnego typu książki, które też mogę przekazać na bazarek.

Sądzę, że każde wsparcie przyda się Kubusiowi :)

Posted

Igiełka napisał(a):
Mam nowe różnego typu książki, które też mogę przekazać na bazarek.

Sądzę, że każde wsparcie przyda się Kubusiowi :)

Posted

Rozmawiałam z innym wetem i powiedziano mi, że wrzody oka się powinno leczyć i że czasami się to udaję, miał ktoś może podobny przypadek??

Posted

JJJJjjjjjeeeeesssssssssssssooooooooooooooo:(:( ZDjecia Kubusia sa porażajace....aż mnie w brzuchu cos ścisnęło...już pisze do jednego ukochanego Anioła....nie mogę....płakac mi się chce...dziewczyny...rozsyłajcie wątek..nas tu ciągle jest zdecydowanie za mało...:( Kubuś potrzebuje pomocy!!!!!!!!!!!!!I musimy mu ja dać......

Posted

Ja przez cały dzień nic nie zjadłam....bardzo chciałabym żeby ta historia zakończyła sie happy endem....ale niestety przyszłość Kubusia stoi pod znakiem zapytania. Moję chęci i Kubusia to niestety za mało :(

Posted

eneda napisał(a):
Ja przez cały dzień nic nie zjadłam....bardzo chciałabym żeby ta historia zakończyła sie happy endem....ale niestety przyszłość Kubusia stoi pod znakiem zapytania. Moję chęci i Kubusia to niestety za mało :(
Nie...no..nawet tak nie myśl....niech robia operację..a my zdobedziemy kasę chocby spod ziemi....no musimy przecież zdobyć....a masz pomysł na jakis domek dla Kubusia jak wyzdrowieje..???