Jump to content
Dogomania

Historia jakich wiele? Kocha, ale to nie wszytsko... Prosimy o wsparcie!

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BoUnTy napisał(a):
Robimy co mozemy, niestety mamy poważne utrudnienia...

Bardzo mnie zmartwiłas. Wsżedzie pod górkę.:-( Nie wiem czemu jest tak malo optyimistycznych wieści na dogo...:-(

Posted

Narazie nie chce nic pisać, bo nad tym pracujemy, ale z tymi ludźmi jak grochem o ścianę :/ No szlag człowieka trafiaaaaa po prostu i chyba sie wycofiemy, bo już nie można - próbowałyśmy już chyba wszelkich sposobow...

Dzisiaj zrobie rozliczenie. Jeśli termin sterylki nie wyali na srodę, to przeleje pieniążki wpłacone na psy Pana B na jakiegoś innego psiaka - wpłacający wybierze [no chyba, że woli wtedy zwrot to też niech napisze]

Wpłaty:
10 zł. - Brysio
20 zł. - Agata M - Łódź
20 zł. - bico
50 zł. - kmurdz
100 zł. - kundelkowa skarbonka
100 zł. - Maruda

SALDO KOŃCOWE: 300 zł.

Posted

WItajta. Ze sterylek nici - jedna suka urodzila, szczeniaki 'zniknęły'. Druga nie jest w ciaży. Niestety córka Pana B bardzo nam uprzysza życie i ja wycofuje się ze wspólpracy, bo to działa na zasadzie 'dajcie jak najwięcej i spier....lać'. Pan B to dobry i uczuciwy człowie, ale dopóki jego córki tak nim manipulują to nic tam po nas... Są zwierzeta w większej potrzebie. Pan B kasze jeszcze ode mnie dostanie.

Co robimy z pieniadzmi? To pytanie dla wpłacających? Oczywiście 100 zł. trzeba zwrócić na skarbonkę kundelkową, a myslę, że może wartoby nadpłacić - w końcu wszystkie psiaki nasze są, a jednak skarbonka bez pytań rzuciła się z pomocą.
Myślalam o tym, zeby podzielić te piniążki taK:
150 zł. - skarbonka kundelkowa
150 zl. - Tinka z tego watku, która już rok czeka na dom i niestety brakuje jej pieniadzy na hotel
http://www.dogomania.pl/threads/172942-Dogomania-po-raz-drugi-zostawia-Tink%C4%99.-Brakuje-deklaracji-na-hotel/page87

Ale oczywiscie decyzja nalezy do wpłacających, ja tylko podsuwam sugestie ;>

Posted

belu możesz podać wątek?
Napisze do dziewczyn ze skarbonkowej i zobaczymy czy zgodzą się te 150zł. przekazać na operacje
Onki, co o tym myślisz?

• 2 weeks later...
Posted

No bo nie ma co sie dziać, temat uważam za zamknięty. Zdaniem wpłacających kwota miała by przekazana w połowie na Tinkę, w połowie na Sabę, jednak Saba znalazła dom, także będe wysyłać PW do skarbonki i zobaczymy co z drugą połową wpłat...

Posted

Juz mam ostateczny werdykt i wyglada to tak:

100 zł. - skarbonka przekazuje na Froda (niestety nie znam wątku psiaka, dostałam taką decyzję)
100 zł. - dostanie Tineczka decyzją Maruda666
100 zł. - dostanie Dorcia, która wraca po roku adopcji:

http://www.dogomania.pl/threads/184852-OG%C5%81OSZENIOWY-MEGA-BAZAR!-80-oglosze%C5%84-za-grosze!-)-Daj-szanse-pupilowi-)-do-22.05!

wątku jeszcze brak.

Myślę, że to sprawiedliwy podział...