Jump to content
Dogomania

Historia jakich wiele? Kocha, ale to nie wszytsko... Prosimy o wsparcie!

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kmardz dałam ;> Juz nawet wplate dostałam, za co serdecznie dzuiękuję ;*

W sumie na koncie psiaczków znajduje się 270 zł.

Posted

BoUnTy napisał(a):
Kmardz dałam ;> Juz nawet wplate dostałam, za co serdecznie dzuiękuję ;*

W sumie na koncie psiaczków znajduje się 270 zł.

To ile jeszcze nam brakuje???

Posted

Będe korzystać z uslug zaprzyjaźnionej lcznicy.

Laro trudo powiedziec ile dokladnie brakuje. Wszytsko okaże sie po pierwszym zabiegu...

Posted

maciaszek napisał(a):
Bounty, a będziesz korzystać z marcowych zniżek na sterylki czy sunie ciachane będą w "zaprzyjaźnionej" lecznicy?

Jednak proponowalabym zorientowac sie jakie znizki daja lecznice w ramach akcji marcowej. Ja w zeszłym roku w zaplacilam za sterylke ONki 170 zl. A byl to wcale nie tani Brynów. Myśle, że gdzie indziej byloby nawet taniej.
Jesli Bounty wybierze jakąś lecznice w Bytomiu, moge pomóc z transportem, tzn. odbiore sunie po zabiegu.

Posted

Kochanie ja mam w lecznicy tez ta akcje, ie mówiąc o tym, ze zawsze mampo kosztach' takich jak jest akcji. Niestety wszytskiego nie da sie przewidzieć tzn. tego jak suka krwawi i ile zejdzie nici i podwiązań, albo jaka ma przemiane srodkow psychotropowych...
Takze wszystko okazuje sie po zabiegu...

Posted

Nie namawiam Cie na lecznice w Katowicach, tylko mówię, że znizka była 50 %. Skoro u Ciebie tak samo, to super.Jesli potrzebny bedzie samochód to daj znac, tylko pare dni wczesniej.
Moge dowiedziec sie jak wygladają ceny sterylki w lecznicy na Schenka, jeśli chcesz.

Posted

Na schenka jest tak samo. Mam stały kontakt z ta lecznicą.
Ok. 100 -150 zł. suka ich wielkości w zleznosci od zużytych materiałów.
Samochód baaardzo by sie przdał. Bo Pan B mieszka a starym Radzionkoiwe. Do lecznicy kwał drogi, bo prawie godzina piechotką i psiaki same nie dojdą po zabiegach.

Posted

Najlepiej aby poszły wszytskie - czyli 3 suki i 2 psy, ale wiadomo - wszytskiego miec nie można, a wiec skupiamy sie na 3 sukach i pomocy karmowo-adopcyjnej.
Czy ktos ma może ładowarkę na zbyciu do SIMENS c65? Mam możliwosć załatwienia za grosze tego telefonu - starter mam,, nie mam ładowarki, a taki telefon bardzo ułatwiłby kontakt z Panem B. - 10 zł. to nie majątek, moze ktoś ma ładowarkę?

Posted

Cicho, bo urlopowałam się tydzień ;>
Nowe wieści będą mam nadzieję niebawem, niestety problem tkwi w tym, że za każdym razem jak próbowałam się skontaktowac z Panem B. ni było go w domu :/ Bez telefonu ani rusz :/
Szukamy miejsca dla suk, żeby wyciąć 2 za jednym razem.
Znajoma ma dac znac czy będzie mogla je przetrzymac w garażu - spokojnie, ocieplany. A ludzie to doświadczeni psiarze ;]
Po prostu 2 suki powinny czuć się znacznie lepiej...
Co myslicie, aby za pewną kwote zakupić karmę dla psiaków?